Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Master Architect Enaxa Amca Emrinizde ..

Levent

Öne çıkan mesajlar

1 ayi gecti oyuna baslayali , hedefim belliydi baslarken ilk once Master Architect bu kısa zamandada bunu basardim , cok badireler gecti bu yolda neler neler ama sunuda eklemeden gecemiycem 1 ay cok kisa bir surec cunku UO da iyi bir meslekte Gm olmak icin harcadigimiz sure aylardi. ( tabi osi den bahsedyorum )
Master Architect olurken bana ozellikle sagladigi madenlerle buyuk yardimda bulunan Madturke tesekkurlerimi bir borc bilirim.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect & Weaponsmith '
Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Levent, 11 August 2003 14:01 tarihinde demiş ki:
Dogru onu unutmusum heyecandan :)[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith '

Craft professionlar hariç diğer hiç bir professionda master olmak bir fayda sağlamadığından uğraşma derim Cicio :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Web: www.darklegion.gen.tr

[Bu mesaj codmaster tarafından 11 August 2003 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada 1 ayda master olma konusundaki sitemine (öyle anladım, yanlışsa düzelt ltf) katılıyorum. ben de BH çalışıyorum ve öyle görünüyor ki fazla şehir içi geyiklerine takılmazsam 1 aydan fazla sürmeyecek master olmam.

daha zor olması daha değerli olurdu. keşke böyle yapmasalardı...[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle bir olay var,oyun tam anlamıyla power play üzerine kurulu değil.Mesela riflemanden örnek vereyim,eğer elinizde iyi bir silah varsa ister master olsun ister novice yaklaşık aynı dmg vuruyor.Sadece master olanın daha çok ability si oluyor,tek fark o.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion
Web: www.darklegion.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonus, 11 August 2003 13:55 tarihinde demiş ki:
a bende bi başlasam Master BountyHunter olucam ama başlıyamıoz ki:([hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...

bence sende o kadar sabır yoktur :)

[Bu mesaj elesso tarafından 11 August 2003 15:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 11 August 2003 14:27 tarihinde demiş ki:
bu arada 1 ayda master olma konusundaki sitemine (öyle anladım, yanlışsa düzelt ltf) katılıyorum. ben de BH çalışıyorum ve öyle görünüyor ki fazla şehir içi geyiklerine takılmazsam 1 aydan fazla sürmeyecek master olmam.

daha zor olması daha değerli olurdu. keşke böyle yapmasalardı...[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003

Kesinlike sitem evet , 1 ay gibi kisa bir surede ustelik gunumun her anını Architect kasmaya harcamazken Master olmak beni uzdu ve acıkcası erken doyum yuzunden sıktı bile!.
İsterdimki daha cok ugrastırsın , belkide server yeni oldugundan boyle 1-2 ay sonra kim bilir belkide Master olmak icin gerekli toplam xp yi 10x filan arttirirlar.
Ama sözun özu UO daki ( osi ) o zorlanmak hadi bi skill daha aliyim 7 ay sonra GM oliyim filan heyecani o ulasilamzligin verdigi tatmin yok bunda ..
Simdi Weaponsmith kasmaya basliyorum bakalim o ne kadar surucek.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith '
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 11 August 2003 14:59 tarihinde demiş ki:

bence sende o kadar sabır yoktur :)

Nerden biliosun ki DAOC ta az mı kastım lvl atlamaya sıkıntıda patlayana kadar sabredip lvl atlamak icin amma kasardım ve de denilene göre 1 ay da Master BH oluomuş bildiim kadarıyla o da en üst seviye DAOC'u kaç ay oynadım bi lvl 50'im yoq[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
MKC
Frp ortamı
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

biz, realm isimli pvm ağırlıklı bir online rpg oyununu 1 sene kadar oynamıştık. maksimum çalışma ile oradaki son seviye olan level1000'e ulaşmak 6 ay sürüyordu. ortalama 8-9 ayda lvl1k oluyordu insanlar. ve diğer oyuncular lvl1k karakterlerin önünde neredeyse eğiliyorlardı. şehirlerdeki kalabalık toplanma yerlerinde 15-20 kişi içinde ya 1 tane lvl1k olurdu ya da hiç olmazdı. ve lvl1k olduğunda diğer insanlardan gördüğün itibar, bunca sıkıntıya değdi dedirtiyordu insana.

böyle olmasını tercih ederdim...[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EarS, 11 August 2003 15:41 tarihinde demiş ki:
ama öyle master architect olmak kasıtlı olarak kolay yapılmış olabilir bence.çünkü master architect olmak 3-4 ay sürese daha hiçbir PA kurulamıyacaktı.[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Cicio Bor-Eclipse

Dogru olabilir , ama ben oyuna asladigimda ki buda 4 temmuz yani oyun baslayali resmi olarak 8 gun olmusken Master Architect vardi , diycegim o ki su ana kadar serverda en az 50 master architect vardir.Sizcede cok degil mi ?[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith '
Sosyal ağlarda paylaş

tebrikler enaxa.. :)

hehe edit olacağını sanmıyorum daha şimdiden, adam 24 saat oynamış olabilir belki o derece..
ya da makro stil bişi bulmuştur yapmıştır :)[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
Fizban (9:08 PM) :
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
Fizban (9:08 PM) :
kıl olurum şirin diyenlere
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...