Usko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 1 ay felan önce, mouse kendi kendine kilitlenmeye başladı. Gittim yeni bir optik mouse aldım. Sonra kendi kendine titreye titreye sağ alt tarafa doğru gitmeye başladı. Adığım mouse da bozuk diyerek gidip yeni bir mouse daha aldım. Sonra aynı sorunu ondada görünce sorunun mouse girişinde olabileceğini düşünerek gidip usp girişli mouse aldım (toplu mouse) optik bulamadığım için mecburen almak zorunda kaldım. Bir süre kullandım ve doğal olarak optik mouse kullanmak istedim. Gidip bir dönüştürücü aldım. (Mouse çıkışını usp ye çeviriyor. Yani mouse u o parçaya o parçayıda usp ye takıyorum ) Yine ne göreyim aynen mouse titreye titreye sağ alta gömüldü. Nedir benim sorunum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowmaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 mousepad kullanm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Optic mouselar da mouse pad kullanma, o yüzden titreme yapıyor.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 mouse pad kullanmıyorum Mouse titriyor derken ufak bir titremeyi kastetmedim. Mouse imleci ortada iken bi anda sağ alta gömülecek kadar gidiyor. Oradan çıkartamıyorum mouse u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Hmm o kadarını bilmiyorum.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 optik mouse alırken yanında şu notu yazıyolar ama okumuyosunuz. Mouse'u koydugunuz yer ışığı yansıtmayan cinsten bi yer olmalı. misal, siyah ve mat.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Şimdi gidip optik ve usp girişli mouse aldım. Bir sorun yok düzgün çalışıyor. Ama ben kendi mouselarımı kullanmak istiyorum. ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 evet ışığı yansıtmayana bi yerlerde kullanın dergiler falan yanıstıyo onun dışında akbloda problem varsa olur öyle başkada olmaz[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bende func 1030 uzerinde logitech mx 300 var yillar sonra bu dedigini yapmaya basladi . oluyor yani yillar gectikce . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 func 1030 yıllar sonra matlıgını yitirmiş olabilir.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 microsoft un optical usb girişli olanında var.hiç bi yuzeyde sorun yaşatmadı sagolsun oneririm.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 cintonik bende de aynısından var. klavyesiyle 40ytl tek 21.5ytl kdv dahilçok memnunum[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bende de A4 tech var memnunum tavsiye ederim![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 e bendede logitech mx1000 laser var göbeğine koy fps oyunu oyna o derece.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 abi a4 techti microsofttu bunlar iyi mousler ama profosyonel anlamda kalkıpta logitech gibi markaların yanında lafı edilmez. aynı klasman deiller çünkü. bunuda bilgi olsun diye dedim. iyi bi sensivity gerektiricek bi durum yoksa a4 tü microydu öle bişi al logitech gereksiz kaçar bence...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar