cenx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bende diorum allah bepishop var bide bu var forumlarda 2 süper adam oldu die. ulan meersem ikisi tekmiş. :) bu arad popoluyu spoiler yapmanızada çok güldüm güzel espiri :)
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Çok güzel olmuş hepsi. Karakalem direk aşmış. Kaslı abimiz de iyiymiş. En kısa zamanda böyle ilham, şevk gelsin de "vaay" moduna girelim gene. Sanırım 3-5 tane çizip gene toplu yollicaksın..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 espiri by horace ama o[signature][hline]DeviantArt gallery
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ett aynen bugun koymayı düşünüyordum hala acamadım programı :)[signature][hline]DeviantArt gallery
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 karakalem + 2. resim çok güzel...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
mutos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 karakalem muthis,tabletle de baya guzel painter ii programdır zaten :))[signature][hline]icq ¶ msn
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 küçük bi eskizden sonra buna başladım 2,5 saat kadar ugraştım. bunu bitiricem ama.şimdilik bu kadarı bitti[signature][hline]DeviantArt gallery
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 O lightsaber olmamış eline. Saçlar Dream Endless'ı anımsatıyor. Ayrıca, bütün işlerini favlayacağım.[signature][hline]g3nk.
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 favla kocumbenim[signature][hline]DeviantArt gallery
mutos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 cok guzel calısma daesu[signature][hline]icq ¶ msn
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 saol mutos şimdi bitirmeye calışıcam[signature][hline]DeviantArt gallery
Draven Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 cizimlerin harika. porportionlari falan mukemmel tutturuyorsun. ben hala ugrasiyorum bohuuuu lutfen devam et resimlerini koymaya
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 her seferinde resmini gölgelendirme ile şaha kaldırıyorsun bu son çiziminde de elbise bu şekilde harika olmuş :) bendeki eksiklik de bu işte..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 :tebrikz: Çok güzel, özellikle adamın kıyafeti çok tatlı.. Işın kılıcına da ayrıntı yapmamışsın sanırım fazla, çizmişsin öylece..
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 afferin lan! hayvansın valla. :) çok güzel. aynen devam et.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 lightsaber li modelleme güzel olmuş gerçi hepsi birbirinden manyak ama olsun.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Oldboy süper olmuş, tebrikler[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Süper çizimler hll olsun...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 İnanılmaz ya! Sonuncusu fotoğraf gibi olmuş valla. Birisine fotoğraf desen inanmaması elde değil. Eğitimin falan var mı?[signature][hline]Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion
philoxenus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 çalışmalarını zevkle takip ediyorum kardeşim biliyosun. yanlız, lightsaber kullanan ablamızın kolları neden benden bile kaslı neden erkek kası gibi ? senin aklındaki ideal kadından şüphe etmeye başlıyorum :) başarılar..[signature][hline]Papirus*
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 kadin degil ki o? cinsiyeti ne zamandan beri sac uzunlugu belirliyor? :)[signature][hline]ben olmusum antipati.
philoxenus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bir de şöyle bişey var mesela; Purepoor Bohémian: hayda kadın zannetmiş Purepoor Bohémian: hahaha philoxenus: patide entri silinmiyodu dimi :) Purepoor Bohémian: hahha Purepoor Bohémian: edit le Purepoor Bohémian: zamanı geçmemişse philoxenus: geçmiştir Purepoor Bohémian: cnm benim :) olabiliyor demekki böyle şeyler..[signature][hline]Papirus*
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 lol[signature][hline]DeviantArt gallery
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 eheh forumda cevirmek kolay. gercek hayatta karistirma da basin belaya girmesin. :)[signature][hline]ben olmusum antipati.
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 olur çizeriz painter falan derinlik vs[signature][hline]DeviantArt gallery
Öne çıkan mesajlar