Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

F.E.A.R

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Çok saçma bir durum ama ilk defa FEAR'da başıma geldi, bilginiz olsun diye anlatayım...

Anakartım MSI NF4 Ultra SLI Platinum idi FEAR çıktığında. Kurdum, oynadım. Tüm detaylar açık, FSAA 4X, AA 4X açık (ekran kartım Sapphire X800GT), 1024*768*32bit kullanıyorum.
Gram sorunum yok, testten ortalama FPS 45 aldı, maksimum 65, minimum 34...

Dün gece anakartım yandı, arkadaştan Epox 9NPA3J aldım bir süreliğine.
Şu an ortalama FPS 40, minimum 15, maksimum 55...
Artı bir program yüklenmedi, herhangi bir parça değişmedi sistemde...

Saçma geldi, paylaşayım dedim.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

işlemci amd athlon 3200+
ekran kartı x800 xt (platinum edition)
1 gb ram
***Oyunda her özellik maximumda herşey açık anti-aliasing 4x anisotropic 16x***
**ekran çözünürlüü 1024x768**

oyunda normalde hiç takılmıo yalnız bazı yerlerde ve bazı savaş sahnelerinde rame bağlı olarak 1 sn civarında teklio.

oyun hakkında yorum yazıcaktım ama oynamaktan yazmaya üşendim.
şimdilik bikaç ekran görüntüsü koyiim de ağzınız sulansın. :P

[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..

[Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 24 Ekim 2005 18:39 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Evet, sonunda ben de F.E.A.R'ı oynadım ve bitirdim.
Oyun bence gerçekten de harikaydı. Grafikleri özellikle çok iyiydi. Açıkçası oyunu sağlam bir sistemde oynadım ve bence bu grafikleriyle oyun Doom 3, HL2, Far Cry ve Quake 4 grafiklerini bile aşmış. Soft Shadows oyunu bambaşka yapıyor. Oyunun son bölümü kesinlikle muhteşemdi. Ayrıca senaryosunu da çok beğendim. Oyunda benim tek şikayetim mekanların çok fazla çeşitli olmamasıydı ki bu da öyle çok çok büyük bir eksik değildi yine de, çok gelişmiş yapay zeka ve grafikleri yanında. Oyunun var ile yok arasında seyreden müzikleri harikaydı tek kelimeyle. Bazen olmaları bazen de olmamaları sizi strese sokuyordu. Oyundaki sesler de kesinlikle yapılmış olanlar içinde en iyisiydi. Yere düşen metal kovanlar, çelik zırhları ve miğferleri delip geçen mermiler, tuhaf patırtılar ve klon askerlerinin konuşma sesleri... Bu arada klon askerleri demişken şunu da belirteyim ; bu oyundaki tüm karakter modellemeleri herhangi bir oyun için yapılanlar arasında en iyiyleriydi bence. Askerler, polisler ve diğer adamlar resmen canlı gibi duruyorlardı. Ve de son olarak oyunun parçacık ve duman efektleri ve savaş sahneleri de eşsizdi ve resmen diğer tüm fpslerdeki çatışma sahnelerini aşağılıyordu. Multiplayer demosunda da gördüğüm kadarıyla multiplayı da hızlı ve eğlenceli. Ne diyebilirim ki? Bence yılın en iyi oyunuydu. Hatta pek çok yönden HL2 den bile çok beğendim FEARı... Tabii bunlar benim şahsi görüşlerim :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...