Daesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 (düzenlendi) 1 ay oldu heralde elime geceli tablet fakat bi türlü oturamadım başına.güzel alet heh painter ıx kurdum makinaya ps ile ugraşmadım hiç.program cok güzel birsürü boya çeşidi var. renklendirme işi sandıgımdan zormuş airbrush , pens/scratchboard tool , just add water (cok kullandımmı boku cıkarıyomuş bu) , palatte knives gibi şeyleri kullandım daha cok. indirin bakın güzel prgram 1-2 örnek koyıyım. bu hafta full ugraşıcam sanırım bu işle. [spo1=16+ göt içerir][/spo] diyceksinizki e bunlar hep yarım yamalak. evt . şu sabırsızlıgımı yenmenin yollarındayım şu an. birde programı tam kullanamıyorum o yüzdende böle oldu öneriler varsa alıyım . nette güzel painter tutorialleri gördüyseniz yazın seviniyim. birde 3-4 ay önce yaptıgım bi karakalem var onuda sıkıştırıyım [signature][hline]DeviantArt gallery [Bu mesaj Daesu tarafından 15 Haziran 2005 17:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 15 Haziran 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Temmuz 1, 2020 Daesu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 painter zaten cok basarili bir program bir de yetenekle birlesince harika sonuclar ortaya cikmis, tebrik ederim keske bitmislerini de gorebilseydik? 3. resimde kol kisminda bir derinlik problemi var gibi bu arada sketch oldugundandir herhalde diyorum. bir de modelden mi, fotograftan mi, kafadan mi, bunlarida yazarsan cok sevinirim. tekrar tebrikler. [Bu mesaj dominic tarafından 15 Haziran 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Cok guzel olmuşlar, oldukca hoş bi dokulaır var bir erden painter bulup denemek lazım[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ecchi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 deviantart iniza da baktim tebrik ederim. oldboy da cok guzel bir filmdi zira[signature][hline]Once you start down the dark path, Forever will it dominate your destiny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 pardon dominic yazıyım hepsi akıldan bunların . birtek oldboy fotograf referanslı bi iş. fakat bundan sonra model kullanmak istiyorum. cok daha yararlı oldugu kesin.[signature][hline]DeviantArt gallery [Bu mesaj Daesu tarafından 15 Haziran 2005 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 tablet'te de karakalemde olduğun seviyeye gelmeni dört gözle bekliyorum :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 belki klasik heykellerden calissan modelden ziyade daha hos olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 tablet ve gerçek medyum farklı şeyler. kullanımda çoook büyük farklar var. daesu bishop mudur? her halukarda çalışmalar çok güzeller. bu bölümde böyle threadler görmekten kıvanç duyuyorum. götlü olanı spoiler altına koysak daha iyi olurdu.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 spo daha oturaklıdır ok bişoptur.[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Peki bishop'a ne yaptınız?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 karakedinin nick degiştirme secenegini kullandım. bu nicki sevdimmi hyr[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bende kimdi bu tanıdık geliyo çizimi diyorum:) cyborg medicine laf ettiğim kişiymiş eheh. "göt içerir" lafına çok güldüm[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Hepsi çok güzel ama özellikle 2.ye bittim. Hele kemer çok gerçekçi olmuş.[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Dostum yeteneklisin.. ben en çok son karakalem ile 2. savaşcı adamı beğendim.. çünkü onlar daha bi tamamlanmış =)..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Son karakalemi ne kadar sürede çizdin?[signature][hline]Beleş Upload: www.megaupload.com Pink Floyd - The Gold Its In The... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 devianta 2b and 6b pencil A3 paper 1 day (5~6 hour) yazmışım[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 karakalem!! güzel olmuş.. harika[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eet karakalem cidden mükemmel olmus tebrikler ;)[signature][hline] =o= ='o'= (='o'=) /_/ (='o'=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 tablet rulz :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ya çok iyi olmuş be arkadaş.. Çok çok tebrik ederim..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 güzel olmuş hepsi tebrikler hoşuma gitti bu tablet zınbırtısı alıcam :)[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 tek sorun eski nickinin daha iyi olması (aah vurma lan tamam hehe) çok iyiler, baya baya.hiç hata vs. arayasım gelmedi hem büyük ihtimalle pek bulunmayacak olmasından hem de büyüledi böle, bozmayayım ortamı diye. ama bence kesinlikle bitirdikten sonra koymalısın ki koyduğuna göre bitirmiyeceksin diye düşünüyorum ayrıca bi de photoshop dan geçirmelisin üşenmeden ki bitsin.eet çok şey istiyorum. en çok karakalemi beğendim ama dijitali teşvik ediyorum hehe zırhlı amca konsepti hoşuma gitti ama popolu konsept gibisini teşvik ediyorum painter hoş güzel ama bitirince üstüne photoshop eklemeyi teşvik ediyorum[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 arkeyn valla painterla bitiren işi cok. onlada bitiyor. illa ps gereklimi bilmiyorum. efeck falan desen onlar painterdada var. işte bakıyorum yawaş yawaş. bi kahvaltı edim bişiler daha yapıcam şimdi[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben anlamam painterdan da, şöyle bi baktım çizim için baya bi elverişli hoş da onda nasıl rötuş yapılır bilmiyorum.senin dijital resimlerde son finiş dokunuşları yok gerçi bitirmemişsin normal bi durum hehe.painter da nası yapılır bi fikrim yok ama photoshop da yapılıo valla şahidim :P.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 karakalem kusursuz.... diğerleri harika[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar