Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2d/3d eskiz defteri - daesu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam beğenmiyo demek ki :)
rubensin de sürekli şişman kadın çizmesinin de sebebi bence budur. form istiyo adamlar detay istiyolar.

doğrusunu söylemek gerekirse, bana kalırsa "kaslı adam" çizmek daha zor, kadını sabunlamak daha kolay. benim fikrim tabii.
Mesaj tarihi:

kaslı adam dedinizde:
"Spartans tonight we dine in hell!!!"

her neyse tombul kadın olayı biraz da dönemin güzellik anlayışı ile alakalı tabi.. yoksa şimdi geniş baldırlı çıkık kalçalı zenci ablalar falan yaparlardı herhal (omfşşş!)

diğer yandan tombul kadınları kullanmak detaylar için büyük bir avantaj oluyor, evet. örnek olarak Bernini Gian Lorenzo (1595-1680) Plutone e Proserpina heykelinde Plutonun parmaklarının Persephone'un bacaklarında gömülmesi mükemmeldir.

Mesaj tarihi:

tombulluk olayı degil,
olay kadınları erkek kas altyapısı ile sunmak
[spo][/spo]

bu biraz büyük sorry
[spo][/spo]

yoksa balıketli makbuldür, ses gelir.

[ Mesaj 23 March 2007, Friday - 20:12 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:

yalnız sayın Deasu size bu konuda katılamıyorum. Bence dönemin modelleri ile ilgili bir olay bu. Misal siz bile bunun resmini yapsanız sonuç aynı olacaktır.

buyrunuz Amélie Mauresmo:
[spo]

[/spo]

şaka yapıyorum elbette.. yoksa balıketi hoştur tabi

Mesaj tarihi:
yok o dönemin kadınları öyle değildi.
michelangelo'nun gerçekçilik yahut dini sebeplerden ötürü böyle bir şey yaptığını sanmam. öyle çizmeyi sevdiği için yapmıştır. bol alt form, bundan hoşlanıyo. çizemediğinden değil yani.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
saol :)
heh başlık painter ama photoshopa kaydım ben artık

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 16:25 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yaş 20 madorca
arada bir calışıyorum bişeylerde boşum bayadır
marmarada grafikteyim (sözde asdaasdd allahım ben napcam bu dersleri)

[ Mesaj 15 Mayıs 2007, Salı - 22:54 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ]
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...