toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Ben kimlikte oynama yaparım kimse anlamaz [:[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ille bana teşhir ettirecek ya =P[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Oo haksızlık ya bu. Nerden buluyosun Fistan bunları biz de bulalım :)[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 sübyan bunlar. 15 yaşında gelmişlerdi. kastıra kastıra oluyolar ama tek bi özellik olunca bi işe yaramıyolar.21 yaşına kadar falan kastırmak lazım o zaman işe yarar bunlar.hız,dayanıklılık min 4 olması lazım ki iş yapsın.[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bunlar senin altyapında yetiştirdiğin adamlar yani.. Hmm. Ya keşke oyuna başladığım gibi çıkarsaydım şu altyapıyı :/[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Fistan, 21 Kasım 2005 13:28 tarihinde demiş ki: sübyan bunlar. 15 yaşında gelmişlerdi. kastıra kastıra oluyolar ama tek bi özellik olunca bi işe yaramıyolar.21 yaşına kadar falan kastırmak lazım o zaman işe yarar bunlar.hız,dayanıklılık min 4 olması lazım ki iş yapsın. uyuz herif:)[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Jedi'in takımında var milli takıma gircek oyuncu. Taha Ozlu. forvet oynatıyo.baktım 617bin euro değerinde. Jedi çok merak ediyoruz Taha'yı bi koysana resmini şuraya? :P[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ohara kac yasinda o[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Parçalaya parçalaya geliyorum ! Liderle aramda sadece 9 averaj var ama liderle 3-3 biten maçın rövanşı benim sahamda 6-0 yendim bu hafta az kaldı 4 lige göz kırpıyorum![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: vimpir, 21 Kasım 2005 15:30 tarihinde demiş ki: ohara kac yasinda o Taha Ozlu 22 yaşında[signature][hline]FİLTHY PLAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 black sana bişiler oldu lan :D büyü fln mı yaptırdın iyi gidiyon sen[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebby Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 lig ikimncisiyim 3 üyle maç yapıyorum 11. dakkada kırmızı gördüm 19.dakkada 1 -0 yneik durumdan maçı 6-1 aldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ya ben borç batağındaydım (lol), arkadaşa takım açtırdım sonra ezik bir elemanımı 100.000 euro'ya sattım ona ama kendi pc'mden yapmadım işte arkadaşım yaptı pc'sinden. bu banlanmış şimdi, her halde ben de uçarım yakında :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Evet sen de ucarsın yakında. Yazık ettin be =) Böyle risklere girmeyin.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paticik liginin 3. su belli oldu bu arada :) Cicekleri ofisime gonderiniz eheheh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Fistan, 21 Kasım 2005 13:46 tarihinde demiş ki: Jedi'in takımında var milli takıma gircek oyuncu. Taha Ozlu. forvet oynatıyo.baktım 617bin euro değerinde. Jedi çok merak ediyoruz Taha'yı bi koysana resmini şuraya? :P eheh evet var öyle bi oyuncum :)) hızı yüksek olunca milli olabilecek kapasitede.daha 22 yaşında 8 şut 6 pas,6 top kontrol, 5 çalma,5 dayanıklılık falan var :) hızını bi 6-7 yapabilsem durduramaz kimse Taha'yı...[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) [Bu mesaj Jedi tarafından 22 Kasım 2005 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 milli takıma secilme olayı neye gore oluyor. milli takımı yoneten biri de var sonucta dimi. o mu seciyor?[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 aynen ole yada sen bilgi veriyorsun, bende sorup ogrenmistim:)[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 milli takımı yönetmek neye göre oluyor peki? en başarılı takımın sahibi mi bu sansı yakalayabiliyor?[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 torpil lazim, ordada durum is yapiyo :D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 http://www.managerzone.com/?p=national_teams&sub=team&cid=253&uqid=3702521132620559[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Oho adamın kendine ait klübü de var yani ayrıyetten. Kendi takımına torpil de geçiyodur. Eh.. birazcık da olsa ilk defa mz'nin saçmalıklarından birine tanık oldum.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Türkiye'nin teknik direktör yardımcısı pati'deki lancelotdulac.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: toggie, 22 Kasım 2005 02:56 tarihinde demiş ki: Oho adamın kendine ait klübü de var yani ayrıyetten. Kendi takımına torpil de geçiyodur. Eh.. birazcık da olsa ilk defa mz'nin saçmalıklarından birine tanık oldum. kendine torpil yapmak icin kotu futbolcu alip nie kendini riske etsin milli duygu bu borumu:)[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bu lancelot bizim lancelot mu acep ? =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar