Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Artık bırakıyorum arkadaşlar hepinize güle güle tabi burdan takip edicem yine konuşuruz herkese yardımları için teşekkür ederim özel olarak fazla bir isim vermicem çünkü bana yardım eden gerçekten çok kişi var guildimdeki bütün arkadaşlarım , imp arkadaşlarım...[anron,famiv(nam'ı değer ergen :) ) chimera-tr , ugur...] ama özel olarak set'th sana çok teşekkür ediyorum hep yanımdaydın çok sağolasın ve e-ih sanada ama sen cu yu bile denemeden gittin a.k senin :D(mir sanada teşekkürler :D ) başka bir mmorpg de görüşürüz diyemeyeceğim çünkü buralardan tamamen elimi çekmeye karar verdim.Artık zamanımı aileme derslerime ve kız arkadaşıma ayıracağım.Salakça olabilir ne ilgisi var diyebilirsiniz bi oyunla ama dışardaki hayat daha önemli be... hepiniz hakkınızı helal edin dostlar.. (alttaki soe)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRFHow many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi?[Bu mesaj Gwindon tarafından 19 Kasım 2005 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Gwindon, 19 Kasım 2005 23:25 tarihinde demiş ki: Artık bırakıyorum arkadaşlar hepinize güle güle tabi burdan takip edicem yine konuşuruz herkese yardımları için teşekkür ederim özel olarak fazla bir isim vermicem çünkü bana yardım eden gerçekten çok kişi var guildimdeki bütün arkadaşlarım , imp arkadaşlarım...[anron,famiv(nam'ı değer ergen :) ) chimera-tr , ugur...] ama özel olarak set'th sana çok teşekkür ediyorum hep yanımdaydın çok sağolasın ve e-ih sanada ama sen cu yu bile denemeden gittin a.k senin :D(mir sanada teşekkürler :D ) başka bir mmorpg de görüşürüz diyemeyeceğim çünkü buralardan tamamen elimi çekmeye karar verdim.Artık zamanımı aileme derslerime ve kız arkadaşıma ayıracağım.Salakça olabilir ne ilgisi var diyebilirsiniz bi oyunla ama dışardaki hayat daha önemli be... hepiniz hakkınızı helal edin dostlar.. kardesim goruruz kendine cok iyi bak...ihmal etme bizi ozettirme kendini...gorursuz kendine cok iyi bak mutlu ol hayati yaşa..... Emre - Anron :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 a.k demesen bana hakkımı helal etçektim ama.. yaptın bikere ehe :) sonunda biri daha dogru yolu buldu diyorum başka bişi demiyorum... ee tabi insanın ilk defa ailesi-kız arkadaşı olunca bööle mmorpg den bi anda soguyo.. (asıl işin bahanesi bu :P kız para yı yiyince SWG ye para kalmadı demiyoda :D) Neyse şevki bu bi bildii vardır :) hoşgeldin aramıza şevki..[signature][hline]amanını mor koyuunn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 eheuaheha ortaya alırım seni :) (arkadaş fake mi acaba ? lütfen uzaklaştırılsın:) )[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRFHow many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 klavye delikanlısı seni :) çok uzatma 1-2 hafta içinde adana dayım.. ozaman ömer abilerin stüdyoda bol bol konuşuruz bu konuyu istersen? :D[signature][hline]amanını mor koyuunn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 eklemek isteyecekler için emailim/msn: [email protected] (guilddekiler şişşş bu laf çoğunlukla size :D )[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Ah sende gidiyorsun ha? Hani bana niye gidiyorsun, sen fazla uzaklaşamazsın burdan diyen:D Hadi kal sağlıcakla. Bende yakında cancela basacağım ama şu an daha çok tembellik... Neyse msn [email protected] tanıyanlarıma ve massive multicilere:) [Bu mesaj Redeagle tarafından 20 Kasım 2005 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emr00 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Herkese teker teker veda mesajı yazıyoruz resmen, kimse kalmamış nerdeyse :D. Shewky kendine çok iyi bak umarım başka oyunlarda yeniden karşılaşırız :)[signature][hline]Emrellius Rapiel Zato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chimera-tr Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bi dene daha gitti yaw olmas ki bole kendine cok iyi bak shewky ozleyecez sni Helvani yerim insallah soe!!! [Bu mesaj chimera-tr tarafından 20 Kasım 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 söylediğim lafta kaldı :) silkroad online diye bişey var hoş bişeye benziyo henüz indiriyorum ama screen ler felan ko gibi olmayacak diyor paralı değil ama potansiyel var oyunda :) nereye ayazacağımı bilemedim burda baari açtığım konuya yazim dedim henüz yükleniyo deneyince isteyenler varsa yazarım... www.silkroadonline.com[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar