Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teklif

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

said:
Sabrina, 24 Kasım 2005 00:48 tarihinde demiş ki:
Eğer kardeş ya da bi gibi baktığınız birinden çıkma teklifi alsanız cevabınız ne olurdu? Ya da tepkiniz, vereceğiniz karşılık...

kendi adıma söyliyim mesela kırmadan o ilişkiyi bitirirdim çünkü devam ederse benden aynı şekilde karşılık bulamıcak ve hep bir hayal kırıklığı hep bir burukluk içinde olucak ve benden birşeyler beklicek en iisi yeni kardeş adayı bulmak daha ii = ) ilerde hatun şöyle düşünür benim için zaten sinirlenir ve şöyle der "benim değerimi bilemedi %&$£>(bilimüm küfürler)" böylece hayatına kaldığı yerden devam eder bende ederim böylece ikimiz birbirimizden bağımsız insanlar oluruz vs... Tabi bazı insanların reddetme fobisimi var birşeyleri açık açık söylemek sorumluluk katsayısınımı artırıyor bundanmı kaçıyorlar anlamış değilim."Tayyaarr biz seninle edi ile büdü gibiyiz olmas" "Ben senin abinim hatayı anlıcaksın" "yaa ben seni kaybetmek istemiyorum" "aslında güzel kızsın ama benim çıktığım var" gibi efektler karşı tarafı daha çok yaralıcaktır unutmayınız...[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?"
Mutluluk
Sosyal ağlarda paylaş

dünya ahiret bacımsın.. ama uzayda tanımam. gel şuradan uzay progamına yazılalım gerisini sorna konuşuruz[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dalamardl, 26 Kasım 2005 19:57 tarihinde demiş ki:
said:
Pingu, 24 Kasım 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
kıza dersen küser erkeğe dersen kız işte kaçırmayalım der

Haklısın sanırım....
bana küsmüştü bi arkadaşım ortaokulda seni seviyoruym dedim diye=)[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
Basörtüsü kafayi, türban beyni örter.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sabrina, 24 Kasım 2005 00:48 tarihinde demiş ki:
Eğer kardeş ya da bi gibi baktığınız birinden çıkma teklifi alsanız cevabınız ne olurdu? Ya da tepkiniz, vereceğiniz karşılık...

kardeş gibi olabilir ama aslen kardeşim olmadığına göre çok da yadırganacak birşey değil.(tabi bahsedilen kardeş karşı cinsten bir kardeşse) kendime kardeşim kadar yakın görüyorsam bu kişiyi böyle bir sebepten dolayıda tüm ilişkimi kesmem, hatta neden olmasın diye düşünebilirim belki ama işte o zaman arkadaşlık/ kardeşlik ilişkisi tehlikeye girer aşk ilişkisi bitince bu riski almam sanırım.[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
figure.09
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...