Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Master Architect Enaxa Amca Emrinizde ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 ayi gecti oyuna baslayali , hedefim belliydi baslarken ilk once Master Architect bu kısa zamandada bunu basardim , cok badireler gecti bu yolda neler neler ama sunuda eklemeden gecemiycem 1 ay cok kisa bir surec cunku UO da iyi bir meslekte Gm olmak icin harcadigimiz sure aylardi. ( tabi osi den bahsedyorum )
Master Architect olurken bana ozellikle sagladigi madenlerle buyuk yardimda bulunan Madturke tesekkurlerimi bir borc bilirim.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith '
Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 )
Mesaj tarihi:
eheh millet master oluyo biz daha oyunu alamadık lol D:[hline][i]Wow - Swg - Begin -
-bab naber?
-nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :)
-hıı...!
Mesaj tarihi:
said:
Levent, 11 August 2003 14:01 tarihinde demiş ki:
Dogru onu unutmusum heyecandan :)[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith '

Craft professionlar hariç diğer hiç bir professionda master olmak bir fayda sağlamadığından uğraşma derim Cicio :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Web: www.darklegion.gen.tr

[Bu mesaj codmaster tarafından 11 August 2003 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu arada 1 ayda master olma konusundaki sitemine (öyle anladım, yanlışsa düzelt ltf) katılıyorum. ben de BH çalışıyorum ve öyle görünüyor ki fazla şehir içi geyiklerine takılmazsam 1 aydan fazla sürmeyecek master olmam.

daha zor olması daha değerli olurdu. keşke böyle yapmasalardı...[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003
Mesaj tarihi:
said:
Bonus, 11 August 2003 13:55 tarihinde demiş ki:
a bende bi başlasam Master BountyHunter olucam ama başlıyamıoz ki:([hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...

bence sende o kadar sabır yoktur :)

[Bu mesaj elesso tarafından 11 August 2003 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Sufi, 11 August 2003 14:27 tarihinde demiş ki:
bu arada 1 ayda master olma konusundaki sitemine (öyle anladım, yanlışsa düzelt ltf) katılıyorum. ben de BH çalışıyorum ve öyle görünüyor ki fazla şehir içi geyiklerine takılmazsam 1 aydan fazla sürmeyecek master olmam.

daha zor olması daha değerli olurdu. keşke böyle yapmasalardı...[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003

Kesinlike sitem evet , 1 ay gibi kisa bir surede ustelik gunumun her anını Architect kasmaya harcamazken Master olmak beni uzdu ve acıkcası erken doyum yuzunden sıktı bile!.
İsterdimki daha cok ugrastırsın , belkide server yeni oldugundan boyle 1-2 ay sonra kim bilir belkide Master olmak icin gerekli toplam xp yi 10x filan arttirirlar.
Ama sözun özu UO daki ( osi ) o zorlanmak hadi bi skill daha aliyim 7 ay sonra GM oliyim filan heyecani o ulasilamzligin verdigi tatmin yok bunda ..
Simdi Weaponsmith kasmaya basliyorum bakalim o ne kadar surucek.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith '
Mesaj tarihi:
said:
elesso, 11 August 2003 14:59 tarihinde demiş ki:

bence sende o kadar sabır yoktur :)

Nerden biliosun ki DAOC ta az mı kastım lvl atlamaya sıkıntıda patlayana kadar sabredip lvl atlamak icin amma kasardım ve de denilene göre 1 ay da Master BH oluomuş bildiim kadarıyla o da en üst seviye DAOC'u kaç ay oynadım bi lvl 50'im yoq[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
MKC
Frp ortamı
Buraya Tıklayaman
Mesaj tarihi:
biz, realm isimli pvm ağırlıklı bir online rpg oyununu 1 sene kadar oynamıştık. maksimum çalışma ile oradaki son seviye olan level1000'e ulaşmak 6 ay sürüyordu. ortalama 8-9 ayda lvl1k oluyordu insanlar. ve diğer oyuncular lvl1k karakterlerin önünde neredeyse eğiliyorlardı. şehirlerdeki kalabalık toplanma yerlerinde 15-20 kişi içinde ya 1 tane lvl1k olurdu ya da hiç olmazdı. ve lvl1k olduğunda diğer insanlardan gördüğün itibar, bunca sıkıntıya değdi dedirtiyordu insana.

böyle olmasını tercih ederdim...[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003
Mesaj tarihi:
Cok tesekkurler arkadaslar .

Ve Sufiye katilmamak elde degil.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith '
Mesaj tarihi:
ama öyle master architect olmak kasıtlı olarak kolay yapılmış olabilir bence.çünkü master architect olmak 3-4 ay sürese daha hiçbir PA kurulamıyacaktı.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse
Mesaj tarihi:
said:
EarS, 11 August 2003 15:41 tarihinde demiş ki:
ama öyle master architect olmak kasıtlı olarak kolay yapılmış olabilir bence.çünkü master architect olmak 3-4 ay sürese daha hiçbir PA kurulamıyacaktı.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse

Dogru olabilir , ama ben oyuna asladigimda ki buda 4 temmuz yani oyun baslayali resmi olarak 8 gun olmusken Master Architect vardi , diycegim o ki su ana kadar serverda en az 50 master architect vardir.Sizcede cok degil mi ?[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith '
Mesaj tarihi:
insanın burnuna edit kokusu geliyor daha oyunun 8. gununden Master Architect gorunce sehirde :)[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith '
Mesaj tarihi:
tebrikler enaxa.. :)

hehe edit olacağını sanmıyorum daha şimdiden, adam 24 saat oynamış olabilir belki o derece..
ya da makro stil bişi bulmuştur yapmıştır :)[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
Fizban (9:08 PM) :
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
Fizban (9:08 PM) :
kıl olurum şirin diyenlere
  • Yeni Oluştur...