Bungala Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bi durun sessizlik.Sakinleşin gerinin.Saatin verdiği hantallığı atın ve kararı verin.Mantık mı bela mı?Mantık eh niye mantığı seçelimki?Bela mı ben belaların adamıyım...Direkt olayın olduğu gibi zamana bırakıyorsun.Mesaj atıyor cevaplamıyorsun.Neden falan filan derse ağlarsa iyi bir insansın belki,seni tanımıyorum ama şunu söyleyebilirim seninle ilgilenmiyorum diyorsun.Diyeceği şu biryle mi ilgileniyorsun.Burda seçim senin.Evet dersen onu öğrenmeye çalışır ve varsa öğrendiğine pişman eder bi şekilde-bence gerçek neyse söyle.Baktın inadına devam ediyor.Olayı bir üst mahkemeyi taşıyosun(bunu bende anlamadım).Şimdi bir olayı daha çözmenin verdiği rahatlıkla bi içeriye gidip geliyorum.Bu konuda saygıdeğer ve başarılı pati-kişisel ekibini tebrik ediyorum...Parmaklarım ağrıdı...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bunu test ederim. inşallah olaysız bitirim ya walla pati siz olmasanız benim sırdaşım kim olcak yahu.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Zegna, 22 Kasım 2005 23:37 tarihinde demiş ki: yurumesse ayrilirsin ehee daha basite indirgeyemezdin zeynoş :)[signature][hline]Trust me when I say that I am a proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Zegna, 22 Kasım 2005 23:37 tarihinde demiş ki: suan kiz arkadasin yoksa cik bence madem o kadar seviyomus bilemezsin ne olacagini , yurumesse ayrilirsin ehee +1 goruslerimi biri destekliyor anlasılan[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 banada olmuştu buna benzer bi olay, hatta kız yiğenine benim ismimi koymuştu. okul bitti kurtuldum, arada msnden şiir fln yolluyo ama olsun pek takmıyorum.[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 en guzeli gormezden gelmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kızı çok fazla tanımıyosan hakkında biraz bilgi edinmeye çalış bence kaç kişiyle çıkmış hanımefendi mi peynir mi vs vs eğer tecrübesiz bi kızsa çıkma derim uygun bi dille olamayacağını söyle bi kaç gün zırlar alışır ancak bu yapıda bi kıza çıkıpta tekme atarsan çok üzülür çok derinden yaralarsın kızı kötü olur. Ancak çıkmışsa bi 8 10 kişiyle varsa hafif meşreflik zaten emin olki senide pek sevdiği yok sadece takıntı yapmış resimler falan... O zaman çık derim sonuna kadar arşive eklemekten zarar gelmez.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 aşk diye bişey yok[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki: Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Fistan, 22 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki: hemen bi kız arkadaş buluyosun onun önünde öpüşüyosun. +1 kesin en kolay en acısız cozum[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya opusmek deil bnce..onunde baska kislara asilsin filan..yeter.[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 git nazik bi dille onu arkın olarak gördünü söle..başka yolu yok..[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hiç bişi yapma :d[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ona başka birini bul:P Yada başka bi kız arkadaşın varsa gözünün önünde flört et... Yani tabii ki milletin ortasında bademcik ameliyatı yap demiyorumda o çevredeyken daha yakın dur filan:D (Yoksa kendine bi kız arkadaş bul:D)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Stykx, 23 Kasım 2005 03:11 tarihinde demiş ki: en guzeli gormezden gelmek +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 *!güzin abi mode on* Yazık kız agörmezden gelirsen daha kötü olur. Git söyle, arkadaş olalım en azından felan de. onun da duygualrı var =) *! güzin abi mode off*[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Whiskey, 23 Kasım 2005 03:50 tarihinde demiş ki: kaç kişiyle çıkmış hanımefendi mi peynir mi vs vs peynir nedir abi? =)))[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Böyle bi kızla cıkmaya gerek yok bayar resmı scannerdan cıkarıp duvara asmalar fln cıkarsan yapışır kene gıbı kızın ne tip bişi olduu belli...[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Whiskey, 23 Kasım 2005 03:50 tarihinde demiş ki: kaç kişiyle çıkmış hanımefendi mi peynir mi vs vs. Bu akşam biri bana güleceğimi söylese inanmazdım. Abi naptın sen? :D PUAHAHA.[signature][hline]M"etket"oonZ Yenemezsin onları Kıyamete kadar Ezer durur seni insanlık adına... Bir tek sen mi kaldın bu dünyada? Uyansana.. Bir tek sen mi varsın bu dünyada? Defol! Defol! Defol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drama_queen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben de geçen sene birine acayip kafayı takmıştım, önce o da benden hoşlanıomuş gibi yaptı sora vazgeçti ilişki istemiorum falan ayaklarına yattı...bi gün gerçekten çok yakınlaştık ben bu iş oldu bu sefer diorum saf saf, 2 hafta geçti başka bi kızla çıkmaya başladı =( [signature][hline]words speak and choose make sense and lose [Bu mesaj drama_queen tarafından 24 Kasım 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 oh olsuunn kıskananlar çatlasın. ben de kızın önünde otobüste seks yaptım. Nası çatladı Ohhh ağladı sinirden ne kötüyüm nihahaha! =)[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Stifler, 24 Kasım 2005 00:02 tarihinde demiş ki: said: Whiskey, 23 Kasım 2005 03:50 tarihinde demiş ki: kaç kişiyle çıkmış hanımefendi mi peynir mi vs vs peynir nedir abi? =))) daha kaşarlaşmamış bi durum sanırım :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drama_queen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Prawler, 24 Kasım 2005 01:29 tarihinde demiş ki: oh olsuunn kıskananlar çatlasın. ben de kızın önünde otobüste seks yaptım. Nası çatladı Ohhh ağladı sinirden ne kötüyüm nihahaha! =) kahretsin bu nasıl benim aklıma gelmemiş? süpersin.[signature][hline]words speak and choose make sense and lose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kaptanıın dedıgını yap o bılır[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 .[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım [Bu mesaj Prawler tarafından 24 Kasım 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ben o kadar acımasız olamıom..[signature][hline]duman =)) pati metal-rock bar..:) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar