Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mantık oyunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar bir daire düşünün ve tam merkezinde de bir nokta.sizce bu ne olabilir?2 güne kadar cvp yazın 2. gün sonunda cvbını vericem.bakalım bu alemde en çok kimin kafası çalışıyor?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
crossair?[signature][hline]Voic3
RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
yuvarlak bi cismin üstten görünümü olabilir.(ama uzaktan)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
dünyada o kadar cok daire içinde bi nokta gibi görünün şey var ki bu sorunun cevabını(senin vereceğin "dogru cevap" ı) cokta merak etmiyorum dogrusu.
misal geniş yuvarlak şapka takmış birinin üstten görünüşü bile olabilir...ohooo...[signature][hline]FİLTHY PLAY
Mesaj tarihi:
bok[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
ya bi toplu iğnenin enine kesiti bile olabilir yani nerden bilelim?
ya da sen bilebileceğimizi sanıyormusun?
ben yazayım buraya daire içinde 1 noktaya benzeyen 100 tane cisim.. tutturabilirmiyim sence senin vereceğin cevabı? eğer tutturursun diyosan yazayım?[signature][hline]FİLTHY PLAY
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 22 Kasım 2005 00:08 tarihinde demiş ki:
MEksikalı birinin yukardan görüntüsü :)

al mesela... meksika şapkası takmış adamın üstten görünüşü...[signature][hline]FİLTHY PLAY
Mesaj tarihi:
henüz içine kimsenin taşınmadığı bi apartman dairesi, bi damla boya dökülmüş yere...[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi

Mesaj tarihi:
arkdaşlar burada amaç ne kadar fikir ortaya atabildiğimiz ve tabi cevabın ne olacağını bilenin yaşayacağı gururu paylaşmaktır.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
birilerinin (!) kuyuya attığı taşın düşerken henüz karanlığa karışmamış hali :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Mesaj tarihi:
hiç birşey olamaz çünkü düşünün demişsin, kimin nasıl düşüneceğini bilemessin ki. daire ve ortasında noktadır o o kadar.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendoa.k.
  • Yeni Oluştur...