Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mantık oyunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
kkk_87, 22 Kasım 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar bir daire düşünün ve tam merkezinde de bir nokta.sizce bu ne olabilir?2 güne kadar cvp yazın 2. gün sonunda cvbını vericem.bakalım bu alemde en çok kimin kafası çalışıyor?

Tek kıymalı lahmacun
Mesaj tarihi:
said:
DoruK, 22 Kasım 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
said:
DoruK, 22 Kasım 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
o nokta benim kehkeh

said:
zydar, 22 Kasım 2005 19:47 tarihinde demiş ki:
bok o bok..

ne demek istinnnon lann senn

sen ne diye alındın üstüne be :-) sana demedim soruya dedim onu heheh hay alalhım sazanmısın nesin (: yada o nokta harbi sen misin acaba hehehe[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Aslında daha öncede dendiği gibi daire noktaların birleşmesiyle oluşuryor.Şimdi ortasında ki noktada bir daire olabilir.Nokta da yuvarlartır sonuçta :)
eğer biz bu daireyi bir küme olarak alırsak,ortada ki nokta bu dairenin alt kümesi olabilir.Kısaca ortadaki nokta dairenin bi özelliğini taşıyacağı için (veya bir çok özelliğini) dairenin alt kümesidir ;)

not: acaip mantıksız bir soru,1531546531 tane cvp yazılabilinir ancak şuan kümelere çalıştıım için aklıma bu geldi :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
said:
sen ne diye alındın üstüne be :-) sana demedim soruya dedim onu heheh hay alalhım sazanmısın nesin (: yada o nokta harbi sen misin acaba hehehe

ya yok ölesine söledim ztn
Mesaj tarihi:
Bu arada olayın birde felsefik boyutu var.
Felsefik olarak bakarsak o nokta benim!Sensin!O!
Şöyle yani,herkes bir noktadır ve çevresine bir daire örer...Herkesin yaşamı kocaman bir daireden ibarettir ve o dairenin ortasında da biz varsınızdır.Kısaca nokta benim,dairede benim dairem :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
said:
kkk_87, 24 Kasım 2005 00:15 tarihinde demiş ki:
arkadaslar sorunun cevabı tek kıymalı lahmacundu bilenleri tebrik ediyor ve en yaratıcı beyin ilan ediyorum

bırak ya bu mu cevap al sana cevap arastırdım buldum cevabı sen de ogren bence[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları

Mesaj tarihi:
ohaa bu mudur cevap?!?!
çok mantıksız bence...
Bi de lahmacun her zaman daire şeklinde olmaz,biraz daha yamuk olur genelde.
Ayrıca kıymada nokta gibi olmaz...Hay allam yaa...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
Kedidir kedi[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

• Yeni Oluştur...