dory Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 aman laf sokmadık be, başlama @dory diye, adsdas, ben de yapiyorum sıkılınca Roots Bloody Roots!! Roots Bloody Roooaaaaaahh!![signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside.. [Bu mesaj dory tarafından 27 Kasım 2005 01:20 tarihinde değiştirilmiştir]
obacan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ehuehueheh delisun :P[signature][hline]Blind Guardian [Ophélia, Human Warlock - Ragnaros]
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 laf sokmaya çalışmıyorum sadece açıklama. sen soylemesen başka biri soyluyecekti. edit: @zergling ne diyorum ben ? fazla depinmişim herhalde kan beynime zıçramış[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands [Bu mesaj Zergling tarafından 27 Kasım 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 edit: salak zergling edit'e basacaktın quote'ye degil : (([signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands [Bu mesaj Zergling tarafından 27 Kasım 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir]
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Fistan, 27 Kasım 2005 01:02 tarihinde demiş ki: hiç bi atraksiyon yok.boş bi video olmuş begenmedim. :/ işin gücün mü yok? eheuheuh fistan beyle aynı görüşteyim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 işimi gücümü bıraktım millet DL yapsın... ADSL kotalılar'ın kotası olsun diye yaptım..[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Derin olan kuyu değil. Kısa olan iptir.
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Caan video yenisi mi bu yoksa bendeki mi =)))[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 olm bombasin, hani su gece yarisi yayinlanan tv kamera sakalari muhabbetleri varya onlara yolla bunu kesin cikarsin sana garanti veriyom lan hadi bizi gectim yabanci degiliz odaya birisi girse o an yada seni evden birisi seyretse direk cope atarlar lan seni, hicmi canini sevmiyon :D:D zor yaziyorum ya dur 1 kere daha seyredicem :D[signature][hline]imza! mode: depresif
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Yanlış nick seçimi teşhisi koydum ^^[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Abi kafa sallıyo pek olay yok:D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Buzk, 27 Kasım 2005 02:24 tarihinde demiş ki: Ultralisk iyi gidermiş aslında :p YES! beynimi okudun :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Sabrina, 27 Kasım 2005 02:02 tarihinde demiş ki: Caan video yenisi mi bu yoksa bendeki mi =))) sende yok o tam yollucaktım sana düstün:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:)
Krmz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Auhaeuha kopmuş adam artık ;)[signature][hline]...
zarek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 şu star wars kid videosuna dönüşme potansiyeli yüksek bunun. bu arada o videoları nerden indirilebilis ?[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: Quivalen-soth, 27 Kasım 2005 00:41 tarihinde demiş ki: buna headbang mi diyoruz? ortalıgı karıstırır LOL[signature][hline]
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Çıldır Can çıldır Run baby run gibi oldu be[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b]
nba Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 fdskjsfk mşk lol:D[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 @Ultralisk'ciler Ultralisk benim nickim değil kusara bakmayın : ((([signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Derin olan kuyu değil. Kısa olan iptir.
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Ultralisk diye arkadaş var o yok burda ama :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b]
Alexian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Biz daha iyisini sallarık ! Ben bi ara bu adamla aynı şehrin havasını soludum yahu :) Güsel güsel ! *Hatta aynı cafenin havasını... Acar Internet cafe :D [signature][hline]It's simple; just focus and cast... Alexian the High Mage.. [Bu mesaj Alexian tarafından 27 Kasım 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Acar değil lan o Ac@r bi kerem[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b]
Öne çıkan mesajlar