Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Okulda benden bi alt sınfta kız var. Bana sırıl sıklam aşık ama öyle bi aşk değil resmen kendini aşmış pc'den fotorafımı tarayıcıdan cıkartıp odasına asmış ve bunn gibi daha cok şeyi var. Ama ben sevmiyorum enerji alamıyorum. Üzmekte istemiyorum kimseyi çünkü hayır desem güzelce anlatsam çok kırılcak ve çok ağlıcak msjlar atıcak benim morelimde alt ust olacak. Ne yapmam gerek bi yardım edin.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hemen bi kız arkadaş buluyosun onun önünde öpüşüyosun.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: Fistan, 22 Kasım 2005 23:00 tarihinde demiş ki: hemen bi kız arkadaş buluyosun onun önünde öpüşüyosun. evt hiç üzülmez o zman[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Basörtüsü kafayi, türban beyni örter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 tectube olur git cık kızla eger onu reddedersen cok kotu bi hale girer ask acısını malumdur bilirsin (sanırım) yani demek istiyorumki belki GERCEKTEn tanıdıktan sora asık olucaksın veya hoslanıcaksın bence cıkın ......[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Hmm helal çattın belaya...En kısa ama riskli çözüm Fistanınki ama ciddiyim kız o kadar taktıysa intihar etmeye kalkabilir.Nasıl mı kurtulucan?Ne bilim bilsem kendi peşimdekinden kurtulurdum.Gerçi kurtuldum ama araya 800km koyarak...Dur düşüniyim bulucam bi yol...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: RaidenXelRu, 22 Kasım 2005 23:03 tarihinde demiş ki: tectube olur git cık kızla eger onu reddedersen cok kotu bi hale girer ask acısını malumdur bilirsin (sanırım) yani demek istiyorumki belki GERCEKTEn tanıdıktan sora asık olucaksın veya hoslanıcaksın bence cıkın ...... hemde cok buyuk bi iilik yapmıs olursun onun yerine koy kendini....[signature][hline]no signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Şu ana kadar ne yaptıysan onu yapmaya devam. Yani sanırım görmezden gel ^^[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 @bizsiziarariz; üzülür.ama mesajda atmaz, arayıpta ağlayamaz.çünkü olay belli... mantıklı bakarsan zaten o kızla arkadaş çıkmadığı sürece her ne yöntemi denerse denesin üzülecektir.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Bikaç şıkkın var... Kızda bir hoşluk yada sevimlilik yada az da olsa bir çekicilik görüyorsan çıkmak.Kız seni taktıysa kafaya bu onun duyguları ile birleşince gelişir.Gelişmezse zaten kız senden soğur(100de 90). Kızı abisi olduğuna ikna etmek. Kızı hiç takmamak(işe yarar) Kızla araya mesafe koymak. Adam gibi kızla konuşmak(neticede insan). Eğer bir sevdiğin yada çıktığın varsa onu sevdiğini söylemen.Olmadı eğer gerçekten seni seviyorsa bunu senin mutluluğu için yapması gerektiğini söylemen(sevgi bazen karşındakini mutlu etmektir hedehödösü). Bunlar şıkların bence ilk olanı seçerdim.Neticede pati var.Baktın kızdan umabileceğin birşey yoksa bişi bulursun sen... said: Fistan, 22 Kasım 2005 23:08 tarihinde demiş ki: @bizsiziarariz; üzülür.ama mesajda atmaz, arayıpta ağlayamaz.çünkü olay belli... mantıklı bakarsan zaten o kızla arkadaş çıkmadığı sürece her ne yöntemi denerse denesin üzülecektir. Burda potansiyel birnot.Kızlar bazen potansiyel olarak platonik takılmayı tercih eder.buna bağlı olarakta onla çıkmayarak onu üzmeyebilirsin.Ama asla umut vermeyerek eğer bir umut görür ve onu geri çekersen . [signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge [Bu mesaj Bungala tarafından 22 Kasım 2005 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 abi zaten onun yerine koyuorum kendimi hergün onun msjlarini okuyorum okulda beni görmek icin fırfır atıyor. düşündüm çıkıp salak salak hareketler yapip tiksindirmeyi . oda çare olmassa ne yapcam.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 şöyle anlatiyim kızı size. Sarı saçlı yunan göcmeni yeşil gözlü ismi hatice yıllardır dalga gectigim bi ismi var.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 öyle dalga geçersen aşık olur işte kız milleti...[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Yunan göçmeni dediğin yıllar önce sürülme(tarihte adı nüfus değişimi diye geçer) ile mi.Güzel olurlar...Hatice tek ismiyse ve isme bakıyorsan sadece eh...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesela giysi anlayışımı erkeksi giyiniyor kısaca hiç bi çekiciligi yok benim açıdan. ya nası anlatsam çağrı attımı atmasam cocuk gibi mesaj atiyo. Nasıl soğutucam ben onu kendımden .[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ya kızın dış görünüşünü ve ismini niye afişe ediyorsun ki? burada söyleyeceklerini ilk postunda söyledin zaten, konu anlaşıldı. kızı tasvir etmen saçma sapan ve gereksiz bir ayrıntı oldu.[signature][hline]naylon bir kovanın içinde, yüzerim istavrit gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ne olursa olsun yinede bi konuş ki arkandan "ne kadar hayvanmış" demesin. ya hala senin gibiler varmış demekki.kızın üzülmesini istemeyen.vay be....bunu düşündüün için(insan olduğun için)seni saygıyla selamlıyorum kardeşim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 aslinda sende ondan hoslandin sevgili olmakta istersin ama derslerin vb seyler yüzünden zaman ayiramazsin... ona bunu söyle böyle sisteme össye koyim filan de üni ögrencisiysen vizelere koyim filan de suçu ögretim sistemine at:D[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ben seni hep arkadaş olarak gördüm...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 tarzlarımız farklı benimle mutlu olamazsın ben senin değerini bilemem![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hepinizin yorumunu okudum bu yüzden yıllardır burdayim paticik gerçekten sırdaşım gibi bişi . Nerdeyse yarısını denedim. Benim istediğim hem o mutlu ayrılcak arkamdan kufur,yada kızgınlık olmucak , hem ben bu sayede rahat olabilicem.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 suan kiz arkadasin yoksa cik bence madem o kadar seviyomus bilemezsin ne olacagini , yurumesse ayrilirsin ehee[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 kendi mutluluğunu gözardı edemezsin sonuçta.ama insan kırmak heleki bu konuda hiç hoş diil.mesela şunu yapabilirsin;sınıftan çıkma fazla ortalarda görünme,yavaş yavaş hafifiler belki.(konuşmadan halletmek istiosan tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 oha ehe kız hoslanio diye sınıftan cıkmıcak adam? yuh :) hayatına devam et aynen , üzülmek onun secimi[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 takmıcaksın kafana abi, sen kendini onun için neden üzüosunki.. alışır ellbet yavrum yazık =)[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Soğuk zaten havalar çıkıp naapsın?bitarafı doncak hayatıma devam ediim derken.hem geçici bi süreyi kastetmiştiiiim yaaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar