Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 yeni moda, habire bu mesajı verip duruyor. Neden veriyor anlamadım. Ama ikide bir kapanıyor artık windows. Son kez 3 saniye süre verdi bana allah noluyoruz derken gene kapandı.. Yok mu bunun bir çaresi? Hacklediler mi yoksa beni? Yoksa Windows'un azizliğine mi geliyorum?[hline]You are not bad afterall, You just dress bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 isletim sistemi XP mi? Sisteme admin olarak mi baglaniyorsun? Kablonet misin? canin format cekti mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bana olan şeyde aynı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 sistem xp gibi ama uzaktan yordan çağrısı ne olabilir acep[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 sistem xp admin miyim bilmiyorum ben kurmadım win xpyi kablonetim canım format çekti. yarın gitçem bolca cd alcam herşeyi cdye atçam ve format çekcem.. sinir etti windows. ama başka yolu yok mu?[hline]You are not bad afterall, You just dress bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 remote procedure call ingilazcası bendeed aynısı war bi kaç aşadaki konuda yazdım delirecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 format atamam dosyalar imdak imdak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 format atamıyacak ne var çekersin dosyaları cd ye tamam[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ewde 2 makina war biri format istiyo üşeniyom windows çöktü üstüne idareten uyduruk kurdum devamlı hata veriyo öbüründede bu hata oldu of pof öf ps: 80gb lik hdd war toplam 1gb boş yer zor bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 herkez icq dan bunu soruyo bill gates amcanın yeni bi oyunu falanmı bu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 şu an herkeze olduğuna göre format çare etmez arkadaşlar bence kimse formatlamasın makinayı büyük ihtimal hackerlar bir açık buldu yada windows un son mucizesi bu hadi bakalım bekleyip görücez... Ulan Bill Gates o kadar insanın ahıyla haram ulan sana yaşamak :hrr:[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bendede oluyor aynısı delırcem ya bende konu dısına actım topıgı uf[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ya yıne cıktı 5 dk sonra yıne burdayım uf son 45 sn ye[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Arkadaslar herkes Ankaradamı oturuyor ? Herkes KabloNet mi kullanıyor ? Herkes WinXP mi ? Eyer oyleyse sorun kablonete bulasan bir virus yada kablonette olan bir hata olabilir.[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 acaba bu çıkan şey kablo netlere özelmi ? ingilizce olan mkinada bu sorun war öbüründe yok (tr olanda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 utv xp networkden nete açılan makinada bu sorıun war öbürğünde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 basardim basardim hemen bi baksa acc acip onla baglanin duzeldi benim[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 dial upyta böyle bi sorun olmadığına göre olay kablonetteki hatada hakır olayı olacağını sanmıyorum[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 hayir ben dial im bende oldu hemde ist deyim[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ya ben istanbuldayım kablo net deyim ve bu sorunla karşı karşıyayım ve sanırım buraya msg atan herkez kablo netli yoks sorun kablo netden mi kaynaklanıo yoksa yine mi teknik servisi arıycaz?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ya yazdigimi okusana dial im bende oldu dedigimi yapppp gecitiii[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maafiaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 baska user acc`imi acalim xp`den ?[hline]GoD IN LOVE !!!!!!!!!!!!!!! --- 4 my god ı am WHITE HAT :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 jacabo sendede xp yüklü dimi? bende Me var öyle bi sorun varsa bende şimdiden yeni bi acc açıyım[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 jacabo bağlantı ttnet mi? ayrıca bendede var vede kafayı yicem!! Bursa/Kablo.net bence kablo.net ten![hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 nasıl anlayamadım nasıl başka acc açalım xp ye yeni kullanıcı eklemekten mi bahsediyorsun? (ah bill amca ahh yine yaktın bizi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar