Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Bakın Bakalım...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Arabayla geçerken birden içimden geldi çektim :) .Sizinle de paylaşyım dedim. Orası bir doğa harikası değil...Orası sadece Küçükçekmece gölü.Hani şu kahverengiyle yeşil arasında değişen iğrenç kokan garip zavallı göl var ya orası...

Edik : cep telefonuyla çektiğim için pek büyümüyor...

[Bu mesaj deadwoll tarafından 23 Kasım 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

Teşekkürler...Araba da yalnız değildim gerçi ama gün batımı insanlara her zaman yalnızlığı hatırlatır.

Keşke oraya sahip çıkılsa da dah da güzel olsa.K.Çekmece kadar garip bir yer yok.Hayır kaç yerde 7 katlı binaların arasında yazlıklar villalar olur ki ? Herhalde kentleşmeden nasibini en kötü şekilde orası almış :/

edit: burası da son keşfim :) Bahçeşehir'e giderken TEM'de güneşin batışı gene arabadayım tabii...

[spo1=click me!][/spo]
ha bu arada o küçüklük sorunu telefondan halledilebiliyormuş mutlu oldum.Diğer resmi de düzeltip koycam yine :)

Ha bu arada resimleri oldukları gibi koyuyorum edit yok.

[Bu mesaj deadwoll tarafından 24 Kasım 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj deadwoll tarafından 24 Kasım 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
ilk fotograf,burdan gordugum kadarıyla guzel.degisik renk tonları hosuma gitti,saat zaman boyle fotograflarda onemlidir,senin de cok iyi denk gelmis diyim :)
Mesaj tarihi:
Öyle valla ama sadece denk geldiğinde çekiyorum.Bu arada yazları ömrüm yollarda geçiyor. :DKışları da daha az olsa da aynı tas aynı haama devam ediyor.[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum...
Mesaj tarihi:
Hayır dinlerim de , pati tayfasını neden hatırlıycağımı anlamadım ben :) .Rapsodi dedin de ben bi Dwarwen Village dinliyim.[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum...
Mesaj tarihi:
ilk resim gayet hoş olmuş (şans bayağa senden yanaymış yani) ama ikincisi sanki resmi çekip efekt koymuşun gibi bi garip duruyo. okudum resimleri olduğu gibi koymuşsun ama 2.si öyle çıkmış[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag
dilinizden utanmayın!
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
  • Yeni Oluştur...