ucanadam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 her gaz şarkıda kafa sallanabilir tabi ama öyle şarkılar vardır ki oha rife bak lan dersin kafan kendi kendine sallanmaya başlar, bu tip şarkılar yazın arkadaşlar, az ve öz olsun ki bütün kafa sallanası şarkıları dinleme imkanımız olsun... mercyful fate - mandrake mercyful fate - buried alive therion - black fairy (hayatım boyunca en sevdiğim şarkıdır) savatage - agony and ecstasy savatage - jesus saves savatage - hall of the mountain king running wild - metalhead accept - metal heart[signature][hline]Hepsi dansçı ! Hepsi yorumcu ! Hepsi R&B tutkunu ! Hepsi performans sanatçısı ! Hepsi bir ilk ! GRUP HEPSİİİİ !!!
Chuck Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Metallica - Whiplash Pantera - Fucking Hostile Overkill - God-Like Testament - DNR Destruction - The Butcher Strikes Back
bonfbonf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 S.O.A.D. - Chop Suey Metallica - Sad But True[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Demons and Wizards - Blood On My Hands In Flames - Only for the Weak In Flames - The Jester Race[signature][hline]İnternete resim yüklemek Why can't you see that I try; When every tear I shed, is for you?
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 sad but true one die die my darling bullet ride episode 666 vs vs[signature][hline]I'm your dream, I'm your eyes, I'm your pain, You know it, sad but true..
irin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 du hast tek gecerim valla.17 aylık kuzen bile sarkıyı tanıoo...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Metallica - Whiplash (bildigim kadarıyla whiplash kafa sallamaktı :) ) Megadeth - Tornado of Souls Manowar - King of Kings'in solo kısmı Megadeth - Five Magics[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
agrian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 megadeth-fff[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Amon Amarth - Death in Fire Amon Amarth - Annihilation Of Hammerfest Hades - Nightstalker Nightrage - Phantasma Nightrage - Omen In Flames - Egonomic ........... şuan playlistimde ki şarkıları yaziyim madem[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk
punishment Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 soad:version-7(kardeşlerim) ve tüm sarkıları[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 machine head-imperium daha onlarca var aslında. bilmeyen sayısı çoktur diye sadece bunu yazdım.
hellspe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 MetallicA-sad but true metallica-creeping death pentagram-1000 in the eastland nirvana-smells like teen spirit ozzy-crazy train motorhead-ace of spades black sabbath-paranoid[signature][hline]wtf ? [Bu mesaj hellspe tarafından 27 Kasım 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Rock alanında Pearl Jam - Even Flow Pearl Jam - Alive Nirvana - On a Plain Nirvana - Smells Like Teen Spirit .... aklıma gelmio lan kafam durdu ... Metal Alanında Pantera - Respect Pantera - Fucking Hostile Pantera - Cowboys From Hell Pantera - Message in Blood Manowar - Kings Of Metal Manowar - Brothers of Metal Judas Priest - Painkiller Judas Priest - Hellrider Motörhead - Jack The Ripper Megadeth - Holy Wars Megadeth - Hangar 18 Megadeth - The Killing Road Slayer - Raining Blood Slayer - Show No Mercy Slayer - Seasons in the Abyys .... aynı şekilde ...[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var
Jester Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ne bu ya gaz şarkılar topiği açayım ama arattım varmış ben de böyle açayım deme metodu mu kafa sallanası şarkı nedir gaz şarkının anlamı zaten gaza getirip kafa sallatması degil midir dünyanın dengesi bozulmus be bu ne[signature][hline]1995 -> We are In Flames, towards the dead archaic heavens... 2005 -> We are In Flames, we reach heaven tonight!
metboy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 metallica - whisplash var tabi ki zaten kafa sallamak şarkının anlamı =p coştuktan sonra herşeyde sallıyorsun zaten, megadeth - rust in peace te de çok pis sallanır.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek?
dory Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Roots Bloody Roots!! Roots Bloody Roooaaaaaahh!![signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside..
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Metallica - Whiplash Pantera - Fucking Hostile Judas Priest - Painkiller Slayer - Raining Blood , Angel Of Death , Black Magic Amon Amarth - Death In Fire In Flames - Clayman Therion - The Rise Of Sodom And Gomorrah[signature][hline]god hates us all Beşiktaş
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: agrian, 26 Kasım 2005 18:47 tarihinde demiş ki: megadeth-fff bu metallicadan arak aslı motorbreath olan şarkı değilmiydi?[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity
Pha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Megadeth-Tornado of Souls Megadeth-Dread and Fugitive Mind Megadeth-Skin o' my teeth Megadeth-Symphony of Destruction Daha çok var tabi de ilk aklıma gelen masterpieceler bunlar eheh.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
Chuck Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: December_Flower, 27 Kasım 2005 04:01 tarihinde demiş ki: said: agrian, 26 Kasım 2005 18:47 tarihinde demiş ki: megadeth-fff bu metallicadan arak aslı motorbreath olan şarkı değilmiydi? Başı arak sadece :D alakası yok okdr.
Odhinn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Dimmu Borgir - In Death's Embrace Cannibal Corpse - Hammer Smashed Face Iron Maiden - Fear Of The Dark Emperor - Curse You All Man Old Man's Child - The Pagan King Dissection - Night's Blood Scorpions - Alien Nation[signature][hline]Dinlenmemek Üzere Yürümeye Karar Verenler Asla Ve Asla Yorulmazlar......
Einherjer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konu kafa sallamaksa tek bir grup vardır.. Amon Amarth tabiki.. Pursuit of Vikings Death in Fire Victorious March Thor Arise.. Aslında hangi şarkıda kafa sallanmaz diğe sorsanız sölemem daha kolay olurdu "HİÇ" derdim.. Amonu atlarsak devam edelim bütün şarkılarını yazamam buraya.. ARCH ENEMY Nemesis Saint's and Sinner's We Will Rise Mechanic God Creation IN FLAMES Ordinary Stroy Only For the Weak Jester Race DARK TRANQUILITY : Punish my Heaven Mind Matters Monochromatic Stains daha bi ton var...[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset unforgetting what was made a bond so strong and ever so real... The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
ucanadam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Jester, 27 Kasım 2005 01:12 tarihinde demiş ki: ne bu ya gaz şarkılar topiği açayım ama arattım varmış ben de böyle açayım deme metodu mu kafa sallanası şarkı nedir gaz şarkının anlamı zaten gaza getirip kafa sallatması degil midir dünyanın dengesi bozulmus be bu ne said: ucanadam, 26 Kasım 2005 18:24 tarihinde demiş ki: her gaz şarkıda kafa sallanabilir tabi ama öyle şarkılar vardır ki oha rife bak lan dersin kafan kendi kendine sallanmaya başlar gaz şarkılar topicini de ben açmıştım zaten :)[signature][hline]Hepsi dansçı ! Hepsi yorumcu ! Hepsi R&B tutkunu ! Hepsi performans sanatçısı ! Hepsi bir ilk ! GRUP HEPSİİİİ !!!
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 slayer için konuşuyorum (özellikle ilk albüleri) tempolu kafa sallamaya çalışma kafan kopar![signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 iron maiden - the number of the beast blind guardian - majesty
Öne çıkan mesajlar