Vodan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Blackrose iyi fiyat çekmişler hakikaten. Ancak ben bi önceki kasa A3 için ki araba 25 milyar fln eder, 80 milyar hasar çıkardıklarını da duydum. Servisten servise mi değişiyor yoksa perte çıkarabilmek için özellikle yapılmış bişeymidir bilemedim.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Vodan, 25 Kasım 2005 00:37 tarihinde demiş ki: Banada arkadan vurdular bikaç ay önce 709 milyona çıktı tampon ve boya. Boyasız tampon 439YTL 709-439=?? Matematiğim biraz kıt. 270 YTL abi o nasil servis ? o zaman sen boya isin oldugu zaman ankaraya gel ben max 75 kagita cikartirim tampon boyasini... neymis ole ya ? ankarada opal iste yetkili servis adamlar parca basina 75 ile 125 arasi boya ucreti aliyorlar.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Walla Odak a gittim önce onlarda 1milyar gibi bişey tutar dediler. Sonra kaskonun anlaşmalı servisi diye balkan a gittim oda bunu çıkardı işte. Karşı tarafın trafik sigortasına geçirdik daha sonrada hatam %0 diye. Çokda enterese etmedi beni ama şişirmiş olabilirler.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kendi arabamı servise kendim götürmüyorum o fiyat politikası yüzünden... tanıdık varsa arabadan işçilikten anlayan, işi takip edebilecek; hem ucuza geliyor, hem tanıdık arkadaş ustayı takip ettiği için sorun olmuyor, eksik iş olmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 selam, said: Fistan, 25 Kasım 2005 19:31 tarihinde demiş ki: selam paramecium! sana da selam :) birşey mi kaçırdım? saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 saygilar paramecium.. :P espiri yapmiş fistandandandantilus işte[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar