jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ben hala burdayım :p nette 10dk ya dayandı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 yav ayarlardan kapayınca oluyo bozulmuyo ama ben bunu kapatarak çözmek yerine patchleyerek çözmek istiyorum çünkü kapattığın zaman copy/paste yapamıyosun. diyeceksin ki ne alaka ... bilmem![hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bende 2000 için buldum... ayrıca yukarda dis'in verdiği çözüm işe yarıyo... ilk o özellikleri falan kapadığınızda copy/paste yapamıyosunuz veya bi daha services(hizmetler) e girip ayar yapamıyosunuz ama restart atınca herşey oluyo yalan söledim copy/paste gene yok! [Bu mesaj sLog tarafından 11 August 2003 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bı gun onceye alın sıstemınızı ben ole ayaptım benımde duzeldı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 http://www.microsoft.com/technet/treeview/?url=/technet/security/bulletin/ms03-026.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ya benı dınleyın sıstemınızı 1 gun onceye alın sonra wındows un kendı fırewall unun butun ozeelıklerını acın ya bende duzeldı wallahı yapın derım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 heh ben dissapear ın dediğini yaptım c/p de oluyor rahatım[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 windows 98 sağ olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Prawler, 11 August 2003 23:30 tarihinde demiş ki: heh ben dissapear ın dediğini yaptım c/p de oluyor rahatım[hline]mix online gaming cmmnty praw dıs le konusurken yıne aynısı olmu$ solıyım bıraz sonra gıdebılır senınkıde[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ya bu windowsun 64bit mi 32bitmi olduğunu nereden anlayabiliriz ayrıca prawl nasıl copey/paste yapabiliyosun yahu bu nasıl bir durum xp ayrımcılık yapıyor kardeşim adam kayırılıyor farklı muamele var :P[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: BombaciMulayim, 11 August 2003 23:30 tarihinde demiş ki: windows 98 sağ olsun. Yıllardan sonra eskiş bilgisayarım ve işletim sistemimin işe yaradığını görmek hakkaten gözlerimi yaşarttı.[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 eee kaç bit olduğunu nası anlıcaz pro 64 home 32 falanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ben 32 yukledım walal hem pro hem home yazıyodu yuklerken bıde benım dedıgımı yapın walla ıse yaradı ya ınanmıyolar :P[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 jacbao bende creating restore pointte kalıyor[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ne bılem bende yaptı walla dune aldım ama zaten patch ı yukle duzelır herhalde onla[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 kerio kullanıyorum firewall bilmediğiniz her giriş ve çıkışa deny diyin herhangi bir problem olmuyor banada icqdan xp kullanan arkadaşlar bunu söylüyor alla alla oldum =) kerio hem ufak hem çok sağlam firewall çok işe yarar viruslu bir dosya çalıştığınıda anlayabiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 kerionun sitesinden personal firewalli kullanıyorum bir tane daha firewall tarzı birşey olması gerekli o sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ehhe coldwind saolsun burdaki laf kalabaligina dalmadan bi telle isimi hallettim hos format atcaktim yarin sabah ama neyse artik bu aksam bilg e kavusmanin verdigi hincla cücüğünü cıkartcam makinanin:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 AAnlatta millette kurtulsun :))[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 oha.. rekor topicim herhalde bu. bir baktım 75 cevap gelmiş.. vay be..[hline]You are not bad afterall, You just dress bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 creating restore pointte kalıyor bu İMDAKKK[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Başlıklara vereceğimiz ismin ne kadar önemli olduğu yine gündemde. Aynı sorun farklı isimle + çözüm [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar