Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 oynadıgı maçlarda rakipleri ağlatcagı kesin. olm piyasayı araştırıyorum 3 gündür. 31 yaşında bundan kötü adamlar 600 e gidiyodu. ben transfere 680k ayırdım. 30 yaşında eleman alacaktım orası kesindi.yaşlı olacak ama sağlam olacaktı.teklifi verdim bekliyorum kapışayım diye o sırada millet resmi kupa maçlarınımı izliyodu napıyodu ehhe bende kaldı 457k ya.1 sezon oynatıp satarım yerine yine bi 30 yaşında eleman alırım onuda 1 sezon oynatırım böle böle devam ederim ben.işin mantıklı tarafı bu zaten.git bak isidor a adamları full 30 yaşın üstünde.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bence iyi yapmiyorsun aldigi maasta cok yuksek takim icerisinde huzursuzluk yaratiyorsun, yonetim istifa sesleri yakinda duyulmaya baslar :D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bugün oynanan maçımda Nazlıdere'ye 21 pozisyonda 2 gol atabilmiş salak oyuncularım. Ondan daha kötüsü "denk güçlerin mücadelesi olarak geçen maçın hakkı beraberlikti." diyor maç anlatımında :). (Nazlıdere 7 pozisyona girmiş, sonuç 2-2)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hazırlık maçlarında fırtına gibi esmeye devam ediyorum hörü yü 7-0 gibi net bi skorla gecmeyı bıldım :) buyuk ıhtımal 8 kişi ve paflarlada cıksa sevinçliyim ama bende 7dk da kırmızı karttan 10 kişi kalmışım bide üstüne forvetim sakatlandı akşama ezer büyük ihtimal o yüzden 6 7 saat boyunca kutlayayım galibiyetimi =)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hockey hakkında turkce bilgiler nerden bulabilirim ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 4 tane dergi cikti hokey icin ayrica ingilizce forumlarda turkce topic var[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hokey zone'da haftanın konuğuyum! =P[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! [Bu mesaj Fistan tarafından 25 Kasım 2005 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hokey hakkında hic birsey bilmiyorum. 0 dan anlatıcak turkce kaynak lazım.(mz icin tabi)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ee dengin değilim tabii, ben 10275.'yim uhuh NaZlIdErE roxx0rz [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 25 Kasım 2005 15:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 lol ben daha uzaga işerim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hayır en uzağa ben işerim tmm mı bab kenk 0kok? ama en büyük nAzLıDeRe artık ferdi nAzLıDeRe holiganıyım ben, her maçına gideceğim. [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 25 Kasım 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 [spo1=taktik][/spo] Sorularım :) 1) 1. dizilis 2. dizilis, power play, box play nedir ? 2) C , LW, RW LD RD bunlar nedir hangi ozellige gore koymak gerekir oyuncuları buraya? yardımcı olursanız sevinirim.[Bu mesaj aKuMa tarafından 25 Kasım 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: aKuMa, 25 Kasım 2005 16:40 tarihinde demiş ki: [spo1=taktik][/spo] Sorularım :) 1) 1. dizilis 2. dizilis, power play, box play nedir ? 2) C , LW, RW LD RD bunlar nedir hangi ozellige gore koymak gerekir oyuncuları buraya? yardımcı olursanız sevinirim.[Bu mesaj aKuMa tarafından 25 Kasım 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] lutfen zahmet ette soledigim kaynaklara bak hepsi var orda:([signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ya ben bi sürü ucuza 30 yaşında sağlam adamlar buldum yaşlı diye almamıştım alıyım bidahakine otelimde bitti zaten artık stada birşey yapmııcam gelirleri bekliicem ve yıldız oyuncu alıcam =) Vizyonumuzu genişlettik. Bitane 19 yaşında 8 shooting adamım var bu adamı nasıl geliştiricem hızını dayanıklılığını artmıyor daha fazla ?[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hörü 13 - 0 haspa oha hörü bu kadar atılırmı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 13 tane atılır mı beeeee OHAAA HöÖööÖÖRÜÜüÜÜÜ[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: bLackcha0s, 25 Kasım 2005 17:43 tarihinde demiş ki: Bitane 19 yaşında 8 shooting adamım var bu adamı nasıl geliştiricem hızını dayanıklılığını artmıyor daha fazla ? ne diyon olum? bişi anlamadım lan. nası gelişmiyo dayanıklılıgı hızı? koy antremana gelişir. hız dayanıklılıktan sonra top kontrol kastırırsın.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kupam daha gelmedi :P[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 geleneksel pati cup 2 nezaman baslicak[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=160148[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Fistan, 25 Kasım 2005 19:32 tarihinde demiş ki: said: bLackcha0s, 25 Kasım 2005 17:43 tarihinde demiş ki: Bitane 19 yaşında 8 shooting adamım var bu adamı nasıl geliştiricem hızını dayanıklılığını artmıyor daha fazla ? ne diyon olum? bişi anlamadım lan. nası gelişmiyo dayanıklılıgı hızı? koy antremana gelişir. hız dayanıklılıktan sonra top kontrol kastırırsın. ya artmıyor ki 1 aydır dayanıklık bölgesinde hiç artmadı daha.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 antrenorle çalıştır. hem 1 ay nedirki abi.. antrenorsuz 45-60 gün arası top alır oyuncular.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Dikkat! Takımınız iflasa gidiyor! Takımınız üst üste 1 hafta negatif finansa sahip olmuştur. Eğer herhangi bir önlem almazsanız takımınız iflas edecektir. Şu an 30000 Euro'm var ama uyarı çıkmış. Ne ayaktır bu?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ustuste 4 hafta eksi finansmanda bitirirsen iflas ediyorsun, herhalde uyari sistemi var 1-2 hafta kotu gidersenki bir anda noluyoruz demesin bilmeyen biri[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 iflas edince ne oluyor peki ? ben şu an - 40 deyim ama haftaya stad gelirleri gelicek. Oteli merak ediyorum para getiricekmi[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar