Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

televizyon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ohooo siz işe ne kadar basit bakıyorsunuz, hayret ettim.
Arz-talep meselesi bu. Sormanız gereken soru "neden daha seviyeli programlar gösterilmiyor tvde?" değil, sormanız gereken soru "arz-talep bağlamında arz edilen programların seviyesinin bu kadar düşük olmasının arkasında yatan sebep nedir?" olmalı. Çok büyük bir sosyal sorun ortaya çıkıyor bir anda. Sırf televizyon programlarıyla bir halkı değerlendirebilirsiniz çok kolay bir şekilde arkadaşlar, televizyon deyip geçmeyin öyle gözünüzü seveyim. Cam ekranlarda gördükleriniz aslında bu toplumun bir yansımasından ibarettir, o yüzden medyayı, para babalarını yada komikçe musevileri suçlamayı bırakın da, biraz sorunun köküne inmeye çalışın bence.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre.
Mesaj tarihi:
Bir koltukta oturup,saatlerce tvde olan şeyleri(dizi,film,show etc)izlemek ondan sonra da gördüklerine karşı iç geçirmek biraz salakca geliyo bana..
go for it kardeşim ya[signature][hline]Order Within Chaos....
Mesaj tarihi:
said:
Whiskey, 26 Kasım 2005 01:30 tarihinde demiş ki:
sonuçta bu bi arz talep meselesidir .
izlenmeyen diziler reyting barajını aşamadıysa en fazla
3 bölüm yayınlanır sonra kalkar.
Bizi aç gibi izliyoruz adamlarda servetlerine servet katıyo.

hıh işte onu diyorum bende.
Biz neden avrupada yüzüne bakılmayan formatları satın alıp oturma odamzın kralı yapıp 24 saat o programa şevkat gösteriyoruz.
----------------
Gerçi bu her zaman böyledir.Biliyorum herkes ciddi bi platformda tartışırken BBG Televole için kaka der.
Kim izliyo yaw peki bunları?

[Bu mesaj Whiskey tarafından 26 Kasım 2005 02:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Antimodes52, 26 Kasım 2005 02:01 tarihinde demiş ki:
Ohooo siz işe ne kadar basit bakıyorsunuz, hayret ettim.
Arz-talep meselesi bu. Sormanız gereken soru "neden daha seviyeli programlar gösterilmiyor tvde?" değil, sormanız gereken soru "arz-talep bağlamında arz edilen programların seviyesinin bu kadar düşük olmasının arkasında yatan sebep nedir?" olmalı. Çok büyük bir sosyal sorun ortaya çıkıyor bir anda. Sırf televizyon programlarıyla bir halkı değerlendirebilirsiniz çok kolay bir şekilde arkadaşlar, televizyon deyip geçmeyin öyle gözünüzü seveyim. Cam ekranlarda gördükleriniz aslında bu toplumun bir yansımasından ibarettir, o yüzden medyayı, para babalarını yada komikçe musevileri suçlamayı bırakın da, biraz sorunun köküne inmeye çalışın bence.

basite almadım ben toplumun yansıması evet ama ben haberleri geri istiyorum! gerisi beni ilgilendirmiyo! buna ben engel olacak değilim zaten![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
@Greeny;
konu bitmişti zaten! ayrıca tavrını hiç beğenmedim!

edit:altına atarım diye koymadım![signature][hline]DIDO!

[Bu mesaj VipeR tarafından 26 Kasım 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
@viper
abi @ koysanda kime cevap hakkı doğduğunu anlasak yaw.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
@InneR_ChaoS;
tmm katılma.zaten bende kendi fikrimi savundum herkese iyi geceler![signature][hline]DIDO!

[Bu mesaj VipeR tarafından 26 Kasım 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tmm InneR_ChaoSim canını sıkma hadi iyi geceler![signature][hline]DIDO!
Mesaj tarihi:
said:
Davion, 26 Kasım 2005 01:13 tarihinde demiş ki:
Televizyon olmasa Cnbc-e olmazdı. Cnbc-e olmazsa biz southpark seyredemezdik. Ondan lazım bişey tv.

:d evet.
ama acıkcası sadece the oc ve southparkı izliyorum,obur kanallara bakmam bile,millet dizilerden fln konusur ben oyle oturur dinlerim ne dio bunlar diye:D bnce televizyon onunde uzun vakit gecirirsen cok zararlı olabiliyor.cunku zaten abuk subukseylerle dolu ,aptal aptal diziler,sacma asılsız seylerle dolu.en iyisi haftada 1-2 kez izlemek.
Mesaj tarihi:
mass media diye bi kavram var.. bu mass media nın en önemli silahı-gerçi kendisi de en büyük silahlardan biri- televizyon..biz de aptal aptal izliyoz işte görüntülere aldanıp..gerçi ben artık tv izlemez oldum :D digitürk izliyom ben
auhauh :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Mesaj tarihi:

[spo1=iste tv'nin ic yapısı ][/spo]
edit:her türlü tv ve güç kaynağı tamiri yapılır...[signature][hline]Ride... die... sacrifice!
Along the river of bloody tears
the mighty steel shining in my hands

[Bu mesaj Zergling tarafından 26 Kasım 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Tv ei bisidir o olmasa pLaystation Xbox karakutu Sega neyin oynayamayız[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Mesaj tarihi:
Çıksan büyük çaplı bi araştırma yapsan "Televizyonda ne izliyosunuz?" diye, konuştuğun kişilerin %90 ı belgesel izliorum der...

ama Prime Time a bi belgesel koysan hayatın kayar kariyerin söner kanal iflas eder:D

Acaba şu imdak evde kaldım yarışmalarına katılanları hayvan sayıpta o programı belgesel sınıfına sokabilirmiyiz?[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
sokabiliriz.. herkes, belgesel derken belki onları da kastediyordur.[signature][hline]"And it feels like i'm flying above you
dream that i'm dying to find the truth
seems like your trying to bring me down
back down to earth back down to earth ..."
Mesaj tarihi:
Cnbc-e televizyondan yayın yapıyor. Ondan izlemek zorunda kalıyoruz.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

• Yeni Oluştur...