caglaryilmaz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Öncelikle şunu söylim bu forum şuna kadar gödüğüm en ilgiç forum :) avatar falan hiç bir şey yok moderatörler kimseyi uyarmıyor vsvs. Şimdi asıl konuya geçelim: Bilgisayar başında yaklaşık 6-8 saat geçiriyorum (yazın 14-20saat) ve bundan rahatsız olmaya başladım gerek derslerimi etkiliyor hayatımı etkiliyor her şeyimi etkiliyor.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizde böyle misiniz? Yani ben 1-2 hafta içinde günde max 2 saate düşürmeyi denicem.
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=78364 buraya uyan msj'lar uyarılmaz ve avatar yasaktır..[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Zergling, 26 Kasım 2005 12:49 tarihinde demiş ki: http://forum.paticik.com/view.php?id=78364 buraya uyan msj'lar uyarılmaz ve avatar yasaktır.. +1[signature][hline]no nothing..
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 1 numaralı hayatı engelleyen şey bilgisayardır en kısa zamanda hedefine ulaşmanı dilerim
caglaryilmaz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bide merak ettiğim bir şey var. bu sitrenin sahibi kim?
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Karakedi takma adlı çok zengin biri bu siteye zamanında aldığı reklamlarla kendine bir malikane yaptırmıştı.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 değilim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ne bağımlısı be kendinize bir hayat edinin lütfen öh.[signature][hline]bencede.
Davion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Download olayına karşı bi bağımlılığım olabilir ama internete bağımlı değilim. Zaten download olayıda emule 7/24 kendi başına takılıo öle. Hem dosya paylaşıo hem dosya indirio yani ben bağımlı olmadım ama bilgisayarı internet bağımlısı yaptım :D 7/24 internette :)[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 paticik bagımlısı degilim[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the black:)
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Dışarda yapılcak birşey kalmayınca, bilgisayarın başına geçerim. Budur.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.
hyde Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hayır bagımsızım[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 uygun dozda kullanıyorum , çok zevkli oluyor ve iyi geliyor.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 @Maelstrom iyi okudunmu orayı. Quoteler ile ilgili satır bak güzünden kaçmış heralde.
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bağımlıyım kurtulmak istiyorum bi kere de olur mu[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya dışarda , evde filan işim yoksa bilgisayar başındayım arada hobilerimin önüne geçiyor onuda işte yenmeye çalışıyorum :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 adsl modemini, anneme saklatmadıkça ne olursa olsun kendimi tutamayıp giriyorum internete bağımlıyım.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 @maelstrom kurallara +1 veriyosun.. sonra kural hatası yapıosun bi ustteki mesajı quotelayıp post kasma kokusu aldım =)[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby!
Öne çıkan mesajlar