Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedava 10 saat deneme şifresi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet oyun eline geçtiginde trial accountunla login ol edit account'a gir manage acces keys yap oraya aldıgın orjinal oyunun acces keyini eklersen o acc sınırsız olması lazım denemedim ama...
Mesaj tarihi:
Aktif hale geçince 10 saatlik süre başlar deniyor. Ve aktif etmeden oyun indirilmiyor sanırım ?

Şimdi bu durumda ben saat 10:00 da aktif hale getirince saat 20:00 da mı bitecek (hiç oynamadığımı varsayın bu süre içinde) yoksa oyun içinde bulunduğumuz süreden mi hesaplanacak kalan süre ?

edit : Clientın boyutu çok ufakmış görmemişim.

[Bu mesaj flyblast tarafından 18 Eylül 2005 15:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben su 14 gün olayını yapamadım hala trial expired gözüküyorum[signature][hline]We've been on the run
Driving in the sun
Looking out for #1
California here we come
Right back where we started from
Mesaj tarihi:
sabaha karsi bitti .. 10 saati bir seferde bitirdim muthis tad aldim ama :( 14 güne nasil cevirecegiz ? ayni accounta isteyemiyoruz . Baska bir mail ile aldigim keyi manage accounttan girince kabul etmedi .[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
14 günlük trial diye birsey yok

*Your free trial commences when you first enter your activation code and ends 10 hours over 14 calendar days thereafter. After this time, you can use your credit card or alternate payment options to purchase a full copy of Guild Wars.

14 gün icinde 10 saatlik hakkinizi bitirmelisiniz diyor. mhmm birde Ranger acip oynasam ;) nasilsa questlere alistim .. Loading derdi de pek yo maplar yüklendi[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oyunu copy vs şekilde nasıl edinebiliriz ...
yanlış anlamayın warez mode değilde , bu trail oynamak için sürekli dl yapıyo biraz denedim ama kotalı adsl ile bi yere kadar oyunu bişekilde bulup install edip bu 10 saatlik mode da tadmak istiyom 1-2 defa hatta beğenirsem de alacam ama öncelikle cd lazım ...
yada toplam ne kaar dl ediyor ? oyunun boyutu ne kadar onlarıda söyleyebilirseniz yardımcı olursunuz ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
Ati ekran kartın olması gerekmez 10 saatlik deneme için. Yalnız Ati kartı olanlar için alt tarafta bi ürün kodu bolumu yapmışlar sanırım onlar için 14 gunluk trial versiyonunu yolluyolar?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Oyunu satın almak istesem sadece key nereden alabilirim? (daha önceden yazıyordu ama bulamadım)

[Bu mesaj MOSAD tarafından 19 Ekim 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...