Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme konusunda son karar (hangisini yaptırsam?)

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

said:
Antimodes52, 26 Kasım 2005 20:07 tarihinde demiş ki:
Yahu çok kötü olsa lazer ameliyatıyla silinmiyor mu bunlar beni mi keklemiş insanlar?=)

si,liniyor.. yani kısmen illaki derinin altında iz kalıyor ve üstüne dövmeyi yaptırttığın fiyatın 3-4 katı kadar da silinmesi için para veriyorsun[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 26 Kasım 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
said:
Antimodes52, 26 Kasım 2005 20:07 tarihinde demiş ki:
Yahu çok kötü olsa lazer ameliyatıyla silinmiyor mu bunlar beni mi keklemiş insanlar?=)

si,liniyor.. yani kısmen illaki derinin altında iz kalıyor ve üstüne dövmeyi yaptırttığın fiyatın 3-4 katı kadar da silinmesi için para veriyorsun

Heh, böyle alıntı üstüne alıntı yapmak pek hoş değil. Ancak mazur görün ekleyeceklerim var.

Evet silinir. Ancak silinmeden kasıt şeklin belli olmayacağı yönünde gerek buzla silme, gerek lazerle silme, gerekse rendeleme ile silme yönteminde deri üzerinde gözle görülecek bir (yanık dokusu gibi) iz kalacağı kesin. Yani silme olayını tamamen silme, eskisi gibi bir görüntü elde etme olarak anlamamak lazım. hakeza bunlar gerçekten pahalı ve uzun işlemler. Lazerle sildirmek için 10-15 seans gitmek gerekiyor. 5dk da siliyorlar yani.
Diğer yandan dövme eşsiz olmalı, tek olmalı ve sana ait olmalı.. Sana ait bir şekil olduğunu düşünüyorsan, pişman olmayacağından eminsen yaptır. Aksi halde sadece bir heves ise, ne biliyim piercing falan yaptırıp haftası çıkmadan çıkarıp atmışsan, yanar döner bir elemansan hiç girme olaya..[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 27 Kasım 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende dovme yaptiracaktim bi zamanlar sonra 60 yasinda dovmeyle nasil gorunecegim aklima geldi o yuzden yaptirmadim.
Bildigin kadariyla deri 5 bolumden olusuyor. Kalici dovmeyi ilk 3 bolume kaziyolar o nedenle lazerle alinmasi cok zor diye biliyorum. Hem lazerden sonra iltahap olusmasi mumkunmu.
Dovme yaptirmani onermem lazerle aldirmani hic onermem

[Bu mesaj Stykx tarafından 27 Kasım 2005 04:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tavşan ayağı fazla kız kokar bence (: Nal da biraz abes durur.
İkisini de yaptırma derim. Şans getiren onca nesne dururken :)[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...