Mumu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Evet herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.. Bütün katılımcılara başarılar diliyorum.. Lige katılan arkadaşlar ; Katılımcılar mumu - Besiktas JK qaniel - Galatasaray sk fistan - FC Antalya United hoyrat - Karakartallar ULAN! toggie - Holigan Team silphatos - Brotherhood of the Ball aktiftablet - Ahiret United lucretia - Ladik bozcetin - bahcelievler efktekstil - Kocaali basten - Altunizade SK nindalf - Dragos sonrak - Hörü trasty - Yüregir ezmode - NaRLıDeRe SK darrklorrd - Acipayam İlk haftanın maç programi birazdan açıklanacaktır..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 [Bu mesaj Mumu tarafından 16 Ekim 2005 04:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ilk hafta Brotherhood of the Ball ile maçım :) bittin sen! hehe.. herkese başarılar.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sanırım böylesi daha iyi :)[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bu ne ki? ilk defa duydum..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Valla Takımım rekora koşuyor.. Trasty Acc name'li kullanıcı ile KArdeşim oynamakta .. Acipayam yani Darrklorrd benim takımımdır herkezin bilgisine.. 4. Ligde ilk 2 maç 7-0 ve 8-0 :)[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Katılımlar kapandı mı katılıcaktım daha yenı uye olabildim de =)
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 artık ikincisine katılırsınız blackchaos.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Hayde herkeze rezil olucam ben yaw :([signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Jedi, 16 Ekim 2005 19:26 tarihinde demiş ki: artık ikincisine katılırsınız blackchaos. 2. seneye olur artık baksana kaç takım var :( Pişman olucaksınız beni almazsınız demek oyuna ! söylicem ulan anneme *!kırmızı plastik topunu koltuk altına alır ve sümüğünü çekere haykırır * Annnnnnneeeeeeeeeeeeee !!![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bu dostluk ligi 6 hafta sürecek. 16 takımlı grup 2 maç usulü hafta içi hergün 5 maçtan toplam 30 maç. 6 hafta sonra 2. sine katılırsın =) Bence şimdiden takımını hazırla ve geliştirmeye bak.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
aKuMa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Hayırlı olsun ligimiz.[signature][hline]
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Maçlar 10 dakika sonra başlıyor.. Maçların hemen ardından skorlar goller gol krallığı puan durumu... herşey az sonra ...
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Basladı maclar hadi hayırlısı :)[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 maçlar 2 dakika sonra sonuçlanıyor.. sonuçlar az sonra..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Şu anda elimize ulaşan maç sonuçları.. Hörü - Brotherhood of the Ball : 5-0 Karakartallar ULAN! - Holigan Team : 0-4 NaRLıDeRe SK - Ladik : 3 -0 Yuregir - FC Antalya United : 1-7 Galatasaray sk - Altunizade SK: 0-7 Acipayam - Besiktas JK : 4-0 Dragos - Bahcelievler: 2-2 Ahiret United - Kocaali: 3-2[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Sliphatos pardon ya böle olsun istemezdim :P[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ohh 5 yemişim, taktik değişikliği yaramadı bana :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Kendi evimde galibiyeti koruyamadım. RAkibimiz cok güclü oldugunu gösterdi. Önümüzdeki macımıza bakıcaz...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] [Bu mesaj nindalf tarafından 17 Ekim 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yalnız dikkat ettiyseniz maçlar genelde hep farklı bitmiş.. bunun sebebi bi tarafın formsuzluğu olması ihtimali cok yüksek.. yani en azından benim takım formsuz ehehe[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bence en cekişmeli mac dragos-bahcelievlerdi. Diyerleri ucmus gitmiş[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bence herkes önce bi tutorial'dan form ile alakalı herşeyi okuyup uygulamalı. Benim takımımdaki oyuncuların formu hepsinde 9 top. zaten max 9 top a ulaşıyor formlar. yani hepsi full. oyuncularınız iyi olsa bile form durumları düşük ise çok etkileniyor bu durumdan.taktiğiniz süper olsa bile! Oyuncularınızın formlarını 9 top yapmak kolay. tutorialda fistan yazmış.son sayfalarda.gerçi hepsini okuyun cok yararlı. bu oyunu ne kadar cabuk öğrenirseniz o kadar çok maç kazanırsınız :)[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 iste ben o tutoriala kadar cok büyük bi hata yaptım :P yorulmasınlar diye 2 kadro cıkarmıstım ilk hafta 5 mac as kadroya 5 mac yedeklere oynattım.. dolayısıyla aslarım form tutamadı.. ama bu çarşamba çok şey değişecek..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bn aşmışş :D[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 form olayı nası oluyo annamadım yaa .([signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup
Öne çıkan mesajlar