4_f_r_4 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 SağLınıza_Duacıyım DoktorVerGöteVergen ToothS2miYanÇek BenTek_SizHepiniz :D:D hepside mükemmel :D[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cypher LvL : 61 Clan : StolenLifes (Abbys Bizim :D ) Job : Paladin Np : 48xxx http://img425.imageshack.us/img425/968/andjusticeforall6zk.jpg
kabartmatozu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 benim nicik de güzel:) KaBaRTMaToZu
brc_gondor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 daldayuvayapanmanda bide namaz_Clan diye bi clan war cypherda çok hoşuma gitti :P orc bütücünün biri adını yumurta_kafa koymuş süper bi benzetme :D[signature][hline]Np-14k job-kasar hood(archer) clan-yok(cypher) name-brc_gondor
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Lady_Dawn ben açmıştım süper bişi ama verdim charı. Sephiroth gördüm bayağı güzel yakışıyodu adama aynı onun gibiydi.[signature][hline]HisarOyun,Blog,Nysera
No1LikesMe Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bAdb0y en güzel nick[signature][hline]Lycaon.. U know mE? Lvl : 58 - Np : 4xxx Server : Cyper - Job : Rogue/Assasin Herkes Zoru Başarır, Bense İmkansızı .. !
dW_imp Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: SlmTurkmusun, 19 Kasım 2005 21:40 tarihinde demiş ki: Ama en Cok Hosuma Giden Nick Beramusta ImAsexyGreenGoblin acaip hosuma gidiodu =) suisuisui Harbiden O serverın vaz geçilmez Warrior u Hitme_baby de o serverın efsanesi bence =) 2side yalan oldu^^ küçük_kokoreççi war bitane clan olarakda attıran_boğa_kabilesi die wardı ben lvl 40 ken felan artıq yoq [Bu mesaj dW_imp tarafından 20 Kasım 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir]
h1de Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 cipsi vardı bi zamanlar beramusta sonra lordmaximilking vardı hosuma gıderdı bi de 2ekmeq1maltepe var :D
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ThisGameSuxx ZİK :D Tayyip_Erdogan :D[signature][hline]nick:staratavorious(paladin) nation:dönme :) level:66 np:i am pk noob,just leveling :D server:ares durum:bütün arklarım çıplak ag :( orc yapın beni :)
marksman Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ninja_nejat (cyper) karate_kamil (cyper) sadece gece 2:30 ile 5:15 arasında :d bide ben invızıbl_ninja[signature][hline]kuruntu içinde yaşamaktansa ; gerçeğin peşinde kaybetmeyi severek isterim...
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 cypher da Cz de 2 eleman np transfer yapıyodu. birinin adı kayseriliii dierininki mantıcı :D ****Kayserilii has been defeated mantici ****[signature][hline]Name : DaggerPhobia Class : Shadow Vain Lvl : 6x ( 60 a.q artizlik olsun die 6x ) Np : 146k( Grade 3 oldum :D ) Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher
muRq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: ::BeBop:: evet arkadaş demişki 2 side süper adam 1. sini bilmem ama bu adam lvl 65 im die g*tü 1 karıs havada gezer ama kimse kospla oldugunu bilmez ..[signature][hline]Some are born White, Some are Born Black But the Chaos Chooses No Color!
Leeroy_Jenkins Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: BuFFeT, 20 Kasım 2005 11:31 tarihinde demiş ki: En güzel nick ::BuFFeT:: Buffet rulz
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: dW_imp, 20 Kasım 2005 14:20 tarihinde demiş ki: said: SlmTurkmusun, 19 Kasım 2005 21:40 tarihinde demiş ki: Ama en Cok Hosuma Giden Nick Beramusta ImAsexyGreenGoblin acaip hosuma gidiodu =) suisuisui Harbiden O serverın vaz geçilmez Warrior u Hitme_baby de o serverın efsanesi bence =) 2side yalan oldu^^ küçük_kokoreççi war bitane clan olarakda attıran_boğa_kabilesi die wardı ben lvl 40 ken felan artıq yoq [Bu mesaj dW_imp tarafından 20 Kasım 2005 14:28 tarihinde değiştirilmiştir] onLar gider isimLeri kaLır Hayatdımda gördüğüm En iyi Warrior oynayaN adam suisuisui..En iyi bp de Hitme dir.[signature][hline]He is uNexpected...
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 etoo_babanım_senin war[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş deniz abiiiiiiii ( ::Ujio:: ) yendiq sizi Ç.dardanel sporu bugun 18 kasım benim dogum gunum insaalah seneyede ehliyete yazılacam yaw neden banladınız UsakspoR u neden?
Shaytan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 BuNickTamYirmiHarfli Diez de 1 warrior nick gerçekten çok hoş
mehmets Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 diesdeyim...güzel nickler : organdonar seekandestroy Thug__life Bunun haricinde bir de komik nickler var: emredici orspu klan isimleri: allahın_aslanları
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ne ben daha tam soylemedim ama soylicem buyur nickler: a*_biti yarma_gül kene_ismail 112_acil_serwis(diezde rezzer priest) ksk_lee_uzman hi_axi_sey sak_suka(benlede coq dalga geciyorlar sopar sopar die) we en coq ilgimi ceken etoo_babanım_senin clan olaraqda _TurkısH_Ya**aK_25_cm_ (diezde)[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :(
BlackHacker Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 hangi server hatirlamiom ama cok KIRAL isim Spoiler: burda demiş Buyucuyum_olm_ben dıye bı nıck olm o benım lan dıes serverı a.q resıl etme admaı o benım merchant charım okux:D:D:D:D[signature][hline]Name:İllegal Serwer:Xgenon lvl:62 Class:Arc Mage Drake Clan:Osmanlı_Ordusu Np:74k...[Tabiki şu anlık]:D HuRR1CaNe KoRaY Abi SeN ÇoKK BaBa AdAmSın Abi FevZi
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: BlackHacker, 20 Kasım 2005 18:40 tarihinde demiş ki: hangi server hatirlamiom ama cok KIRAL isim Spoiler: burda demiş Buyucuyum_olm_ben dıye bı nıck olm o benım lan dıes serverı a.q resıl etme admaı o benım merchant charım okux:D:D:D:D zuhahahahah saygilar abi nasilsin :PpP[signature][hline]All are gone, all but one No contest, nowhere to run No more left, only one This is it, this is the Countdown to Extinction...
BlackHacker Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 iyidir nıghthunter ben senı aresdende tanıyorum eger oysan bı warrıorun vardı 60 olmak uzere olan dımı?[signature][hline]Name:İllegal Serwer:Xgenon lvl:62 Class:Arc Mage Drake Clan:Osmanlı_Ordusu Np:74k...[Tabiki şu anlık]:D HuRR1CaNe KoRaY Abi SeN ÇoKK BaBa AdAmSın Abi FevZi
BlackHacker Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 bu arada bende o sekıl 4 tane herıf vardı Buyucuyum_olm_ben elleme_itemsleri_burusuyo Yinemi_sen_pazarlıkcı_yokum vesare vesare vesare duperın allah ıydımda o yuzden baya bı merch charım vardı[signature][hline]Name:İllegal Serwer:Xgenon lvl:62 Class:Arc Mage Drake Clan:Osmanlı_Ordusu Np:74k...[Tabiki şu anlık]:D HuRR1CaNe KoRaY Abi SeN ÇoKK BaBa AdAmSın Abi FevZi
BlackHacker Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 he bu arada o buyucuyum_olm_ben beramustada olabılır cun kı cafeden bı arkadasıma yazdım o nıckı beramusta oynuyo adı senol gorursen adımı soyle fevzi nin selamı var de cafeye ugradıgımda gorur ona sebeını anlatırım ben:D:D:D[signature][hline]Name:İllegal Serwer:Xgenon lvl:62 Class:Arc Mage Drake Clan:Osmanlı_Ordusu Np:74k...[Tabiki şu anlık]:D HuRR1CaNe KoRaY Abi SeN ÇoKK BaBa AdAmSın Abi FevZi
BlackHacker Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 nıghthunter ordamısın kuzum :D :D[signature][hline]Name:İllegal Serwer:Xgenon lvl:62 Class:Arc Mage Drake Clan:Osmanlı_Ordusu Np:74k...[Tabiki şu anlık]:D HuRR1CaNe KoRaY Abi SeN ÇoKK BaBa AdAmSın Abi FevZi
Öne çıkan mesajlar