Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Napıyım ?

Nostredamus

Öne çıkan mesajlar

Bi durun sessizlik.Sakinleşin gerinin.Saatin verdiği hantallığı atın ve kararı verin.Mantık mı bela mı?Mantık eh niye mantığı seçelimki?Bela mı ben belaların adamıyım...Direkt olayın olduğu gibi zamana bırakıyorsun.Mesaj atıyor cevaplamıyorsun.Neden falan filan derse ağlarsa iyi bir insansın belki,seni tanımıyorum ama şunu söyleyebilirim seninle ilgilenmiyorum diyorsun.Diyeceği şu biryle mi ilgileniyorsun.Burda seçim senin.Evet dersen onu öğrenmeye çalışır ve varsa öğrendiğine pişman eder bi şekilde-bence gerçek neyse söyle.Baktın inadına devam ediyor.Olayı bir üst mahkemeyi taşıyosun(bunu bende anlamadım).Şimdi bir olayı daha çözmenin verdiği rahatlıkla bi içeriye gidip geliyorum.Bu konuda saygıdeğer ve başarılı pati-kişisel ekibini tebrik ediyorum...Parmaklarım ağrıdı...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

Kızı çok fazla tanımıyosan hakkında biraz bilgi edinmeye çalış bence kaç kişiyle çıkmış hanımefendi mi peynir mi vs vs
eğer tecrübesiz bi kızsa çıkma derim uygun bi dille olamayacağını söyle bi kaç gün zırlar alışır ancak bu yapıda bi kıza çıkıpta tekme atarsan çok üzülür çok derinden yaralarsın kızı kötü olur.
Ancak çıkmışsa bi 8 10 kişiyle varsa hafif meşreflik zaten emin olki senide pek sevdiği yok sadece takıntı yapmış resimler falan...
O zaman çık derim sonuna kadar arşive eklemekten zarar gelmez.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Ona başka birini bul:P

Yada başka bi kız arkadaşın varsa gözünün önünde flört et... Yani tabii ki milletin ortasında bademcik ameliyatı yap demiyorumda o çevredeyken daha yakın dur filan:D
(Yoksa kendine bi kız arkadaş bul:D)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

*!güzin abi mode on*

Yazık kız agörmezden gelirsen daha kötü olur. Git söyle, arkadaş olalım en azından felan de. onun da duygualrı var =)

*!
güzin abi mode off*[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Whiskey, 23 Kasım 2005 03:50 tarihinde demiş ki:
kaç kişiyle çıkmış hanımefendi mi peynir mi vs vs

peynir nedir abi?
=)))[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Sosyal ağlarda paylaş

Böyle bi kızla cıkmaya gerek yok bayar resmı scannerdan cıkarıp duvara asmalar fln cıkarsan yapışır kene gıbı kızın ne tip bişi olduu belli...[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki :
honki ponki torino
çalına bimbo porino
muşi muşi popopo kozizo
çıkı çıkı şayne tikitak tok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kaç kişiyle çıkmış hanımefendi mi peynir mi vs vs.

Bu akşam biri bana güleceğimi söylese inanmazdım.
Abi naptın sen? :D
PUAHAHA.[signature][hline]M"etket"oonZ

Yenemezsin onları
Kıyamete kadar
Ezer durur seni insanlık adına...

Bir tek sen mi kaldın bu dünyada?
Uyansana..
Bir tek sen mi varsın bu dünyada?
Defol! Defol! Defol!
Sosyal ağlarda paylaş

ben de geçen sene birine acayip kafayı takmıştım, önce o da benden hoşlanıomuş gibi yaptı sora vazgeçti ilişki istemiorum falan ayaklarına yattı...bi gün gerçekten çok yakınlaştık ben bu iş oldu bu sefer diorum saf saf, 2 hafta geçti başka bi kızla çıkmaya başladı =(

[signature][hline]words speak and choose
make sense and lose

[Bu mesaj drama_queen tarafından 24 Kasım 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oh olsuunn
kıskananlar çatlasın.
ben de kızın önünde otobüste seks yaptım.
Nası çatladı
Ohhh
ağladı sinirden
ne kötüyüm nihahaha!
=)[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Stifler, 24 Kasım 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
said:
kaç kişiyle çıkmış hanımefendi mi peynir mi vs vs

peynir nedir abi?
=)))

daha kaşarlaşmamış bi durum sanırım :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...