Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ACİL YARDIM / Sinir bozucu windows

Bone

Öne çıkan mesajlar

yeni moda, habire bu mesajı verip duruyor.
Neden veriyor anlamadım. Ama ikide bir kapanıyor artık windows.
Son kez 3 saniye süre verdi bana allah noluyoruz derken gene kapandı..

Yok mu bunun bir çaresi?
Hacklediler mi yoksa beni?
Yoksa Windows'un azizliğine mi geliyorum?[hline]You are not bad afterall,
You just dress bad.
Sosyal ağlarda paylaş

şu an herkeze olduğuna göre format çare etmez arkadaşlar bence kimse formatlamasın makinayı büyük ihtimal hackerlar bir açık buldu yada windows un son mucizesi bu hadi bakalım bekleyip görücez... Ulan Bill Gates o kadar insanın ahıyla haram ulan sana yaşamak :hrr:[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben istanbuldayım kablo net deyim ve bu sorunla karşı karşıyayım ve sanırım buraya msg atan herkez kablo netli yoks sorun kablo netden mi kaynaklanıo yoksa yine mi teknik servisi arıycaz?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...