barbu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 arkadaslar pc im son zamanlarda cook yavasladı. pc acılırken yavaslama asırı derecede hissediliyor. kullanırken daha cok belli oluyor. ama kapatması bir dert pc yi. bazen hemen kapaniyor. bazen 8 dakka filan bekliyor. bi program calısırken gene 40 saat beklemek zorunda kaliom. pc nin ozellikleri 1024 ram athlon 3200-64 bit 9600xt filan. yani pek yavas bir sistem deil. zaten bu yavaslama da normal deil.nedeni spy,trojan,virustur dedim tarama yaptırdım kac programa bisi bulmadılar. ayrıca firewall var. online scan de yaptırdım ama bisi cıkmadı. cok canımı sıkmaya basladı bu. ne onerirsiniz. format atacam hic birsey yapamazsam ama o kadar sey gidecek:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 format at dıyecem ama..:)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 abi sana format gozukmus. ancak yeni kurulum yaparken iki portion yap. c`yi 10 gb gibi bir sey yap ve windowsu ona kur. my documents`I ve oyunlari, buyuk programlari filan hepsini obur portion`a kur. c`de sadece windows, driverlar ve triska programlar kalsin. windows`un oturdugu zaman windows ayarlarini sihirbazi kullanarak kayit et (calistir/run`a migwiz yaz. cikan sihirbaz). ben boylece tek tek driver update etmek yerine windows kurup yeni driverlari temiz sisteme indiriyorum. eski yeni cakismasi olmuyor. ne virusten korkuyorum, ne spydan. internet baglantin saglamsa iki saatini aliyor. ha bir de en son driverlari windows`u kurmadan once indir bir cd`ye yaz, firewal ve antivirus programini da yaz. ywni windowsu kurdugun zaman bu cd`den driverlari ve digerlerini kur sonra cik internete.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Kendin nasıl temiz ve bakımlı isen. Bilgisayarınada aynı derece o bakımları ve temizlikleri yapmanı öneririm. Saldım çayıra mevlam kayıra hesabı salarsan bilgisayarı internet ortamına, giren - çıkan , yüklenen kalkan belli değilse makinaya bi süre sonra böyle bırak beni gidiyim demeye başlar.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Davion, 25 Kasım 2005 16:34 tarihinde demiş ki: Kendin nasıl temiz ve bakımlı isen. Bilgisayarınada aynı derece o bakımları ve temizlikleri yapmanı öneririm. Saldım çayıra mevlam kayıra hesabı salarsan bilgisayarı internet ortamına, giren - çıkan , yüklenen kalkan belli değilse makinaya bi süre sonra böyle bırak beni gidiyim demeye başlar. çok haklısın da yapmış bi hata o kadar da üstüne gitmenin manası yok. rahatsızın dediğini yap temiz bi format çek:P[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bi disk birleştirmeyi deneyebilirsin[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Önemli olan bu yavaş anlarda HDD nin haldur haldur çalışıp çalışmadığı. Bir program açarken, yada kapatırken HDD deli gibi okuyorsa, windows kapanırken gene deli gibi okuyorsa o zaman registry'de sorun olabilir. Defrag/birleştirme işe yarayabilir denemekte fayda var. Ayrıca bir ara üşenmeyip bad sector içinde tarama yaparsan iyi olur. Bir yerde bad sector'e rastlıyorsa işlemler uzayabilir.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeweX Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 güzel bir defrag yap gerek yok formata bir şeysi kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 attım formatı. simdi mis gibi pc. duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar