Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çılgınca Yaptığınız Şeyler?

Davion

Öne çıkan mesajlar

Vardır hani şöle yapması o an için imkansızdır ama bi anda deliliğiniz tutar yaparsınız.

Örnek vermek gerekirse arkadaşlarla bigün dışarıda yemek yiyelim dedik. Kalktık tavuk döner yapan biri gittik ben bi anda "Yeter lan dönerin tavugumu olur. Ben et döner istiyorum" derken arkadaşta "iyi git bursada ye" dedi. O an altımızda araba olmasından ötürü. Hadiyin kalkın bursaya gidiyoz dedim. Millet tabi şöle bi baka kaldı. Şaka yapıomuşum gibi ama Sakarya'dan Bursa'ya et döner yemeye gittik üstüne bide iskender yedik deliler gibi :)

Sizin böyle anılarınız varmıdır?[signature][hline]!!!nisriG MafaK
Sosyal ağlarda paylaş

2 ay zaman harcadığım bitirmek üzere olduğum 2500 parçalık puzzke bi iddaaaaa yuzundennnnn dağıtmaaam

kusura bakmmaayınn ellimm titriyoo bu olayı ne zaman hatırlasammmmmm[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

Çılgınca demiyim de aptalca bişey yaptım.Banyoda saçlarımı filan taradım.Şöyle yere doğru eğildim.Sonra birden geri alıcam saçımı filan.Bi kalktım neyse...küüğt..

Bi de kafamın arkasını vurduğum yer şu havluların asıldığı çıkıntılı yerlerdi..[signature][hline]-Gerçek efsane topik!
-Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina-
-El es mi compañero del alma,
-Nos encenderemos por siempre..
Sosyal ağlarda paylaş

arkdşlarla içip içip şişe çevirmece oynamıştık.o gün baya güseldi..yoldan geçen adamlarn önünde dansetmiştik.sora o adamlar okuldan çıkınca ,adımız o gün danseden kız olarak kalmıştı.bi de kızlara
pardon siz clubber mısınız
hyr
ama biz öleyiz deip kopkop yapmştk.
bi de gay dedin de,biz lez taklidini hergün yapıorz:-) etraftaki abazalardan kurtlumk için ehehe[signature][hline]live for yourself.
Sosyal ağlarda paylaş

okulda çok çılgınlık yaptık

örneğin müdür yardımcısını yatırdık çime üstüne atladık(altta kalanın canı çıksın hesabı) üstüne bi de ıslattık adamı.atılıyorduk nerdeyse okuldan ama olsun. o da haketmişti:D:D

bu yaptıklarımızdan sadece biri[signature][hline]-Optimist Style-
Sosyal ağlarda paylaş

nymphin bi arki anlatmisti sise cevirme anisini
iddia üzerine arki gidip 3 amcaya sagirmis gibi hebele hebele diyerek kolunu gösterir(sagir ve saati ögrenmek istiyor) amcalar bagira bagira saati söylerler hatta belkide sagirdir diyerek kollarindaki saati gösterirler buda tesekkür ederim diyerek döner amcalar o_O tabiki[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=gece gece keyif]kuzensim ezgiyle teyzemlerin evinde kalıyoduk, agustostu. gece 4'e kadar fln balkonda oturduktan sonra, cay demledik, ekmek kızarttık, o kadar gurultu cıkarmısız ki, annesi uyanıp kızmıstı. (kucuktuk baya bi). ertesi sabah teyzem mutfakta hicbir seyin yerini bulamıyordu :D[/spo]

[spo2=asansor]okulun ogrencilere yasak olan asansorune 4 kisi bindik, 4kız 3 erkek. ağırlıktan asansor cıkamadı, 1.katla 2.katın ortasında kalmıstık, havalandırması da bozuktu, oksijenin bitmemesi gulemiyoduk bile:D. sonra bir anda asansor cagrıldı, biz de sevindik tabi kurtulduk die. hatta tam bizim sınıfın oldugu katta yavasladı, tabi biz iice sevindik. ancak kapıyı muhtemelen bikac saniye once birine bagırmıs olan yuzu kızarmıs mudur yardımcımız actı. adam olecekti sinirden. biz kafamızı egip kacarken, o bize vurmaya calısıordu :D[/spo]

[spo3=pecete bombasi]geceyarısı icmistik arkadasla, hafif sarhos olmusuz, sonra eglence olsn die, peceteleri ıslatıp ıslatıp sokaktaki arabalara atmıstık, sabah arabaların hepsi berbat haldeydi.[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...