monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bişey sorcam ya böyle güzel resimler yapabilmek için kaç yılımızı vermek gerekiyor bu işe okulsuz falan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Yetenek + daha önemlisi çok çalışmak. Eğitim almak kendi başına çok zaman harcayarak çözmen gereken şeyleri hızlı öğrenmeni sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 yada "GİDERİM ALAYINA!" dersin benim gibi olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/942965_475177255900166_471361271_n.jpg anca bunu yapabiliyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 güzel gölge abi devam kasmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Gladmir said: Painter lami devam ediyorsun hala? Sanki photoshop a gectim demistin bir yerlerde. Neden gectigini bir firsatta yazabilirmisin? komple photoshoptayım artık. horaceın dedigi gibi herşeyi yeterli ve pratik. painterdaki fırça boya şeyleri fln cok güzel fakat ben normal hayattada bu malzemeleri kullandıgım için aslında painterda olanların cok sunni olduguna karar verdim. program oldugu için bir süre sonra dokuları tekrara bağlıyor birde onları bozmak için urasıyorsun. 1 adet 2b tarzı 1 adet pastel gibi dokulu ezik büzük bir brush birde genel boyama için geniş bir brush yaptım. sadece bu üçünü kullanarak istedigimi yapabiliyorum. bazı arkadaşlar 200 tane fln degisik dokulu brush kullanıyorlar birşey yaparken. brush oldugu hiç belli olmasın cok karmaşık olsun derlerken tamemen sunni birşey cıkarıyorlar ortaya, resmi kendileri değilde brusha yaptırmaya calısıyorlar. en güzeli bunları basite indirgemek bence. photshopunda mekanik kısmı layer zımbırtıları gayet net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Daesu said: painterda olanların cok sunni olduguna karar verdim. photoshoptakiler alevi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Çok yeteneklisin, başarılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bu kinotokao ninca olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 aquila said: Daesu said: painterda olanların cok sunni olduguna karar verdim. photoshoptakiler alevi mi? Zerdüşt onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 pazar sıkıntısı https://cdn.artstation.rocks/p/assets/images/images/000/376/085/large/safak-sahin-mercenarywars.jpg?1419791480 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 benim başlıgım vardı burda http://i.imgur.com/RyJR2m2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 canlandır burayı maestro. daha fazla şey koy. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Daha önce övdüm mü bilmiyorum ama yine öveyim. Çok başarılıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 bayramdan sonra zbrush yükledim tekrar. bu sefer biraz ilerlettim ama bundan daha fazla detay giremiyorum kaldırmıyor bilgisayar. renderda alamadım, blendera parça parça export ettim ama kasıyo deli gibi, direk zbrush içinden shot aldım bende buda başlangıctan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 ooo. bunu bi de ustune 2d ortamlarda marine edersen 10/10 wallpaper cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2020 @Daesu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 baya kaç gündür şunla uraşıyorum, retoposu fln bok gibi ama texture deniycem ilerlettim baya ama oturup bi workflow cıkarmak şart, en baştan karar vermek gerekiyor herşeye, sonradan şunuda ekliyim dedikçe çelme atıyosun kendine, yada ben öleyim : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 bu da harika olmus ama fallout olmadigi icin puan kiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 heh bu bitsin iş olmazsa fallouta dönüş düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 @Daesu Modum Tufan diye bir ark vardı bu tür çizimler yapıyordu. Çok iyi işler bağlamıştı. Senin çizimlerin de aynı güzellikte. Umarım daha iyi bir donanıma geçersin yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 valla abi dolar 7 iken donanım aldırıcak başka sebepte yok, takılıyorum şimilik bakalım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar