HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Beyler Knight ONline'ı calıstırdığımda giriyorum acc yazma ekranı gelmeden windowstaki bütün programlar hata verio :([signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall..
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 oyunu silip tekrar yüklemeyi Denedinmi ? [Bu mesaj KiMBUPiSLiK tarafından 26 Kasım 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir]
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Deneyeyim....[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall..
Cagr1 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Exalted_Angel, 26 Kasım 2005 20:16 tarihinde demiş ki: Beyler Knight ONline'ı calıstırdığımda giriyorum acc yazma ekranı gelmeden windowstaki bütün programlar hata verio :( butun exe programlarimi hata veriyor yoksa ?[signature][hline]I miss You
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kernel32 ıexplorer fln alayı hatya verio ctrl + alt + delete penceresi bomboş oluo :([signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall..
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hiç kasma. bas formatı[signature][hline]Kısalttım :D
SnAke_15 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 metajkuso DAha dün gittim attım format ama Yi ne verdi sanırım Orkun bekle geliom aga :D
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Metakuso, 26 Kasım 2005 21:10 tarihinde demiş ki: hiç kasma. bas formatı salla abi skindirik bi KO için bi daha format atmam KAL-ONLINE rulaz diyorum bundan sonra :) byebye KO :P[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall..
Cagr1 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Exalted_Angel, 26 Kasım 2005 21:03 tarihinde demiş ki: kernel32 ıexplorer fln alayı hatya verio ctrl + alt + delete penceresi bomboş oluo :( daha onceden banada olmusdu aynisi su anda da war ama temizleyebildiqim kdrini temizledim low class bir virüs .. butun exe dosyalarini kapsiyor.. temizledikden sonra deep freeze yukledim c: ye sonra fazla problem cikartamadi :S[signature][hline]I miss You
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Spybot la tarıom şimdi Kaspersky ın lisansı bulamıyorum ondan onda tarayamıcam ad-aware calısmıo nedense ?!!!!!!!!![signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall..
Cagr1 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 sana tavsiyem mcafee dir.. mcafee den arama yapdim ben catir catir buldum ama coqu virüsleri silemedim cunku winamp.exe intexp.exe exe exe cogu programlarin sonu exe olduqu icin cogunu kaldirip tekrar kurmak zorunda kaldim ve server pc olduqu icin format ile ugrasmadim..Sen bi format at en iyisi ugrasma fazla basini agritir iyice low class 1 virüs ama dagitiyor pc'yi ve format attikdan sonra e: veyda d: warsa mutlaka c: ye deep freeze kur.. tavsiyem..[signature][hline]I miss You
HitokiriBattousa Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 fazla exe yok daha yaa adult siteye girerken kasper yoktu ordan bulaştı sanırım offfffff kasperle bi taratsammı acep[signature][hline]I am the Hitokiri that makes the bloody rainfall..
Öne çıkan mesajlar