BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 i-pod almayı düşünüyorum.Hangi model kaç para ve özellikleri neler nerden bulabilirim.Türkiye de yaşıyorum Türkiyeden alıcam yani :P[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Hepsini anladım da, o kafa sallayan eleman neyin nesi, konuyla ne alakası var onu çözemedim...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 teknosa dan bak[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ipod nano al hem aşırı ince hem guzel 400 milyon civarı[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ipod almanı amazon.com'dan öneririm. Yanlız sadece ipod alma, birden fazla sey alki kargo parasına degsin veya arkadaslarınla ortak bir alısveris yap kargo parasını paylasın.. Ayrıca ipodu anladımda O gif nedir simdi =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Net üzerinden alma şansım yok gidip bir mağazadan almak zorundayım.O gif de ne bilim esti öyle kötü bir amacı yok :-P[signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 iriver derim ben ses kayıt edebiliyorsun radyosu var radyodan birebir kaydedip mp3'e çevirebiliyorsun. ben 40gb aldım gayet de memnunum yaklaşık 600milyon civarındaydı...[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 350ytlye nano aldim siyah mis gibi walla alcaksan abdden bi tanidiktan fln söle baska turlu burdan alma yani paran sınırlıysa..[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 4gb yeticekse nano al...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Ben ipod photo 60gblık olandan almayı düşünüyom. bir göz at özelliklerine belki ilgini çeker.[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Arkansis, 07 Kasım 2005 15:38 demişki: Buradan halamada selamlarımı ileteyim hazır açılmışken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ben i-pod mini aldı 4 gb valla çok memnunum bi şarkı atarken problem yaşıyorum o kadar.ipod lu hayat bı harika :P eueh reklem rulaz[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 valla peder yurtdışına çıkıyodu free-shoptan nano aldırttım, zaten lütfi kırdar'daki apple fuarında görünce hasta olmuştum cuma gününü bekliyorum :)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 benim tavsiyem ya nano al yada toshiba nın renkli ekran 20 gb lık var 1 tane modeli aklımda değil onu al pili çok uzun dayanıyor ayrıca ses kalitesi daha iyi ipod dan[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 şu an ipod nano elimde, kullanıyorum. Alet süper bu ilk yorumum. Kullanımı rahat sorun çıakrmadı şimdiye kadar, bi parmak izi çok pis çıkıyo arkada onu da silersiniz artık. İncecik minicik bişey ve 4 gb bilmiyorum ben hastası oldum :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ibuzz&ipod super ikili :)[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 aman ibuzz falan işimiz olmaz :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Benim gibisini google bile bulamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 ipod nano gelecek yakında. renkli ekran video oynatmıyor sanırım ama resim gösterebilecek yada istersen ipod video al. bende öyle düşünüyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 iPod Nano aldım bugün(amerikadan geldi gerçi) süper bi cihaz ya minicik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 kardeşim alacaktı bir tane.. biraz araştırıp i-river H320'de karar kıldık.. Kesinlikle i-pod'dan daha iyi olduğu kanaatindeyim.. bir çok artısı var.. Bir kere aletin üzerinde usb on-the-go var ki ben duymama ragmen ilk kez görüyorum bir aletin üzerinde.. Bağlıyorsun alete dijital kamerayı, içerisindeki resimleri alabiliryorsun.. takıyorsun arkadaşının flash diskini, alıyorsun istediğin dosyaları... 20GB'a at atabildiğini.. ayrıca alet üzerinde bir de normal transfer için hızlı olsun diye USB 2.0 var.. Aleti bilgisayara bağlayınca aynı flash disk gibi standart storage device olarak görüyor windows.. ve flash diske atar gibi mp3 atınca içeri çalınabiliyor.. i-pod'da bu mümkün değil.. illa ki i-tunes yükleyip oradan atmak durumundasınız şarkıyı.. arkadaşına gidince şarkı atıp dinleyemiyorsun i-tunes yüklemeden.. Line-in girişi var.. yani herhangi bir aletten sokakta kayıt mümkün.. mesela arkadaşında cd-player var.. line-in den bağlıyorsun cd-player'ı.. normal audio cd'nin içerisindeki parçaları mp3 olarak atıyor içeri.. Radyosu var.. radyodan kayıt var.. mikrofondan kayıt var..ve aletin kendi içerisindeki mikrofondan kayıt var.. Kayıt kalitesi i-pod'dan daha iyi.. yani teknik olarak kağıt üzerinde de daha iyi.. pratikde kayıt edip karşılaştırınca da daha iyi.. Keza ses kalitesi de hem kağıt üzerinde hem de pratikde i-pod'dan daha iyi.. Ciddi dergilerin review'larında da böyle geçiyor..zaten i-river ezelden beri ses teknolojisiyle uğraşıyor ve ezelden beridir kalitesi belli bir marka her ne kadar türkiyede pek tanınmasa da.. üzerinde gelen kulaklıklar da piyasadaki benzeri ürünlerin üzerinde gelenlerden daha kaliteli.. Zaten çoğu yerde "normalde i-pod'da dahil bu aletlerin üzerinde b*ktan kulaklık gelir, bir tek i-river'ınki standart üstü" diyor.. Software upgrade ederseniz video da oynatıyor. Biz daha yeni aldık diye girmedik o olaya. (10 fps)... .txt dosyalarını ekranda gösterebiliyor.. şarkı sözü vesaire için.. Daha bir ton alengir var da tek tek yazamayacağım.. Açıkçası ben i-pod'un hiç bir üstünlüğünü göremedim.. 535 YTL'ye aldık 20 GB olanını..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Çok temiz i-pod mini var 4gb mavi renkte 250 milyon. Sıfırdan farkı yok tertemiz yeni açıldı zaten kutusundan. İlgilenirsen özel mesaj at sana satan kişinin msn ini vereyim.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ben de şu an creative noman muva 2 kullaniyorum ve çok memnunum. i pod da artisi ses kaydi, radio ve fiyati. 292 ytl ye aldim ben teknosa dan. pil süresi de ipod un çogu in den daha uzun.. eksi yönleri: tuşlar çok küçük, ekran ufak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bnde nano alcam ama kırılma olayları fln oluomus dıye kıllandım.. ama yine de alıcam sanırm takoz gibi archos av320 tasımaktan bunaldm[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hiç yere atmadım ama içinde hdd olmadığı için çokda kolay bişey olmayacağını düşünüyorum sadece ekranı gidebilir. İpod irever karşılaştırması yapmış arkadaş yukarda video oynatmasını vs üstünlük olarak göstermiş.iPodunda var video oynatanı aksesuar bakımından falan iPod daha üstün ayrıca.Bide babamın arkadaşında iriver vardı şikayetçiydi tuşları iyi basmıyo falan dedi bende ipod aldım.Nano nun yurtdışı fiyatı çok uçuk değil zaten.Hem parmağım kadar ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 iPod alma zaten. Creative al. Herhangi birini. Boyu değil işlevi önemli, bi ZEN Touch 20 GB'ım var. 1,6 metreden falan 3 kere betona düştü hiç bişey olmadı. Nano bi düşsün ordan 3 kere nooluyo bakalım :-)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 http://arstechnica.com/reviews/hardware/nano.ars/3 Doğruluğunu bilmiyorum denemeye pek niyetimde yok açıkcası düşerse haber veririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar