AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hyundai Accent arka tamponu kaça boyanır arkadaşlar? Bugün birine çarptım da :) Tamponda herhangi bir ezilme yok, yalnız boyası çizilmiş (avuçiçi kadar bir bölge). Bunu pasta-cila-rötuş vs. kurtarır mı yoksa boyatmak mı lazım? Bana kaça patlar?[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Geçmiş olsun, fiyat konusun da en ufak bir fikrim yok. [signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 23 Kasım 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 tamponun boyasız hali yanlış hatırlamıyosam 25 milyon falandı :) boyasını da siz hesap edin artık ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 boyası tampondan daha pahalıdır diye tahmin ediyorum :) ucuz arabaya metalik tampon yapmasınlar ya :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 50 ytl ye boyanır. fistan sanayicigil[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 geçmiş olsun bence okadar fazla değildir. zaten tampon 100 melyondan fazla değildir. O yüzden belki 25 30 melyona kurtarırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bugün okuldan gelirken yolda 3 kaza gördümO_o[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: _MysteriouS_, 23 Kasım 2005 16:50 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun bence okadar fazla değildir. zaten tampon 100 melyondan fazla değildir. O yüzden belki 25 30 melyona kurtarırsın yukarıda yazdım 25 milyon falan gibi komik bir rakam bütün tamponun fiyatı[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hayır ben boyamasına dedim ama bilmiyorum tabi fiyatları bencede yüksek bişey olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 boyatcagin ustaya gore degisir.ama max 100 milyon civarina boyanir cok iyi bir usta tarafindan..[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 selam, eski audi 80'imde plastikti tamponlar, boyasız. dar alana park ederken dayardım önden ve arkadan :) ne güzeldi. şimdi kuş sürtse çizik. bir de kırılgan bir maddeden yapıyorlar. bence tamponu böyle kullan. daha büyük bir darbede boyat. her çizikde boyatırsan para dayanmaz. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 paramecium; cihaz benim değil, benim çarptığım araç Hyundai. Suçlu ben olduğum için telafi etmek istedim (gerçi hala aramadılar salladılar heralde :)) Yoksa benim arabam da broadway sert plastik tampon hiç bişey olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 O_o oda guzel :D[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 selam, aramadılarsa hiç ses çıkarma :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 serviste boyatmaya kalkarlarsa 260 yada 310ytl gibi bir ücreti var.. bende de aynı araç var.. geçenlerde servise yolum düşmüştü. fiyat listelerinde gözüme çarpmıştı rakamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hangi servis o ? bide opel servislerine laf ederler hey allahimmm[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 evet bir hayli pahalı hyundai servisleri.. geçen hafta angutun teki önüme tam 90 derece açı ile geldi ve bodoslama girdim bende.. tampon , bir far , bir sinyal ve motorun üst bölümdeki kapak değişti.. 1248ytl ye patlamış.. polis vardı bereket yakınlarda, kazayı gördü de 8de8 kusurlu yazdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Banada arkadan vurdular bikaç ay önce 709 milyona çıktı tampon ve boya. Boyasız tampon 439YTL 709-439=?? Matematiğim biraz kıt. 270 YTL[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 selam, şimdi okuyunca anlıyorum ki benim arabanın masrafları amma düşükmüş :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 paramecium ben de çok şaşırdım valla servis ve yedek parça fiyatlarına bayram öncesi karşı şeritten geçen bir adamın uyuyup bize sol yandan daldığını anlatmıştım burda, 12 gün kaldı araç serviste, dedim herhalde bi 4-5 milyar tutar, 2 milyara patladı herşey, yapılan işlem; sol ayna komple değişti (ısıtmalı, elektrikli, 140 ytl), sol çamurluk, sol ön ve sol arka kapılar, sol arka çamurluk düzeltildi ve tamamı yeniden boyandı, sol ön şoför camı değişti (ufacık çizikler vardı camda patlayan ayna yüzünden) ve son olarak bir jant komple boyandı hayret ettim valla :) sordum sol şoför camı 48 ytl imiş mesela :), sol ön çamurluk komple 200 ytl falanmış mesela, hyundai ucuz satıp pahalıya yedek parça sağlıyo demek ki[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 selam, çok adi bir fiyat politikası izliyorlar yani. ben de komple boyaya sokacaktım, yetkili servise yaptırayım bari :P saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Eee bunu hala çözemediniz mi? Araba ucuzladıkça serviste geçirecekleri yedek parça fiyatı artar, hatta şiddetli rekabet ortamında otomobil firmalarının hayatta kalma taktiklerinden biri diye anlatırlardı. Benim 306nın sol dikiz aynasını tutan vida düştüğü için ayna düştü kaldı. Servise götürdüm, "Basit bir vidaa eeeh" diye. Dediler "Abi tek olarak parçası yok, zorunlu olarak set alacaksın, komple dikiz aynası". "Neaaa" dedim, "istersen gez bak ama bulamazsın o vidadan" dediler. "Kaç para" dedim, 2004 fiyatıyla "160 milyon alalım" dediler, "Neaaa hınk mınk" dedim. Dolaştım vida gerçekten yok, uyan tutan bir şey yok, mecbur servise geri, polis görse bir o kadar da ceza kesecek. En sonunda 160 dikiz aynası + 50 milyon işçilik = 230 milyona öptürmüşlerdi. O bakımdan bu milletin bayılarak aldığı bütün ucuz arabalarda aynı hikaye, zırt zurt masraf çıkartır, "işçilik" diye de geçirirler kavga çıkartırsınız "bir daha gelme servise" derler falan, uğraşılmaz. Benim 306 bir senede 3 milyar servis masrafı çıkartırken annemin turbo Volvosu aynı kmyi yapar 200 milyona 2 kere bakım geçirir. Yeni arabaların en kötü özelliği de her şeylerinin elektronik olup motor beyni denen çipe bağlı olması, artık sanayiye çekince ancak lastik havası bakıp yağ değiştirebiliyorlar.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 selam, ben bakıma gidiyorum, komple yağ ve filtreler değişiyor, verdiğim para 150YTL'i geçmedi ya. vayy anasını sayın seyirciler diyorum. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 selam paramecium![signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 valla ben araba bozulduğunda kendim yapıyorum artık tamponu bile boyadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar