Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Yahu çok kötü olsa lazer ameliyatıyla silinmiyor mu bunlar beni mi keklemiş insanlar?=)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Lazer mazer bilmiyorum da, çok acı verici bi yöntemle yakıldığını biliyorum sadece =/[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya yaptırcaksan yaptır vazgecme ama ne yaptırcagına iyi karar ver babana sor pişman mı yaptırdıgına filan ama işte ne yaptırcagına iyi karar ver[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kendini ifade etmenin daha guzel yollari var . dovme falan bos is . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Küçük olan daha şık olur ne o öyle kocaman ben burdayım ben ve yeteneklerim der gibi bağırmak.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 at kafası çizdir bence[signature][hline]Lorddan çok lordcuyuz bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Antimodes52, 26 Kasım 2005 20:07 tarihinde demiş ki: Yahu çok kötü olsa lazer ameliyatıyla silinmiyor mu bunlar beni mi keklemiş insanlar?=) si,liniyor.. yani kısmen illaki derinin altında iz kalıyor ve üstüne dövmeyi yaptırttığın fiyatın 3-4 katı kadar da silinmesi için para veriyorsun[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Parası önemli değil de, tamamen çıkabilmesi çok önemli.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 siliniyo zaten teknoloji de herdakka gelişiyo merak etme yaptır direk[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 at nalı. bnde de var ( at nalı deil :P dovme) cok guzel:D pişman olmazsn isallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ilk gördüünde hangisi için işte bu olmalı dedin ? o olmalı işte . belki dediin bi dövmeyi asLa yaptırma.[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 beybin cok dogru soluyo.. bence o naldan daha eminsin gibi =)[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 7 delikli at nalı olsun bence..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 tek tarafda olacak olan olsun, "yedi delikli at nalı ve sağda"[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. figure.09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yaptırma bişey ya insanın kendi derisi gibi yok ya[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: fede, 27 Kasım 2005 01:20 tarihinde demiş ki: yaptırma bişey ya insanın kendi derisi gibi yok ya söyliycektim ama bekledim biri söyler diye :P[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: BabacumMostors, 26 Kasım 2005 20:39 tarihinde demiş ki: said: Antimodes52, 26 Kasım 2005 20:07 tarihinde demiş ki: Yahu çok kötü olsa lazer ameliyatıyla silinmiyor mu bunlar beni mi keklemiş insanlar?=) si,liniyor.. yani kısmen illaki derinin altında iz kalıyor ve üstüne dövmeyi yaptırttığın fiyatın 3-4 katı kadar da silinmesi için para veriyorsun Heh, böyle alıntı üstüne alıntı yapmak pek hoş değil. Ancak mazur görün ekleyeceklerim var. Evet silinir. Ancak silinmeden kasıt şeklin belli olmayacağı yönünde gerek buzla silme, gerek lazerle silme, gerekse rendeleme ile silme yönteminde deri üzerinde gözle görülecek bir (yanık dokusu gibi) iz kalacağı kesin. Yani silme olayını tamamen silme, eskisi gibi bir görüntü elde etme olarak anlamamak lazım. hakeza bunlar gerçekten pahalı ve uzun işlemler. Lazerle sildirmek için 10-15 seans gitmek gerekiyor. 5dk da siliyorlar yani. Diğer yandan dövme eşsiz olmalı, tek olmalı ve sana ait olmalı.. Sana ait bir şekil olduğunu düşünüyorsan, pişman olmayacağından eminsen yaptır. Aksi halde sadece bir heves ise, ne biliyim piercing falan yaptırıp haftası çıkmadan çıkarıp atmışsan, yanar döner bir elemansan hiç girme olaya..[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 27 Kasım 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Karar verdim küçücük bir at nalı yaptıracağım. Sadece sembolik olarak bulunmasını istiyorum, aile geleneği olarak, bir de belki küçük bir tavşan ayakizi yaptırırım işte, ondan emin değilim.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 uo amblemi yaptır olm :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ordaki u nal gibi zaten hehe[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bende dovme yaptiracaktim bi zamanlar sonra 60 yasinda dovmeyle nasil gorunecegim aklima geldi o yuzden yaptirmadim. Bildigin kadariyla deri 5 bolumden olusuyor. Kalici dovmeyi ilk 3 bolume kaziyolar o nedenle lazerle alinmasi cok zor diye biliyorum. Hem lazerden sonra iltahap olusmasi mumkunmu. Dovme yaptirmani onermem lazerle aldirmani hic onermem [Bu mesaj Stykx tarafından 27 Kasım 2005 04:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya ben de ayak bileğime barış işareti istiyorum ama cesaret edemedim henüz.ünv.ye girince inş.[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 7 kocalı bi hürmüz yaptır bence[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Tavşan ayağı fazla kız kokar bence (: Nal da biraz abes durur. İkisini de yaptırma derim. Şans getiren onca nesne dururken :)[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar