Korku Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Direk Kabul Ederdim.. Kız niyeti bozmuşsa başka şeylerde yapardım.. Bu işin kankası mankası olmaz..[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 tüm topiği deilde bari bi üst mesajı oku kız OLAN SABRINA DİOZ :p[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sabrinanın kız oldugunun bilincindeyiz ama bize soruyo sanırım siz olsaydınız napardınız die bende kendi fikrimi soledim yaaaaa :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben olsam kabul ederdim farklı bi tecrube olurdu bi kardeşinle opuscen ilginçç:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 *!kendinibegenmiş mode on* "ben de olsam bana asık olurdum, suc senin değil sana kızamam.. mukemmel bir insan oldugum için suclanması gereken benim" *!kendinibegenmiş mode off*[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: death_cuk, 24 Kasım 2005 17:52 tarihinde demiş ki: ben olsam kabul ederdim farklı bi tecrube olurdu bi kardeşinle opuscen ilginçç:) ee biz oylelerine baska bisi diyoruz:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 oha bea :D esprik canım esprik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Dünya ahiret bacımı,teklif gelse affetmem(işin şakası)... Olması imkansız bir... İkincisi tabiki kabul etmem...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 iyi arkadaşınsa demekki iyi anlaşıosun. kabul etmemen için ne gibi bir sebep var?[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 dunya ahiret bacım , uzayda gormiyim[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Voys, 24 Kasım 2005 18:29 tarihinde demiş ki: iyi arkadaşınsa demekki iyi anlaşıosun. kabul etmemen için ne gibi bir sebep var? aynen katılıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ne kadar kardeş gördüğüme bağlı kardeş var kardeş var[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inspration Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: fastreload, 24 Kasım 2005 18:31 tarihinde demiş ki: ne kadar kardeş gördüğüme bağlı kardeş var kardeş var kesinlikle doğru kardeş ayağı ile sana yaklasmayamı calısmıs yoksa ilk önce gercekten kardes olup bi anda asık olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kanka olmazki ama[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 yanlış görmüşsün demek ki. :9 kardeşimsin sen derdim.böyle şeyler düşünmeni aklım hayalim almadı derdim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hergele Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Güzel olurdu çünkü ben söleyemiyorum en azından o sölesinde kurtulayım[signature][hline]....Hergele.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares20 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 kızlar genelde bu soruya senınle arkadas kalmak ıstıyorum der erkekler once bı dusundukten sonra nıye olmasın der tabı bunlar degısebılır ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bellı olmas[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odhinn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Zor bir durum iyice düşünülüp karar verilmesi gerek diye düşünüyorum...[signature][hline]Dinlenmemek Üzere Yürümeye Karar Verenler Asla Ve Asla Yorulmazlar...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackxR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 :) benimde başıma geldi. yakın arkadaşım dıye bıldıgım kısı cıkma teklıfı ettı ben kıvırıncada 4-5 gün sonra msj attı bosver unut gıtsın fılan dedı. orda kapandı konu.. bu olay 1.5 sene once fılan oldu 3-4 ay once gordum ulen nıye kabul etmedım dıye yakındım bı guzellesmı bı guzellemıs :Ppp[signature][hline]http://vampirefreaks.com/profile.php?user=blackxR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ehü akılsın basın cezasını hede hödö:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: irin, 24 Kasım 2005 17:02 tarihinde demiş ki: ben seni arkadas(kardes) biliyorum demede ne dersen de!! Arkadaşlığın da bittiği nokta.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Karşımdaki insana azda olsa bir şans tanırdım,teklifini güzelce gözden geçirirdim eh büyük ihtimallede kabul ederdim.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ben kardeşim kadar sevdiğim bir insanı hiç bişi söylemeden öptüm,sonuç : mutluyuz. :)[signature][hline]M"etket"oonZ Yenemezsin onları Kıyamete kadar Ezer durur seni insanlık adına... Bir tek sen mi kaldın bu dünyada? Uyansana.. Bir tek sen mi varsın bu dünyada? Defol! Defol! Defol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Madcat, 26 Kasım 2005 17:34 tarihinde demiş ki: Ben kardeşim kadar sevdiğim bir insanı hiç bişi söylemeden öptüm,sonuç : mutluyuz. :) Senin adına sevindim keşke bende öyle olabilsem ama işte bazı arkadaslıklarda olmuyor bende arkadasım olarak gördügüm birine aşık oldum ama karşı taraftan hala bir sonuç alamıyorum o yüzden kafayı yemek üzereyim keşke oda biraz farklı görebilse...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar