Vodan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Diyecektim annen taksicimi =)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bizim üniv. seat geldi de tanıtıma.. leon tanıtımı, test sürüşüne katıldıktan sonra leon leon leon leon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Japon arabalarının en meşhur olduğu konudur zaten motor dayanıklılığı. Kullanıcısını üzmez ancak güvenlik olarak, konfor olarak, kaporta kalitesi olarak, görüntü olarak pek başarılı değillerdir. Bilhassa Honda'nın Civic, Jazz gibi modellerinin iç tasarımları pek kötü ve malzeme kalitelerinin düşük olduğunu düşünmüşümdür. Toyota bu konuda daha başarılı. Güvenlik olarak belkide testlerden başarılı çıkabilir açıkçası bir bilgim yok ancak kapılarının hafifliği, gerekse kaporta/boyasının pek kaliteli olmaması insanda bir güvensizlik hissi yaratıyor arabaya bakarken. Alman arabalarındaki güvenlik hissini vermiyor kesinlikle.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 opel dusun derim opel :D[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IceD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Audi 1.8 Turbo Bmw 3.18ci Honda civic sport - type-R Opel astra GTC elindeki paraya gore bunlarıda alabılırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 O dediklerini alabildikten sonra s2000 alırım :)[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Git palio al.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Öhhhh, iced'ın dediği aletler 60,80 milyar arası, valla o kadar paraya RX-8 falan da alınır hem 1.3 motor hem deli gibi gidiyor (1.3 vergiden kurtarır herhalde?) Volvo al bari :D Seat Leon, test sürüşüne çıkart şu aleti bir bilelim nedir ne değildir, çok şey vadediyor o araba ben çok övgüsünü duydum.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bugün pazar kavaltı edip çıkacam birazdan. Honda, Wv, Toyota, Seat, Citroen bayilerini gezecem. Sonuçları bildiririm arkadaşlar..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Şu an çıkmışsındır herhalde ama c.tesi gitsen daha iyiydi, pazarları genelde bayilerin ölü günüdür, hem çalışan olmaz doğru düzgün hem de test aracı bulunmaz. Dön bakalım izlenimleri paylaş, ben bu aralar çok araba mevzusuna dalmış biri olarak ukalalık yapayım :)[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Evet arkadaşlar. Gittim gezdim gördüm inceledim. Öncelikle Seat'a yaptığım gezide tüm modelleri tek tek yakından inceledim. Yeni Leon benim fikrimce abartıldığı kadar iyi bir araç değil. Dış görünüş olarak ön tarafı orantısız geldi. Kokpite oturduğumda ise durum sandığımdan daha kötü çıktı. Direksiyon ile ön cam arasındaki mesafe inanılmaz derecede uzundu ve orantısızdı. Yan camlardaki ve ön camlardaki görüş darlığı da yine beni rahatsız eden faktörler arasındaydı. Açıkçası birde araca biraz sığamadım. Tavanı o kadar garip yapmışlarki dıştan baktığında gayet ferah duran iç tasarım, içine bindiğinizde adeta boğulma hissi veriyor ve kullanım rahatlığını sıfıra indiriyor. Sonra Ibızaya baktım. Gerçekten de bu benim arabam dedim. Tek kapı coupe görünümlü ve tasarımlı görünmesine rağmen 4kapı bir araçtı. Yeni Leon daki bagaj hacmi çok kötü olmasına karşın Ibızada çok güzel bir tasarım yapılmış. Leonda istepne yeri bariz bir şekilde yapılmıştı. Hiçbir gizleme yok yani. Çok komiğime gitti ilk gördüğümde zaten :) Honda ya gelince de Jazz modelini inceledim ve beğenmedim. Tarzım değil benim, beğenenler olabilir tabi. Zevkler ve renkler.. Yeni civic'e de baktım, fiyatlarındaki ucuzlukta bu yılbaşında çıkacak olan yeni kasa civiclerin gelmesinden dolayıymış. Yani yeni civic alacak arkadaşlar almasınlar. 1-2 ay sonra yeni kasa civic geliyor. Ellerinde kalan son civicleri de kampanya var diye satmaya uğraşıyorlar. Eski civicten de hiçbir farkı yok aracın. Yeni boyanmış hali sadece. Poloyu da inceledim Wv gezimde. O da aynı Jazz gibi bir araç. Citroen C3 gibi o da aynı tarz. Bu tarz yerden yüksek yarı minibüs tipli araçlar son günlerde çok fazla olmaya başladılar. Hepsi birbirinin kopyası gibi duruyor benim gözümde. Jazz-Polo-Citroen C3 falan. Uzun lafın kısası gönlümde yatan aracı buldum. Seat Ibıza. Henüz kendi yağımızla kavrulmadığımız için lüks araç alma lüksümüz yok olduğundan ekonomik bir seçim yapmak da zorundaydım. :) Yorum yapan herkese teşekkürler, zamanınızı ayırdığınız için. Sevgiler&Saygılar..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Hayırlı olsun, en kısa zamanda yeni arabana kavuşursun inşallah. Hatta alınca tokuşturalım kiminki daha sağlam (Mesela yani... daha neler)[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 paremecium sende su an ne var abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bence bunun için yeni konu açalım, herkes eteklerindeki taşı (garajdaki araçlarını) döksün bilelim hangi pati neyle patinaj çekiyor.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 ac abi hemen geliom.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Valla 1 bilemedin 2 haftaya kadar alacaz. Siyah renk böle sipor durur bide :) Patinajcılar olarak buluşalım birgün harbiden[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 selam, ibiza oldukça sevimli ve yine kardeşimiz olan bir firmanın aracı :P bende (uzun uzadıya yazatım) 1997 model Audi A4(B5) 1.8T quattro manual (150HP) var. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 para ezberlidik abi senin arabayı:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 selam, valla matama sordu da şey ettim yoksa asla şey yani etmezdim şey... :( saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 insanın a4 ü olmasın :P bas havanı bas (şaka tabi)[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Bizim dükkanda 50 kutu A4 var bikaç kutuda A3 var. A5leri matbaada kestirip elde ediyoruz. Ne olmuş?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Hahahaha bu güzeldi :)[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 selam, yaklaşım gerçekten süper :) saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Citroen C3 yada C4* derim ben..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yeni ibiza çok şık tawsie ederim fiyatları da makul gbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar