Mumu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Weed Cultivaters AFC - Ladik : 5-0 Kocaali - Myth Busters FS : 1-3 şu anda elimize geçen skorlar bunlar..[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Holigan Team 2-0 Dragos[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Sabah Kaleci'min Dinlenmek istediğini öğrendim Genel Form açısından muazzam bir PErformanstayken Bir kaleci yüzünden Ciddi çok sinirlerim bozuk.. Kız arkadaşımın 3-0 mı 4-0 mı ne yendiği takıma 5-2 yenildim .. Kız arkadaşım Lig 3. Sünü ezdi benleDalga geçiyor .. Ciddi delircem[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Lig : 1. SNMZ Oyn : 3 Av: 19 P : 9 Paticik Lig'i : 4. SNMZ Oyn : 7 Av : 33 P : 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 LOOOLLL :-)[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Olur boyle vakalar Bahcelievler yakalar :) bi daha ki sefere artık ehehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 8.Gun Maç Sonuçları:8.Gün Puan Durumu ve 9.Gün Maç Programı[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz..[Bu mesaj Mumu tarafından 27 Ekim 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
west09 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 abi maçların özet görüntülerini nezman izlices Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Para vermeden 3D görüntü izleyemiyorsun MZ'da.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ne zaman bitiyor yahu :([signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Önümüzdeki ayın 1'i ve 2'si için hazırlık maçı yapmak isteyen varsa; Takım adı:Ladik kullanıcı:lucretia Takımın forma rengini ayarlayamıyorum bir türlü.Renk şemasındaki renklere tıklıyorum her seferinde siyah çıkıyor.Rengi uygula diyorum geçersiz hex kodu diyor.Ne yapmam lazım? [Bu mesaj lucretia85 tarafından 27 Ekim 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 tıklayıp az bişey bekleyince oluyo sanırım[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 renklerin hex kodunu bulup oyle yap.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 akuma maça mutlak galibiyet parolasıyla cıkıyorum.. ne düşünüyosun :P[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya alt yapıya adam sokamıyorum 8. haftayı beklemem gerek her gun hzr macı yapıyorum ama form yine de kırmızı düşüşte anlamadım ki ben bu olayı yani 8 hafta boyunca ille de düşük formla oynamak zorunda mıyım ya.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 :) 3 0 dosuyorsun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 4-2 bitiyor maç... Weed Cultivaters AFC taraftarı önünde çoştukça coşuyor..[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 tebrikler. onumuzdeki maclara bakıcaz artık :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Weed Cultivaters AFC - Bahcelievler : 4-2 Myth Busters FS - FC Antalya United : 1-2 NaRLıDeRe SK - FC Sönmez Republic : 3-3 Ladik - Kocaali : 0-2 Dragos - Karakartallar ULAN! : 6-0 Altunizade SK - Ahiret United : 4-1 Hörü - Domuzcuk BC : 13-0 Brotherhood of the Ball - Holigan Team : 3-2 işte 9.günün maç sonuçları.. az sonra tabloyla karşınızdayız (gece 1 civarı :P)[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. [Bu mesaj Mumu tarafından 27 Ekim 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Allahtan rakip gücsüzmüş. Kadro sıkıntısı yasıyorum cok fena ya. uyuz oldum.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Kaleci sorunum azdıkça azdı .. Gidişat iyi değil 3-3[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Lig : 1. SNMZ Oyn : 3 Av: 19 P : 9 Paticik Lig'i : 4. SNMZ Oyn : 7 Av : 33 P : 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 berker ii kalecidir neden azdı :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 işte 9.Gün Sonuçları ve Puan Durumu,10.Gün Maç Programı...9.Gün Maç Sonuçları9.Gün Puan Durumu ve 10.Gün Maç Programı[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Jedi' nin takım çoşturuyor, attığı gol sayılarına bak ahah[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 kocaali kim yau tam uyurken almaya çalıştığım bi oyuncuya fazla para verip almış şimdide başka oyuncuyu almaya kasıyo wow oynayamıyorum onun yüzünden :)[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 84 averaj yuh oha.. bi dahaki lige sakın katılma sen =)[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar