Mumu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Evet herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.. Bütün katılımcılara başarılar diliyorum.. Lige katılan arkadaşlar ; Katılımcılar mumu - Besiktas JK qaniel - Galatasaray sk fistan - FC Antalya United hoyrat - Karakartallar ULAN! toggie - Holigan Team silphatos - Brotherhood of the Ball aktiftablet - Ahiret United lucretia - Ladik bozcetin - bahcelievler efktekstil - Kocaali basten - Altunizade SK nindalf - Dragos sonrak - Hörü trasty - Yüregir ezmode - NaRLıDeRe SK darrklorrd - Acipayam İlk haftanın maç programi birazdan açıklanacaktır..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 [Bu mesaj Mumu tarafından 16 Ekim 2005 04:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ilk hafta Brotherhood of the Ball ile maçım :) bittin sen! hehe.. herkese başarılar.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sanırım böylesi daha iyi :)[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bu ne ki? ilk defa duydum..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Valla Takımım rekora koşuyor.. Trasty Acc name'li kullanıcı ile KArdeşim oynamakta .. Acipayam yani Darrklorrd benim takımımdır herkezin bilgisine.. 4. Ligde ilk 2 maç 7-0 ve 8-0 :)[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Katılımlar kapandı mı katılıcaktım daha yenı uye olabildim de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 artık ikincisine katılırsınız blackchaos.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Hayde herkeze rezil olucam ben yaw :([signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Jedi, 16 Ekim 2005 19:26 tarihinde demiş ki: artık ikincisine katılırsınız blackchaos. 2. seneye olur artık baksana kaç takım var :( Pişman olucaksınız beni almazsınız demek oyuna ! söylicem ulan anneme *!kırmızı plastik topunu koltuk altına alır ve sümüğünü çekere haykırır * Annnnnnneeeeeeeeeeeeee !!![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bu dostluk ligi 6 hafta sürecek. 16 takımlı grup 2 maç usulü hafta içi hergün 5 maçtan toplam 30 maç. 6 hafta sonra 2. sine katılırsın =) Bence şimdiden takımını hazırla ve geliştirmeye bak.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Hayırlı olsun ligimiz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Maçlar 10 dakika sonra başlıyor.. Maçların hemen ardından skorlar goller gol krallığı puan durumu... herşey az sonra ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Basladı maclar hadi hayırlısı :)[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 maçlar 2 dakika sonra sonuçlanıyor.. sonuçlar az sonra..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Şu anda elimize ulaşan maç sonuçları.. Hörü - Brotherhood of the Ball : 5-0 Karakartallar ULAN! - Holigan Team : 0-4 NaRLıDeRe SK - Ladik : 3 -0 Yuregir - FC Antalya United : 1-7 Galatasaray sk - Altunizade SK: 0-7 Acipayam - Besiktas JK : 4-0 Dragos - Bahcelievler: 2-2 Ahiret United - Kocaali: 3-2[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Sliphatos pardon ya böle olsun istemezdim :P[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ohh 5 yemişim, taktik değişikliği yaramadı bana :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Kendi evimde galibiyeti koruyamadım. RAkibimiz cok güclü oldugunu gösterdi. Önümüzdeki macımıza bakıcaz...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] [Bu mesaj nindalf tarafından 17 Ekim 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yalnız dikkat ettiyseniz maçlar genelde hep farklı bitmiş.. bunun sebebi bi tarafın formsuzluğu olması ihtimali cok yüksek.. yani en azından benim takım formsuz ehehe[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bence en cekişmeli mac dragos-bahcelievlerdi. Diyerleri ucmus gitmiş[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bence herkes önce bi tutorial'dan form ile alakalı herşeyi okuyup uygulamalı. Benim takımımdaki oyuncuların formu hepsinde 9 top. zaten max 9 top a ulaşıyor formlar. yani hepsi full. oyuncularınız iyi olsa bile form durumları düşük ise çok etkileniyor bu durumdan.taktiğiniz süper olsa bile! Oyuncularınızın formlarını 9 top yapmak kolay. tutorialda fistan yazmış.son sayfalarda.gerçi hepsini okuyun cok yararlı. bu oyunu ne kadar cabuk öğrenirseniz o kadar çok maç kazanırsınız :)[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 iste ben o tutoriala kadar cok büyük bi hata yaptım :P yorulmasınlar diye 2 kadro cıkarmıstım ilk hafta 5 mac as kadroya 5 mac yedeklere oynattım.. dolayısıyla aslarım form tutamadı.. ama bu çarşamba çok şey değişecek..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bn aşmışş :D[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 form olayı nası oluyo annamadım yaa .([signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar