Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Arkadaşlar alttaki resimde gördüğünüz questte takıldım necro quest i lvl 29 iken mi ne almıştım, quest bilgileri veren sitelerde hep step 3 anlatıldığından bunu çözemedim ne yapmam gerektiğini bileniniz varsa söylerseniz sevinirim.barfog u alt üst ettim ama hiç bişi bulamadım :([hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional || Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Questin tamamını yazayım sana -Eadig sana Snowdonia fortressda Captain Rhodri'ylen konuşmanı söylüyor.Captanlan konuştuktan sonra Elrighi bulman gerekiyor Snowdonia stationda 2. katta duruyor.Onlan konuş ve "locals" de.Şimdi step 3 egeçtin Camelota yol alacaksın Andrilen konusmak için kendisi Defenders of Albion guildinin barının orda.loc: 23,20 kendisi merdivenlerin üstünde 2. katta ona "renegade" diyeceksin ve konussacaksın.Step 4 Snowdonia Fortress'a gidip tekrardan Captain Rhodri'lan konuşman gerekiyor ona öğrendiğin şeyleri anlatacaksın "renengade" ve "sir dillus" Dışarı çıkıcam biraz hızlı yazdım Türkçe yaızm yanlışı filan olabilir.Zamanım oldukça Alb epic questlerini bitirmeye çalışacam.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Bunun yanında bütün menüleriniz o renkmi yoksa skin tarzı birşeymi?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 çok teşekkürler. Hayır gece karanlıktı göğe doğru bakıp ss aldım sonra baktım yazılar pek iyi görünmüyor renkleri ters çevirdim.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 heh yeterki öyle olsun bende US kendini bozmuşmu diyecektim :d[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Bozmaz merak etme...[hline]Sungur - Scout of Hun http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Kay&c=344529 Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 45) http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Kay&c=369297 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Afterdeep kardeş şaka anlamlı söylenmiş bir kelime kötü bir artniyet yok yani...[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar