Davion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Vardır hani şöle yapması o an için imkansızdır ama bi anda deliliğiniz tutar yaparsınız. Örnek vermek gerekirse arkadaşlarla bigün dışarıda yemek yiyelim dedik. Kalktık tavuk döner yapan biri gittik ben bi anda "Yeter lan dönerin tavugumu olur. Ben et döner istiyorum" derken arkadaşta "iyi git bursada ye" dedi. O an altımızda araba olmasından ötürü. Hadiyin kalkın bursaya gidiyoz dedim. Millet tabi şöle bi baka kaldı. Şaka yapıomuşum gibi ama Sakarya'dan Bursa'ya et döner yemeye gittik üstüne bide iskender yedik deliler gibi :) Sizin böyle anılarınız varmıdır?[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bundan daha fenası olmaz heralde :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 daviona cevap yazmak[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ucanadamla gay taklidi yapmistik:P[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 @duende Biraz daha açarsan konuyu (mesela nasıl ve nerede yaptığınızı) anlatırsan daha iyi olur :)[signature][hline]!!!nisriG MafaK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 2 ay zaman harcadığım bitirmek üzere olduğum 2500 parçalık puzzke bi iddaaaaa yuzundennnnn dağıtmaaam kusura bakmmaayınn ellimm titriyoo bu olayı ne zaman hatırlasammmmmm[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Çılgınca demiyim de aptalca bişey yaptım.Banyoda saçlarımı filan taradım.Şöyle yere doğru eğildim.Sonra birden geri alıcam saçımı filan.Bi kalktım neyse...küüğt.. Bi de kafamın arkasını vurduğum yer şu havluların asıldığı çıkıntılı yerlerdi..[signature][hline]-Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 arkdşlarla içip içip şişe çevirmece oynamıştık.o gün baya güseldi..yoldan geçen adamlarn önünde dansetmiştik.sora o adamlar okuldan çıkınca ,adımız o gün danseden kız olarak kalmıştı.bi de kızlara pardon siz clubber mısınız hyr ama biz öleyiz deip kopkop yapmştk. bi de gay dedin de,biz lez taklidini hergün yapıorz:-) etraftaki abazalardan kurtlumk için ehehe[signature][hline]live for yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 O_o nymph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 :D..[signature][hline]live for yourself. [Bu mesaj nymph tarafından 05 Kasım 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 @nymph: i$e yarıyor mu lez taklidi?cunku abaza olan sınır tanımaz bnm bıldıgım lol.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 lisedeki hocama hareket cekmiştim[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 yüzlerini çeviriyolar bazen(:[signature][hline]live for yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: nymph, 05 Kasım 2005 23:16 tarihinde demiş ki: yüzlerini çeviriyolar bazen(: taklit derken siz abıyonuz be ? zuhaha[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 o zmn abaza taklıdı yapanlara denk gelmı$sınız eheh.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 abaza kafasını cewirmez de[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ehuhe[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hoşunuza gidiyomu ? ha söyle anlat anlat biraz daha.. Anlaaaaat[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 :D o da gsl[signature][hline]live for yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 okulda çok çılgınlık yaptık örneğin müdür yardımcısını yatırdık çime üstüne atladık(altta kalanın canı çıksın hesabı) üstüne bi de ıslattık adamı.atılıyorduk nerdeyse okuldan ama olsun. o da haketmişti:D:D bu yaptıklarımızdan sadece biri[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 nymphin bi arki anlatmisti sise cevirme anisini iddia üzerine arki gidip 3 amcaya sagirmis gibi hebele hebele diyerek kolunu gösterir(sagir ve saati ögrenmek istiyor) amcalar bagira bagira saati söylerler hatta belkide sagirdir diyerek kollarindaki saati gösterirler buda tesekkür ederim diyerek döner amcalar o_O tabiki[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kola pipetlerini üstüste dizerek tavana değirmece by bellow[signature][hline]live for yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 aa bu benim satis koyup gelmedigim gün :-)[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ehem hangisi sayamadım da ;p[signature][hline]live for yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 [spo1=gece gece keyif]kuzensim ezgiyle teyzemlerin evinde kalıyoduk, agustostu. gece 4'e kadar fln balkonda oturduktan sonra, cay demledik, ekmek kızarttık, o kadar gurultu cıkarmısız ki, annesi uyanıp kızmıstı. (kucuktuk baya bi). ertesi sabah teyzem mutfakta hicbir seyin yerini bulamıyordu :D[/spo] [spo2=asansor]okulun ogrencilere yasak olan asansorune 4 kisi bindik, 4kız 3 erkek. ağırlıktan asansor cıkamadı, 1.katla 2.katın ortasında kalmıstık, havalandırması da bozuktu, oksijenin bitmemesi gulemiyoduk bile:D. sonra bir anda asansor cagrıldı, biz de sevindik tabi kurtulduk die. hatta tam bizim sınıfın oldugu katta yavasladı, tabi biz iice sevindik. ancak kapıyı muhtemelen bikac saniye once birine bagırmıs olan yuzu kızarmıs mudur yardımcımız actı. adam olecekti sinirden. biz kafamızı egip kacarken, o bize vurmaya calısıordu :D[/spo] [spo3=pecete bombasi]geceyarısı icmistik arkadasla, hafif sarhos olmusuz, sonra eglence olsn die, peceteleri ıslatıp ıslatıp sokaktaki arabalara atmıstık, sabah arabaların hepsi berbat haldeydi.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar