zydar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mükemmel bir film. tamamen genç ve yaş ortalamsını biraz daha yüksek olması gerekn bi flim çünkü bir çok şey açıkta :D Çok güzel bir film olmakla birlikte gerçekten çok da güldürüyor. Oyuncular çok hoş. Mutlaka bulup izleyin arkadaşlar.. Cidden keyif alıcaksınız..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Hmm.... Ben o kadar begenmemistim. Avrupa sadece Hollanda, Vatikan ya da France Louvre dan ibaret degil ki... American Pie calintisi, cok da iyi olmayan bir film bana gore[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: zydar, 23 Kasım 2005 09:55 tarihinde demiş ki: tamamen genç ve yaş ortalamsını biraz daha yüksek olması gerekn bi flim çünkü bir çok şey açıkta Tebrik ediyorum, hayatımda gördüğüm en anlamsız cümlelerden birini oluşturduğun için.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 karpuz +1[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 excuseeeeee excuseeeeeeeee[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Çok güzel bi film ya, şu amerikan gençlik filmlerine bayılıyorum :-)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Zegna, 23 Kasım 2005 16:39 tarihinde demiş ki: excuseeeeee excuseeeeeeeee mi scusi o :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 man united taraftarlarinin fransizlari kovalamasi vardirki ahaha :) super dir aklima geldikce yariliorum[signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 açılmışı vardı aslında ehhe hep demek istemişimdir süper bir filmdi ya, plajdaki çıplak zombiler manyaktı said: wizardofoz, 23 Kasım 2005 09:58 tarihinde demiş ki: Hmm.... Ben o kadar begenmemistim. Avrupa sadece Hollanda, Vatikan ya da France Louvre dan ibaret degil ki... zaten adı euro trip die adamlar avrupayı görün diye çekmemişler ne alaka şimdi[signature][hline]ABH [Bu mesaj Greeny tarafından 24 Kasım 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bu filmi izlemeyi bende çok istiyorum :) Mcihelle Trancthenburg için izlenir bi kere bu film :-p şaka bi yana, izleyenlerden çok iyi yorumlar aldım, ayrıca 1 yıla yakın bi süre önce bu filmden haberim olmuştu, resimlerinden fln çok beğenmiştim ama bi türlü cd sini bulmadım :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Kesinlikle izle Ares te fln vardır mutlaka. Rahatsız bir film[signature][hline]ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bu gidişle bende izliycem![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Böyle çok abartı şey beklemeyenler, sadece biraz eğlenip american pie benzeri cıvık komediyle eğlenip kafa dağıtmak isteyenler için mükemmel bir film. Özellikle trendeki fransız sahnesi bence inanılmazdı. Yine ManUtd taraftarları da çok hoşuma gitmişti. Eğlendiriyor güldürüyor ve hoşa gidiyor. Ama çok abartı beklentilerle gitmeyin. Yanlız şu Michelle Trachtenberg'i küçüklüğünden (The adventures of Pete&Pete) beri izliyoruz, şu kızı bir türlü bu filmde sokulmaya çalışıldığı seksi hatun kalıbına sığdıramıyorum ben ya, sürekli çocukmuş küçükmüş gibi geliyor bana.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 [spo1=amsterdam]amsterdam coffe shopdaki sahnede bombadir kekleri yerler,kafa olduk diye salak salak gulmeler,garip hareketler falan.sonra eleman gelir sizin kekler normaldi falan der.bi kopma ani :)[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 tipik amerikan filmi[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-wook Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hosuma gitmisti. man utd taraftarlarının oldugu ve amsterdam daki olaylar beni cok guldurmustu. ozenti bi film olsada izlemeye deger.[signature][hline]39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 "testical claps" ahaha bir yerde 5 cent verip de otelin suit odasını falan tutmaları cok komikti[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 1-2 senelik bi film galiba ben geçen sene izlemiştim american pie tadı var bende baya gülmüştüm güzel filmdir[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 road trip gibi basit amerikan esprileri dolu filmlerden biri..özellikle amerikalıların hala birinin ayagının kayıp yere düsmesine, burnunu kapıya sıkıstırmasına insanların gülmesini beklemesi gibi artık bayat bile sayılmıycak esprileri inatla kullanmasının bir sonu gelmesini diliyorum..[signature][hline]nnfs let the music play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odhinn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Tek kelimeyle muhteşem bir film özellikle ülke geçişleri arasındaki görüntüler mükemmel tavsiye ederim...:)[signature][hline]Dinlenmemek Üzere Yürümeye Karar Verenler Asla Ve Asla Yorulmazlar...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 http://rapidshare.com/files/100472919/scoty_dsntknow.swf Scoty Doesnt Know şarkısı klibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Bunu izlemedim ama bir Road Trip vardı, o pek güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Road Trip de güzeldi evet ama bu kat kat daha güzel bence, tavsiye ederim, bu tür filmler seviyorsan hiç kaçırma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 michelle trachtenberg X( bu kıza nikah basmak istiyorum. scotty doesnt know da ayrı efsane ama en iyisi fotorafçı kız sahnesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Michelle Trachtenberg ne yaparsa yapsın çocuk benim gözümde yahu. Bu tür filmlere hiç yakıştıramıyorum. Taa bebeliğini biliyoruz "The Adventures of Pete & Pete"'den, bacak kadar boyuyla velet halini, o yüzden galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar