Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amerikan güreşi enayiliği..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
aquila, 06 Kasım 2005 08:59 tarihinde demiş ki:
top oynayanlarda bi halt yemiyo ama onlarida 1.5 saat izliyoruz, sonra sacma sapan yorum yapip bide tartisiyoruz...

ahuahuauhuh güldüm+öldüm

o da güsel de ya gene gerçekçi öle maçtan önce anlaşıp (şike hariç) sen daqqa 48 de 90 dan gol atcan demiyo...

bide amerihan güreşinde en sinir olduğum şey seyirciler giriyo ya deli oluyom....

Güsel+Amerihan?[signature][hline]=o= PATİ =o=RUHU=o=ÖLMESİN=o=
Mesaj tarihi:

benim hosuma gidio sahsen takip ediyorum fırsat buldukca eglenceli

benim adamım sting bu arada :)

[signature][hline][b]Bardağı Ta$ıran İlk Damla[b]

[Bu mesaj ovchinnikov tarafından 06 Kasım 2005 09:36 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Ya ciddiye alıp izlemiyceksinizki oturcaksınız dalga geççeksiniz:D Yorumlarda süper zaten adamlar biyerde birbirlerini yere gömerken birbirlerinin çocukları hakkında bi geyiğe başlıyolar kopuorum:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
Mesaj tarihi:

GO GOLDBERG NIHAHOYT!!HOYTYELOYET!

flash Tv versionlarindan kussam da, orjinalleri izlenebilir;)[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Just keep swimming.What do we do?We swim, swim
- Dory, no singing.
Mesaj tarihi:
Amerikan güreşi olayı tamamen estetik.O hareketleri gerçekten yapmaları imkansız gibi bişey.Pancrase maçları odun gibidir WWE'ye göre, çünkü estetik yok adam kafasını gözünü yardırmadan karşısındaki nası pes ettiririm diye uğraşıyo.Silvester Stallone Mr. T'yi dövemez ama Rocky döver. :) Çoğu filmde başrol oyuncusunun orda ölmeyeceğiniz zaten biliyoruz, yada 4093580345 arasından bi şekilde kaçacağını.Amerikan güreşindede birbirlerine vurmadan dövüyolar :P Sunucularla falan iyice eğlenceli hale getiriyolar.Ama bana kalsa K-1 rulz :)
Mesaj tarihi:
evet onlar saçma biraz ama ben izlerken çok eğleniyorum...
rol olduğunğ bilsem bile bazen yapılan vuruşlarda "oha lan"demekten kendimi alamıyorum...[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
eger biraz WWE yada WWF kulturu varsa(ki kesin konustugunuza gore var) goldbergin 4 kişilik cage macinda tripple H'nin sikesi sonucunda goldbergin kafasının evolution tarafindan balyoz ile yarılıp yuzu kanlar içinde ringe kelepçelendigini de bilmiş olmanız lazım, ki bu sansasyon yaratmıs unlu bir mactir, amacim kendimi super gures kulturlu olan biri olarak gostermek değil ama boyle bir olayın da şakacıktan olabilecegini aklim almıyor. ayrıca bu cok ufak bir ornek, çeşitleri var. biz burda 90ların ortalarında yapilan ve flash tvde gosterilen o amator guresçileri konusmamliyiz. konu WWE ve WWF ise, WCW dan gelen koklu guresçilerin cogu macinin gercek kuvvete dayandıgını gorebiliriz.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Dory, no singing.

[Bu mesaj dory tarafından 06 Kasım 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya hepsi rol gerçi ama burda 200 kiloluk adamlar Baya bi yüksekten birbirlerinin üstüne atlıolar orda nasıl sakatlık çıkmıo? Paraşütmü açıolar çaktırmadan?[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
Mesaj tarihi:
ya benim en sinir olduum hareket şu şimdi adamla karşı karşıyasın ayağınla onun ayak ucuna basmış gibi yapıosun ama kendini acaip kasıosun karşıdaki herif kendinden geçio bu kadar kolpa olamaz bi de ric flair in mükemmel ters tokatlarını unutmamak lazım :)[signature][hline]www.metinoktay.com
http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55
inanmayanlara belgesi...
Mesaj tarihi:
o adamların boyları 1,90 ve kilosu 120den asagı değil, ve tabi 120nin sadece 10 kilosunu yag olarak düşünürsek adamlar kas yumagı. ve nasıl asi olmus biri hastaliğa bagısıklık kazanıyorsa, o heriflerde boyle düşüp kalkmalara o denli alişik.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Dory, no singing.
Mesaj tarihi:
said:
tony_montana, 06 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki:
rob goldberg favori adamımdır :)

ben mi yanliş biliyorum o bill goldberg değil mi? hatta uzun adı ile william scott goldberg[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Dory, no singing.
Mesaj tarihi:
yanliş duymussundur;) neyse ben cıkıyım konu guzel akşam konusuruz,hehe
ayrıca eklemek istiyorum; hani bu amerikan guresinin olayı hulk hogan, Andre the giant gibi herifler ile başladı, 96 97 gidi iyice populer oldu ve evet o zamanlarda %95 show amaçliydi(ya arada belki bi iki gercek yumruk tekme atılıyordu) ama 98-99 un sonlarına dogru nitronun acilmasi ile hafiften iş gerçeklik kazanmaya basladı, yeni guresciler alinmaya baslandı, maç ceşitleri arttı. e haliyle yeni düşmanliklar da dogmaya başladı. WWF işin ciddiye bindigi en siddet içeren ligdir ve hani işin en cok populerlik kazandıgı noktadir. özellikle the rock'ın mummy de oynamasi ile iyice ismini duyurdu.ve suanda WWE ile birlikte show amaçli gureşler ve gercek siddet içeren gureşler birbirinden ayrılsa da, hani cogu maçta show mu olacagı siddet mi içerecegi belli olmuyor. kimse de gelip de şu kısa 7 yıllık tarihte gercek gures olmamıstır hepsi showdur demesin. komik olur. kimse de cıkıp onların hepsi gercek show mov değil de diyemez. o daha da komik olur cunku gercekten cok komik maçlar da yok değil.[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do?
- l don't want to know.
- Dory, no singing.
Mesaj tarihi:
the Rock

bide şu an hangi kanalda gösterilio bu amerikan güreşi[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Atlantis Uo
www.atlantis.gen.tr
  • Yeni Oluştur...