Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağımlı mıyız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle şunu söylim bu forum şuna kadar gödüğüm en ilgiç forum :) avatar falan hiç bir şey yok moderatörler kimseyi uyarmıyor vsvs. Şimdi asıl konuya geçelim:

Bilgisayar başında yaklaşık 6-8 saat geçiriyorum (yazın 14-20saat) ve bundan rahatsız olmaya başladım gerek derslerimi etkiliyor hayatımı etkiliyor her şeyimi etkiliyor.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizde böyle misiniz? Yani ben 1-2 hafta içinde günde max 2 saate düşürmeyi denicem.
Mesaj tarihi:
Download olayına karşı bi bağımlılığım olabilir ama internete bağımlı değilim. Zaten download olayıda emule 7/24 kendi başına takılıo öle. Hem dosya paylaşıo hem dosya indirio yani ben bağımlı olmadım ama bilgisayarı internet bağımlısı yaptım :D 7/24 internette :)[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)
Ücretsiz .com domaini için tıkla
Mesaj tarihi:
Dışarda yapılcak birşey kalmayınca, bilgisayarın başına geçerim. Budur.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Mesaj tarihi:
uygun dozda kullanıyorum , çok zevkli oluyor ve iyi geliyor.[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Mesaj tarihi:
bağımlıyım
kurtulmak istiyorum
bi kere de olur mu[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
ya dışarda , evde filan işim yoksa bilgisayar başındayım
arada hobilerimin önüne geçiyor onuda işte yenmeye çalışıyorum :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
@maelstrom

kurallara +1 veriyosun..
sonra kural hatası yapıosun bi ustteki mesajı
quotelayıp
post kasma kokusu aldım =)[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

• Yeni Oluştur...