Alger Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ne combo ne bi şey olay item ve lvl bunlar varsa tamam daha ne ; ben 61 lvl'im bendeki itemlarla şu oyunun en iyi combocusu gelsin ne yapacak. ''Boş anam boşş gelde yine 50 np peşinde koş'' :)
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Peki...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 en ii comboyu yiyince görürsün napacaını xD[signature][hline]Kısalttım :D
Alger Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Metakuso, 27 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki: en ii comboyu yiyince görürsün napacaını xD ahaha Sen benim yazdığımı anlayana kadar çookkkkkk combo yersin:D
YOYO Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 yazıyı anlamayla :D ne alaka ben bi bağ kuramadım...
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 oldu[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 1)yazının derin anlamlar tasıdını onu anlayana kadar cok zaman gececegini bu arada insanların combo calişcagını (bkz: one lan) ve senin geride kalacagını soylemiş olabilir 2)gec anlıyorsun, demeye calişiyor olabilir 3)pos kasıyordur[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside..
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bugunlerde bu bölümde nasihat verenler cogaldı oldu diyip nhasihat dinlios : )[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Alger Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Yaw aslında ben bu yazıyı buraya yazmamıştım ama yanlışlıkla topic oldu çıktı :D:D eziklik işte ne yaparsın..
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: dory, 27 Kasım 2005 17:39 tarihinde demiş ki: 1)yazının derin anlamlar tasıdını onu anlayana kadar cok zaman gececegini bu arada insanların combo calişcagını (bkz: one lan) ve senin geride kalacagını soylemiş olabilir 2)gec anlıyorsun, demeye calişiyor olabilir 3)pos kasıyordur Hadi 2. ve 3. maddeleri anladım da ilk yazdığın cümlede " dur şuraya karmakarışık bişe yazim de okuyanlar aptal olsun, anlayamasınlar " kisvesi var. Ha ama ben yer miyim?.. diyerekten bi post kasalım. Hazır Dory' de KO bölümünde post kasmışken... O kadar mesaj editle / sil / konuyu taşı yoruluyoruz. xD[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do [Bu mesaj Murtaza tarafından 27 Kasım 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ben düşüncemi yazdım sayın alan yetkilisi arkadasım. adamcagız "ne alaka?"demiş ben de tam o anda ordan gecerken "gercekten lan ne alaka?" dedim ve bu alakayı düşünürken maydonoz olmazsam catlarım diye de ekledim içimden, bu olaylar beynimde birbiri ardına yasanırken, üşenmedim acıklamaya caliştim.[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside.. [Bu mesaj dory tarafından 27 Kasım 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Alger Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Jawss, 27 Kasım 2005 17:56 tarihinde demiş ki: Zuahahahah hade lan zurna senı kesmekten bıktım cz de xD Doğru kestiğin ama gelde bi yer değişelim ne olacak görürüz :D
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: dory, 27 Kasım 2005 17:54 tarihinde demiş ki: ben düşüncemi yazdım sayın alan yetkilisi arkadasım. adamcagız "ne alaka?"demiş ben de tam o anda ordan gecerken "gercekten lan ne alaka?" dedim ve bu alakayı düşünürken maydonoz olmazsam catlarım diye de ekledim içimden, bu olaylar beynimde birbiri ardına yasanırken, üşenmedim acıklamaya caliştim. Bu olayların beyninde birbiri ardına yaşanmasına engel olup, mutfakta sucuklu yumurta yapıyor olsaydın vatana millete daha hayırlı bi iş yapardın, hem de karnın doyardı ^^[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bölümünü fakeler bastıgında da sucuhlu yumurdama ehmek banıyo olcam nihah neyse allahtan aynı takımlıyız :D[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside..
Alger Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Jawss, 27 Kasım 2005 17:59 tarihinde demiş ki: zuahahhahahahah xD Tabe ben de olsam gülerdim lvl + item farkıyla ağzın yırtılıyo gülmekten. Bu doğru bence lvl + item budur... Yalan diyen ?
YOYO Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 türkçene :D hasta oldum :D:Dyıkılıyo :D
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 @ Dory Ya şimdi burada "sucuhlu yımırtama ekmek banıyo olcam" filan diyip tehditkar mesajlar yazıyor olman, post kasttığın gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki. Delikanlı gibi çıkarsın combo' nu yaparsın 1v1'de, öldürürsün beni... Ha o zaman bırak sucuklu yumurtayı, 1,5 tereyağlı iskender ısmarliim sana. Nedir yani?[signature][hline]The time of my defeat is through I'm totally going to pwn you Instead of my fingers i'll use my toes I'll still play way better than you Thats what i'll do [Bu mesaj Murtaza tarafından 27 Kasım 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Alger Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Keşke yemek tarifi felan yazsaydım sucuklar yumurtalar havada uçuşmaya başladı :D
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 :D :D :D[signature][hline]NICK NONAME / SERVER OLYMPIA
FR_forever Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 dorye post kasıyosun derken murtaza da mı post kasıyo ne[signature][hline]server:Olympia Nick:Cool_Xul clan:Osmanlı np:100 lvl:4x There's no place for you here,youngster!
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ne lvl ve item sahibi olup da adam kesemeyen tipler de var. combonun gereksiz olduğunu düşünüp slide+spike vb. gibi gelenler üstünüze doru[signature][hline]Kısalttım :D
Alger Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 JAwssssssssssssssss helal olsun sana ne deyim kestinya yine beni 3 e tek :((( helal olsun :(
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: FR_forever, 27 Kasım 2005 18:42 tarihinde demiş ki: dorye post kasıyosun derken murtaza da mı post kasıyo ne +1 x_X[signature][hline]YEE-HAW!!! o_0 _________________________ Gorillaz
Öne çıkan mesajlar