Mathias Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Güzel bir i-pod Bu incelemeye bakın almadan önce.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 güzelmiş[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EdyzZSzz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Wlla bend e i-pod mini var ! gayet de guzel ... Alıcaksana ben Aşırı ya kaçma sade al derim...4gb 350 mlyon hm de gyet guzel.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Video oynatan, daha ince yeni ipodlar çıktı, 30 GB olanları amerikada 300$. sipariş vereceksen yurtdışından bunları da düşünebilirsin. (http://www.apple.com/ipod/ipod.html) tabi bu türkiyeye geldiği zaman 300euro+KDV olarak gelecek. [Bu mesaj Fly tarafından 25 Kasım 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 ya bendede minton3002 var onu satıp ipod nano falan almayı düşünüyorum ama önce şu dijital kameramı alıyım[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar