Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Eğer kardeş ya da bi gibi baktığınız birinden çıkma teklifi alsanız cevabınız ne olurdu? Ya da tepkiniz, vereceğiniz karşılık...[signature][hline]İnternete resim yüklemek Why can't you see that I try; When every tear I shed, is for you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Anlıyorum seni diip öperdim.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kankalıktan doğan aşklar ya süper ötesi oluyor yada iğrenç ötesi. Riski alıyorsan denemeye değebilir.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kızlar çok güzel kıvırıor[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben olsam ona içimden gelerek sarılırdım ve kardeşim diye kulağına fısıldardım![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 24 Kasım 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj VipeR tarafından 24 Kasım 2005 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hiç onun hakkında böyle birşey düşünmediysen ama o sana o gözle baktıysa reddet, hatta arakdaşlığını da gözden geçir derim. ama senin de içinde birşeyler varsa ona karşı o zaman düşünme fazla kabul et heh. mesela biz de twistedemoyla bir zamanlar iyi arkadaştık =p[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ama ben seni hep dostum olarak gördüm böyle kalsak ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim. ahaha[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drama_queen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: VipeR, 24 Kasım 2005 01:01 tarihinde demiş ki: ben olsam ona içimden gelerek sarılırdım ve kardeşim diye kulağına fısıldardım! :D tahrik unsuru içerio dikkat![signature][hline]words speak and choose make sense and lose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 na tahriki onlar arkadaş bi kere![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 mooduma göre değişirdi kız güzelse çıkardım belki[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 duruma göre değişir. teklifin ne olduğuna göre de değişebilir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hiç başıma gelmedi bilmiom :D[signature][hline]duman =)) pati metal-rock bar..:) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Teklif ahlaksız teklif ne olduğu açık:)[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ilginç ama dalenın dedıgı konu hakkındakı goruslere son noktayı koymu[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ne kardeşim var ne de kardeş gibi baktıgım biri var.olmiyacakta. arkadaşa arkadaş gibi bakılır.kardeş gibi bakmak nası oluyo onu bile bilmiyorum.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Sly-One, 24 Kasım 2005 01:37 tarihinde demiş ki: duruma göre değişir. teklifin ne olduğuna göre de değişebilir. değil mi, verilen şey belki cinsel içeriklidir. Kardeşin gördüğün insan sana para karşılığı seks teklif edebilir.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 boguluyodum gulerken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 evet mesela, o zaman ben seni yanlış tanımışım çok praw çıktın sen derim. ama uzun süreli ciddi birşeyler düşünüyorsa biraz düşünürüm iltifat etmeden önce.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ha, ayrıca kardeşin gördüğün insan seninle (benimle yani tabi) seks yapmak isteyebilir. o da seni başka bişi olarak görüyodur belki olabilir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Çok ayıp sly-one, bana hakaret etmeye hakkın yok bence. Çok praw çıktın demekle ne demeye çalıştığını anlamıştır insanlar sanırım. Ayrıca olabilir, ben para karşılığı seks yapabilirim midem kaldırdığı sürece. O insanla akrabalık bir bağım yok, seks yapmamı engelleyecek bir duygusal bağ yok ( kardeş mardeş gibi görmem hikaye) neden olmasın ya. Ayrıca uzun mu istiyo kısa mı istiyor onu zaman gösterir bence pazardan domates almazsın bir ilişkide.Yaşayarak öğrenirsin [signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım [Bu mesaj Prawler tarafından 24 Kasım 2005 02:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bir zamanlar kankam olan kişiyile 3 aydır çıkıyorum, keşke imkanım olsaymışda 7-8 sene önce çıkmaya başlasaymışık diyorum, ALLAH BOZMASIN herşey süper şuan[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ne güzell! :)[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Valla kıza beğenim varsa kardeş gibi görmem ben zaten olumlu tepki veririm.Güzel değilse yada ne bilim beğenmiyosam arkadaşız kankayız biz diye bağlama çekerim kırılmasın diye.Kanka bilmemne ayağı boş arkadaşlar kandırmayalıım birbirimizi. Edit: Hadi bi bayanı yada erkeği kanka gibi görmeyi anlarımda kardeş gibi görmek nedir ? [Bu mesaj Whiskey tarafından 24 Kasım 2005 03:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar