Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro Trip / Avrupa Seyahati

zydar

Öne çıkan mesajlar

Mükemmel bir film. tamamen genç ve yaş ortalamsını biraz daha yüksek olması gerekn bi flim çünkü bir çok şey açıkta :D

Çok güzel bir film olmakla birlikte gerçekten çok da güldürüyor. Oyuncular çok hoş. Mutlaka bulup izleyin arkadaşlar..

Cidden keyif alıcaksınız..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zydar, 23 Kasım 2005 09:55 tarihinde demiş ki:
tamamen genç ve yaş ortalamsını biraz daha yüksek olması gerekn bi flim çünkü bir çok şey açıkta

Tebrik ediyorum, hayatımda gördüğüm en anlamsız cümlelerden birini oluşturduğun için.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

açılmışı vardı aslında
ehhe hep demek istemişimdir

süper bir filmdi ya, plajdaki çıplak zombiler manyaktı

said:
wizardofoz, 23 Kasım 2005 09:58 tarihinde demiş ki:
Hmm....
Ben o kadar begenmemistim.
Avrupa sadece Hollanda, Vatikan ya da France Louvre dan ibaret degil ki...

zaten adı euro trip die adamlar avrupayı görün diye çekmemişler ne alaka şimdi[signature][hline]ABH

[Bu mesaj Greeny tarafından 24 Kasım 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu filmi izlemeyi bende çok istiyorum :)

Mcihelle Trancthenburg için izlenir bi kere bu film :-p şaka bi yana, izleyenlerden çok iyi yorumlar aldım, ayrıca 1 yıla yakın bi süre önce bu filmden haberim olmuştu, resimlerinden fln çok beğenmiştim ama bi türlü cd sini bulmadım :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle çok abartı şey beklemeyenler, sadece biraz eğlenip american pie benzeri cıvık komediyle eğlenip kafa dağıtmak isteyenler için mükemmel bir film. Özellikle trendeki fransız sahnesi bence inanılmazdı. Yine ManUtd taraftarları da çok hoşuma gitmişti. Eğlendiriyor güldürüyor ve hoşa gidiyor. Ama çok abartı beklentilerle gitmeyin.
Yanlız şu Michelle Trachtenberg'i küçüklüğünden (The adventures of Pete&Pete) beri izliyoruz, şu kızı bir türlü bu filmde sokulmaya çalışıldığı seksi hatun kalıbına sığdıramıyorum ben ya, sürekli çocukmuş küçükmüş gibi geliyor bana.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

tipik amerikan filmi[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
herkezin bi efsane topiği vardır
ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki:
kadınlar çiçektir en kaktüsünden

ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

road trip gibi basit amerikan esprileri dolu filmlerden biri..özellikle amerikalıların hala birinin ayagının kayıp yere düsmesine, burnunu kapıya sıkıstırmasına insanların gülmesini beklemesi gibi artık bayat bile sayılmıycak esprileri inatla kullanmasının bir sonu gelmesini diliyorum..[signature][hline]nnfs
let the music play
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...