Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teklif

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

tüm topiği deilde bari bi üst mesajı oku kız OLAN SABRINA DİOZ :p[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

sabrinanın kız oldugunun bilincindeyiz ama bize soruyo sanırım siz olsaydınız napardınız die bende kendi fikrimi soledim yaaaaa :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

*!kendinibegenmiş mode on*

"ben de olsam bana asık olurdum, suc senin değil sana kızamam.. mukemmel bir insan oldugum için suclanması gereken benim"

*!kendinibegenmiş mode off*[signature][hline]Please try to understand
Take my hand
Be free of all the pain
You hold inside..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
death_cuk, 24 Kasım 2005 17:52 tarihinde demiş ki:
ben olsam kabul ederdim farklı bi tecrube olurdu bi kardeşinle opuscen ilginçç:)

ee biz oylelerine baska bisi diyoruz:)[signature][hline]For Ancelot
The ancient cross of war
For the holy town of gods
Gloria, gloria perpetua
İn this dawn of victory...

Asgard the wiz
Asgard the gotik:)
Sosyal ağlarda paylaş

Dünya ahiret bacımı,teklif gelse affetmem(işin şakası)...
Olması imkansız bir...
İkincisi tabiki kabul etmem...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

dunya ahiret bacım , uzayda gormiyim[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

kanka olmazki ama[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
herkezin bi efsane topiği vardır
ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki:
kadınlar çiçektir en kaktüsünden

ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

:) benimde başıma geldi. yakın arkadaşım dıye bıldıgım kısı cıkma teklıfı ettı ben kıvırıncada 4-5 gün sonra msj attı bosver unut gıtsın fılan dedı. orda kapandı konu.. bu olay 1.5 sene once fılan oldu 3-4 ay once gordum ulen nıye kabul etmedım dıye yakındım bı guzellesmı bı guzellemıs :Ppp[signature][hline]http://vampirefreaks.com/profile.php?user=blackxR
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kardeşim kadar sevdiğim bir insanı hiç bişi söylemeden öptüm,sonuç : mutluyuz. :)[signature][hline]M"etket"oonZ

Yenemezsin onları
Kıyamete kadar
Ezer durur seni insanlık adına...

Bir tek sen mi kaldın bu dünyada?
Uyansana..
Bir tek sen mi varsın bu dünyada?
Defol! Defol! Defol!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Madcat, 26 Kasım 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
Ben kardeşim kadar sevdiğim bir insanı hiç bişi söylemeden öptüm,sonuç : mutluyuz. :)

Senin adına sevindim keşke bende öyle olabilsem ama işte bazı arkadaslıklarda olmuyor bende arkadasım olarak gördügüm birine aşık oldum ama karşı taraftan hala bir sonuç alamıyorum o yüzden kafayı yemek üzereyim keşke oda biraz farklı görebilse...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...