Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya ben anlayamadım. :) böyle yapınca gülüyor. ctrl + Aya basınca böyle oluyor, ağlamaya başlıyor. acaba bu smilinin kodunu yazan arkadaşın ruh hali ile ilgili birşey mi? nedir bu konunun arkasında yatan sır? forum yöneticilerine sesleniyorum!! kaldırın artık bu esrar perdesini!![signature][hline]msn : [email protected][PS]Lightning Vortex Tutorialı[PS]Twirling Vortex Tutoriali
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hayatta çoğu mutlu olduğumuz zamanlarda aslında içten içe mutluluğun geçeceğini bildiğimiz için varolan hüznümüzü yansıtan bir smiley. ya da sadece pixel şeysi.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 canavar o.[signature][hline] smiling in the midst of the moor
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bize içten içe tiyatro sevgisini aşılamaya çalışıyo.bi gülüyo bi ağlıyo.komedi - trajedi.takdir ediyorum.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bu bir Bu iki Bu da üç!!111[signature][hline]M"etket"oonZ Yenemezsin onları Kıyamete kadar Ezer durur seni insanlık adına... Bir tek sen mi kaldın bu dünyada? Uyansana.. Bir tek sen mi varsın bu dünyada? Defol! Defol! Defol!
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 of barış.. :) (<- üzgünüm yani, böyle bi ikiyüzlülük havası. gibi.)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Saeros, 26 Kasım 2005 16:21 tarihinde demiş ki: hayatta çoğu mutlu olduğumuz zamanlarda aslında içten içe mutluluğun geçeceğini bildiğimiz için varolan hüznümüzü yansıtan bir smiley. ya da sadece pixel şeysi. Beğenerek izliyoruz postlarını... Ailecek... Babamın selamı var :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Saeros, 26 Kasım 2005 16:29 tarihinde demiş ki: of barış.. :) (<- üzgünüm yani, böyle bi ikiyüzlülük havası. gibi.) merak etme saeros bir firefoxcu olarak arkandayım. o smiley sadece gülüyo. ve hep gülecek.[signature][hline] smiling in the midst of the moor
deathcore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 muahahah[signature][hline]Too late, to change my mind nothing remain , I've silenced the pain. with the fuckin hardcore & nevermore!
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 firefoxda dahada bi sırıtıyo ehueh[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
hyde Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 :D budur[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 evt firefox da dahada bi neşelendi kereta[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 :-? bu pisko oluo[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye [Bu mesaj ovchinnikov tarafından 26 Kasım 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir]
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Sürrealist bir yaklaşım[signature][hline]Order Within Chaos....
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 :D:D[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Son dönemde ortada fazla konuşulan sosyal hayat maskesinin dışa vurumu olan smile senin gösterdiin..(hem açıklama hem cevap hem sosyal hayata bir bakış)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ie kullanırsanız ağlar tabi öyle[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
agrian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 oha nerden ne çıktı...:)[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 mason o[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bunları planlayan adamı biliyorum[signature][hline]The goblin word for "flying" is more accurately translated as "falling slowly" Empires rise and fall, but evil is eternal
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 smiley'deki şifre :-p[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yaşasın firefox =) hatta :)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 şerbetli o smile..[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Çok pardon baktımda şimdi konu silinmiş galiba[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi [Bu mesaj namesiz tarafından 26 Kasım 2005 20:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar