Queen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 de ayrı yazılır[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 orjinal olmalı bence. çünkü orijinal bende ingilizce telafuz etme isteği uyandırıyor.Sanki nigilizce söylenmeliymiş gibi gelio.[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bana görede oricinıl olması lazım. ama tdk öle demiyor![signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Doğrusu "Orijinal" işte, okurken "Orjinal" diye okunuyor sadece, neyi tartışıyorsunuz ki ?[signature][hline]Tomoe
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 orjinal[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 lol konuyu hiç okumadan yorum yapanlara ne demeli acaba :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Meyva - Meyve? =p[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected]
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 tee dee kaa[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Öne çıkan mesajlar