Leath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Braveheart i izledikten sonra bir arkada$imin bu siteyi bana gondermesi uzerine inceleme altina aldim ve cok guzel kiliclar gordum(Ornek).Eger bu siteden ali$ veri$ yapan vs varsa buradaki kiliclarin keskin olup olmadiklarini soyleyebilirmi?(katil vs degilim,sadece aldigim bir $eyin gercek olup olmadigini merak ediyorum) Eger degil ise,ayni $ekilde i$lemeli kilic satan ba$ka bir site varmi?[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Hmms almadım netten ama bu tarz şeyleri keskin satmazlar sen kendin bileyletirsin.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry [Bu mesaj Virus tarafından 08 August 2003 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 yoldaki haci mehmet agayami verecegim?kurbanlik koyunlarin kesildigi bicaklari bilegileyen?rezil eder kilici hmm,alip duvara asmak lazim o zaman[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Misal kadıköydede satılıyor kılıc halberd tarzı silahlar filan ama hepsi bileysiz bizim bir demirci ahmet usta var ona götürürüz :p[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 said: Virus, 08 August 2003 01:43 tarihinde demiş ki: Misal kadıköydede satılıyor kılıc halberd tarzı silahlar filan ama hepsi bileysiz bizim bir demirci ahmet usta var ona götürürüz :p[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry halberde "bu otları kesmez orak vereyim " der sonrada :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Bu ahmet ustada ne unlu adammıs adam burada isminin gectigini gorse ne kadar sevinir :P[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 kar$ıda bole sanayı sıtesı ıste mobılyacılarda ev dekarosyon magzaları war orda dolu wardı alcaktım manyaq two handed fılan 90 mılyon fılan sanırım ole ama manyaqlar yaylar fılan[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: Leathas, 08 August 2003 01:17 tarihinde demiş ki: hmm,alip duvara asmak lazim o zaman[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir yoksa kullanıcak mıydın ki ?[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Ziya usta en iyisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Fatih'te Osman Abi ve Kıytırıgubbak Demirciler Birliği diye bir yer var çok iyi bileyler o fakat yobaz imamlar görmesin elinden alıp bi yerlerlerini keserler sora.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 lol, keskin olsa ne yapacaktın? =P said: Leathas, 08 August 2003 01:17 tarihinde demiş ki: ..hmm,alip duvara asmak lazim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bir$ey yapmayacaktim...:lol:,herkes fesat burada :p yani en azindan keskin olsaydi gercek bi kilica sahip oldugumu hissederdim o acidan 8)[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 cok gusel $eyler war ya ama bunnarin turk insaninin eline gecmesi sakincali osmanli devri sanip hani milleti falan dogramaya kalkabilirler :)[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 keskin değil bunlar. edit: ama gene de ucu batabilir sapı vurabilir demiri fena koyabilir :)[hline]8-) Jalapeno da Newbie Minstrel @ Alb/Excalibur | DAoC [Bu mesaj Deep-Night tarafından 08 August 2003 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 İnternette keskin olan kılıçlar satılıyor bir çok yerde denk geldim. Zaten genelde sitelerinde keskin olup olmadığı yazıyor. Fkat keskin olması onun gerçek olduğunu (yani bir kılıç müsabakası yapılabileceğini) göstermez. Eğer bunları öğrenmek istiyorsanız mail atın, keskin ve caombat' a uygun olup olmadığını sorun. Muhakkak cevap veriyorlar. Eğer ikisine de uygunsa alabilirsiniz. Ama ülkeye posta ile sokabilir misiniz onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 gümrükten keskin bıçak kılıç falan sokmak yasak diye biliyorum ben. Yani körleştirip de gönderirler muhtemelen[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Abi öle demeyin ben vileda sopasınlan bile karetemsi hareketler çalışıyorum insan iki aksiyon filmi izledikten sonra gaza geliyor .. ve bayadır oldu çok rahat sopa döndürebiliriyorum ellerimde biri gelse çata çuta dalarıs =P[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 braveheart daki o halberd-full scale armorlu ingiliz askerleri gorunce gozum dondu zaten,o yuzden delirdim bu kadar bu site icin[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 işte bu yüzden bu tip sitelerden ezici topuz tipi silahlar alıyoruz arkadaşlar ne keskinlik derdi olur ne gümrüğü (olmaz heralde? olur mu?) alacan şöyle okkalısından bi çekiç.. en iyisi.. :)[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Yüzüklerin Efendisin deki kiliclarda var cok ilginc insanin alasi geliyor.[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 alacagim ben...bir $ekilde yurt icine sokmak lazim bunlardan,cok guzel $eyler var[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khellendros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 http://www.mwart.com Bunada bakın guzel bi kılıc sitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: khellendros, 11 August 2003 01:54 tarihinde demiş ki: http://www.mwart.com Bunada bakın guzel bi kılıc sitesi. buradaki kiliclar daha cok ho$uma gitti,$Atafatli degiller ve keskinleri var fakat felaket pahali aldik diyelim,gecermi bu aletler gumrukten?[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 eheh işin ilginç yanıda gümrükten keskin silahlar geçemezken topuzlar gayette girebilio ulan madem bi yasa koydunuz tam koyun yok illa bi açık olcak ekmek bıçaa zor sokarsınız ama kafam kadar topuzla laylaylom die girebilirsiniz gümrükten ilginç işler bunlar =)[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar