Caranlothwen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: jacabo, 24 Kasım 2005 01:05 tarihinde demiş ki: ama ben seni hep dostum olarak gördüm böyle kalsak ? :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Sabrina, 24 Kasım 2005 00:48 tarihinde demiş ki: Eğer kardeş ya da bi gibi baktığınız birinden çıkma teklifi alsanız cevabınız ne olurdu? Ya da tepkiniz, vereceğiniz karşılık... kendi adıma söyliyim mesela kırmadan o ilişkiyi bitirirdim çünkü devam ederse benden aynı şekilde karşılık bulamıcak ve hep bir hayal kırıklığı hep bir burukluk içinde olucak ve benden birşeyler beklicek en iisi yeni kardeş adayı bulmak daha ii = ) ilerde hatun şöyle düşünür benim için zaten sinirlenir ve şöyle der "benim değerimi bilemedi %&$£>(bilimüm küfürler)" böylece hayatına kaldığı yerden devam eder bende ederim böylece ikimiz birbirimizden bağımsız insanlar oluruz vs... Tabi bazı insanların reddetme fobisimi var birşeyleri açık açık söylemek sorumluluk katsayısınımı artırıyor bundanmı kaçıyorlar anlamış değilim."Tayyaarr biz seninle edi ile büdü gibiyiz olmas" "Ben senin abinim hatayı anlıcaksın" "yaa ben seni kaybetmek istemiyorum" "aslında güzel kızsın ama benim çıktığım var" gibi efektler karşı tarafı daha çok yaralıcaktır unutmayınız...[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 dünya ahiret bacımsın.. ama uzayda tanımam. gel şuradan uzay progamına yazılalım gerisini sorna konuşuruz[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Pingu, 24 Kasım 2005 14:15 tarihinde demiş ki: kıza dersen küser erkeğe dersen kız işte kaçırmayalım der Haklısın sanırım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: dalamardl, 26 Kasım 2005 19:57 tarihinde demiş ki: said: Pingu, 24 Kasım 2005 14:15 tarihinde demiş ki: kıza dersen küser erkeğe dersen kız işte kaçırmayalım der Haklısın sanırım.... bana küsmüştü bi arkadaşım ortaokulda seni seviyoruym dedim diye=)[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Basörtüsü kafayi, türban beyni örter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Sabrina, 24 Kasım 2005 00:48 tarihinde demiş ki: Eğer kardeş ya da bi gibi baktığınız birinden çıkma teklifi alsanız cevabınız ne olurdu? Ya da tepkiniz, vereceğiniz karşılık... kardeş gibi olabilir ama aslen kardeşim olmadığına göre çok da yadırganacak birşey değil.(tabi bahsedilen kardeş karşı cinsten bir kardeşse) kendime kardeşim kadar yakın görüyorsam bu kişiyi böyle bir sebepten dolayıda tüm ilişkimi kesmem, hatta neden olmasın diye düşünebilirim belki ama işte o zaman arkadaşlık/ kardeşlik ilişkisi tehlikeye girer aşk ilişkisi bitince bu riski almam sanırım.[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır. figure.09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hemen kabul ederdim evet teklif eden tarafım [signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 kanka manka cok iyi anlastigim biriyle neden cikmayim ?[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Kanka , kardeş , abi , abla ayağı döt ayagı.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 şöyle de ben senden hoşlanmıyorum üzgünüm kusura bakma[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bu durum gerçekten hiç hoş 1 şey değil.verdiğin cevap mne kadar samimi ve ya karşıdakini kırmamaya çalışarak olsun 1şeyler bitiyor.[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar