hergele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Hayatımda yeni bi sayfa açıyorum artık yeni bi başlangıç Eski yaptığım hataları tekrarlamayıp doğru dürüst ve mutlu olmak istiyorum sürekli bir sorunla uğraşmak istemiyorum Sporu programı belli derlseri iyi ilişkisi iyi olmak istiyorum Yeni arkadaşlar yeni insanlarla tanışmak istiyorum Yeni hobiler istiyorum Nelerle başlamalıyım bu geçişe Bana bir tavsiye...[signature][hline]....Hergele.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Bende çok şey istiyorum ama olmuo işte. Öle sayfa falan açamıosun kafana göre.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hergele'liği bırakmakla başla bence.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Bence yeni bi hayat olamaz. hayat bi tanedir. mesela 2. sınıfa geçince 1 . sınıftaki defterimizin ilgili kısmını bantlar kullanırdık, çünkü orası yeni bir sınıftır. Halbuki öyle değil 2. sınıf 1. sınıfın üzerine inşa edilir. Bizim o sayfalara ihtiyacımız var. O yüzden hiç bir zaman geçmişe sünger çekme taraftarı değilim. Bu biraz da olsa kinciliği beraberinde getirebilen bir şey ama bence o sayfalar açık kalsın bırak. O sayfalara çok dikkatli bak.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: fede, 27 Kasım 2005 02:50 tarihinde demiş ki: 1 . sınıftaki defterimizin ilgili kısmını bantlar kullanırdık O kadarda değildi hani. Tamam sadece 1 tane defter vardı ortaokulda ve lisede her derse onla girer çıkardık ama sene sonunda salla gitsin yani bi dahaki seneye yenisini alırdık :D Sende amma cimriymişsin be fede bantlayıp bantlayıp üniversiteyide bitirirsin :D[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla [Bu mesaj Davion tarafından 27 Kasım 2005 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 biz fakirdik ya baya bi çatal kaşık yoktu evde, havyarı elle yiyoduk maalesef[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Büyüksün abi doğrudur.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 çok cmylmz izliyorum azaltayım ps : tiskindim[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Şahan seyret sende. Ondan sonra iyice soğu talk show yada stand up olayından.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hergele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Tavsiye istedik makaraya sardınız yaa[signature][hline]....Hergele.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Sen bi tatile çık uludağ falan kendine gelirsin. Yada şöyle kendinden bi 7 - 8 yaş büyük bi hatunla yat işi bilen o seni kendine getirir.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bu şeyler tavsiye istemekle olmaz. hiç kolay değildir. ama bi o kadar da kolaydır. parmağını bi şıklatıp bir sonraki gün davranışlarını ayarlaman mümkün senin elinde. ancak insanların önyargılarını, bakış açılarının yanlışlığını falan bir parmak şıklatmayla çözemessin sabretmek gerekir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 tavsiye istiyosan 1. msjım artı arkadaşlar davranışları en çok etkileyen şeydir ama kolay terkedilmez. Davranışlarını değiştirmek istiyosan ona göre arkadaş seçmelisin ki seçilebilen bişey değil. kısaca baya zor bi işe kalkışıyosun ama kararlıysan çok büyük bişey başarırsın[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: hergele, 27 Kasım 2005 02:46 tarihinde demiş ki: Hayatımda yeni bi sayfa açıyorum artık yeni bi başlangıç Eski yaptığım hataları tekrarlamayıp doğru dürüst ve mutlu olmak istiyorum sürekli bir sorunla uğraşmak istemiyorum Sporu programı belli derlseri iyi ilişkisi iyi olmak istiyorum Yeni arkadaşlar yeni insanlarla tanışmak istiyorum Yeni hobiler istiyorum Nelerle başlamalıyım bu geçişe Bana bir tavsiye... 1. Hep mutlu olmak istiyorsun ancak hayatta hep bir takim sorunlarla karsilasiriz ister istemez . Sorunlar tuzu biberidir hayatimizin belki de . onlarsiz olmaz . Yoksa mutlu olmanin degerini nasil bilirdik ? Yapmayi istedigin seyler bile ugras ister . Hersey o kadar kolay degil. Önemli ve güzel olan da zaten verdigin ugraslar sonucunda hakettigin , istedigin yere geldigini görebilmektir! 2.Nelerle baslamalisin ? Zaten baslamissin. Ilk adimi atmissin. ilk adim istemektir. ikinci adim ise bu istekleri harekete gecirmektir. Bunlari harekete gecirmek zor mu ? e hayir degil. Hersey senin elinde. Yeni hobiler istiyorsun mesela. Illa ki hoslandigin yapmak istedigin birseyler vardir . Tart onlari kafanda, sana uygun olaninda karar kil ve yapmaya basla. Dogan Cüceloglu'nun Savasci kitabi aklima geldi . okumani tavsiye ederim =)[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend as no one wanted to hear I'm telling you now So weak was my hope so cold the world around ,so strong the calls my pain invited echoes to my pain lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 27 Kasım 2005 03:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hergele Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Herkese teşekkür ederim Savaşçı evde var onu okumaya başlayacağım şu an için hedefler koydum cidden hergeleliği bir kenara koyucam çünkü dışarda gezip eğlenmek bi yere kadarmış ben bu 1.5 sene artık bar saz gezmeyi bırakıp össye çalışacağım ve ilerdeki hayallerime yönelik çalışacağım[signature][hline]....Hergele.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 knıck knıck... Ben de Külüstür bir arabam olsun da ona atlayım kendimi yollara vermek istiyorum nereye olursa olsun,ne hayatı ya boşverin.![signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Yeni bir sayfa açmak keşke ani bir karar ile gerçekleştirilebilseydi.Yeni arkadaslar edinmek,yeni bir ortam kurmak,yeni hobilere başlamak,yeni ve mutlu bir ilişkinin olması falan filan gibi şeylerin alıcagı süre senin ömrünün şu gününe kadar geçmiş olan süredir çünkü bu tür şeylere sahip olmak için hayatındaki her saniyeyi kullanmışsındır hepsi üst üste duran birer tugla gibidir o yüzden bu çabandan vazgeçip olan değerlerine gözkulak olmalısın onları iyi duruma getirmeye çalışmalısın...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bu işler tavsiyeyle olmaz.. hayatını bizim kararımızla mı yönledireceksin.. o zaman sayfayı sen değil biz açmış oluruz.senin hayatını biz yaşamış oluruz.. kendin karar verecen boyle seylere.. yaa yaaaaa[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Bachmann sendromu... bazen tutar işte her şeyi bırakmak ve temiz bir sayfa açmak. Her şeye yeniden başlama isteği falan Ne diyim kolay gelsin... Ama yeninden başlamak zor ve acılır genelde. edit: gekesiz ekleme; ben de 60 yaşında bir dede olmak istiyorum. Cam kenarına kurulup çayımı içerken gazetemi okumak, sallanan koltukta sallana sallana çayımı hüpürdeterek içerken camdan dışarı bakıp yağan yağmura şöyle bi göz atmak ve gazeteye geri dönmek istiyorum. Ve bunların İngiltere'de olmasını istiyorum. Ha bir de kahverengi bir köpeğim olsun, o da benim gibi yaşlı olsun...[signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 27 Kasım 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 said: hergele, 27 Kasım 2005 02:46 tarihinde demiş ki: Hayatımda yeni bi sayfa açıyorum artık yeni bi başlangıç Eski yaptığım hataları tekrarlamayıp doğru dürüst ve mutlu olmak istiyorum sürekli bir sorunla uğraşmak istemiyorum Sporu programı belli derlseri iyi ilişkisi iyi olmak istiyorum Yeni arkadaşlar yeni insanlarla tanışmak istiyorum Yeni hobiler istiyorum Nelerle başlamalıyım bu geçişe Bana bir tavsiye... Her an aynısından sipariş edebilirim.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar