havok Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Arkadaşlar Bir Script Yazdım Ama Adamım Eline Kılıcı Almıyo Yerde İken Çift Tıklıyorum Olmuyo Sürüylüyom You Cant Equip This Diyo Ne yapıcam Script Aşağıda Bir Bakarsanız Sevinirim!!! [ITEMDEF 013fe] ID=013fe Name=a Powerfull Fiend Katana TYPE=t_script ON=@Create Color=085 SYS.MESSAGE Ne Aliyon Lan Kilici!!! MORE=420 ON=@Click SRC.MESSAGE Seni Kimse Yenemez Dermişim!!!(Pok Yenemez D:) ON=@EQUIP SRC.SWORDSMANSHIP<(SRC.SWORDSMANSHIP>+75.0) SRC.PARRYING<(SRC.PARRYING>+75.0) SRC.MESSAGE Yavrum Benim Bea!?! Return 0 ON=@UNEQUIP SRC.SWORDSMANSHIP<(SRC.SWORDSMANSHIP>-75.0) SRC.PARRYING<(SRC.PARRYING>-75.0) SRC.MESSAGE Allah Kahretmesin Seni Niye Cikariyon Bak Tug Siklet Kaldin?!? Return 0 /////Scripted By Havok///// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Scriptte bir hata var degil, scriptte bir dogru yer bulmak zor :) [ITEMDEF i_katana_fiend] ID=i_katana Name=a Powerfull Fiend Katana ON=@Create Color=085 MORE=420 ON=@Click SRC.MESSAGE Seni Kimse Yenemez Dermişim!!!(Pok Yenemez D:) ON=@EQUIP SRC.SWORDSMANSHIP=( + 750) SRC.PARRYING=( + 750) SRC.MESSAGE Yavrum Benim Bea!?! Return 0 ON=@UNEQUIP SRC.SWORDSMANSHIP=( +-750) SRC.PARRYING=( +-750) SRC.MESSAGE Allah Kahretmesin Seni Niye Cikariyon Bak Tug Siklet Kaldin?!? Return 0[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 harbi ha script komple yanlıs dier örneklere bir daha bak bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar