deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Arabayla geçerken birden içimden geldi çektim :) .Sizinle de paylaşyım dedim. Orası bir doğa harikası değil...Orası sadece Küçükçekmece gölü.Hani şu kahverengiyle yeşil arasında değişen iğrenç kokan garip zavallı göl var ya orası... Edik : cep telefonuyla çektiğim için pek büyümüyor...[Bu mesaj deadwoll tarafından 23 Kasım 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Manzara baya güzel, ama kokusunu biliyorum oranın ıyy (:[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ankaralıyım kokusunu bilmediğimden güzel bir yer gibi gözüküyo birazda çekimden güzel yakalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 fotoğraftan anlamam, ama bu fotoğrafta yalnızlık hissi yaşadım ben, niye bilmiyorum. o nedenle de çok hoşuma gitti. keşke daha büyük olsaydı da wallpaper yapsaydım.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 güzel foto :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Teşekkürler...Araba da yalnız değildim gerçi ama gün batımı insanlara her zaman yalnızlığı hatırlatır. Keşke oraya sahip çıkılsa da dah da güzel olsa.K.Çekmece kadar garip bir yer yok.Hayır kaç yerde 7 katlı binaların arasında yazlıklar villalar olur ki ? Herhalde kentleşmeden nasibini en kötü şekilde orası almış :/ edit: burası da son keşfim :) Bahçeşehir'e giderken TEM'de güneşin batışı gene arabadayım tabii... [spo1=click me!][/spo] ha bu arada o küçüklük sorunu telefondan halledilebiliyormuş mutlu oldum.Diğer resmi de düzeltip koycam yine :) Ha bu arada resimleri oldukları gibi koyuyorum edit yok.[Bu mesaj deadwoll tarafından 24 Kasım 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj deadwoll tarafından 24 Kasım 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ilk fotograf,burdan gordugum kadarıyla guzel.degisik renk tonları hosuma gitti,saat zaman boyle fotograflarda onemlidir,senin de cok iyi denk gelmis diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 aklıma Çağatay Yolda programı geldi bir anda :) sonra geçti.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Öyle valla ama sadece denk geldiğinde çekiyorum.Bu arada yazları ömrüm yollarda geçiyor. :DKışları da daha az olsa da aynı tas aynı haama devam ediyor.[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sana o zaman Teomandan Rapsodi İstanbul şarkısını armağan ediyorum dinledikçe pati tayfasını hatırlayıver bi zahmet :)[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Hayır dinlerim de , pati tayfasını neden hatırlıycağımı anlamadım ben :) .Rapsodi dedin de ben bi Dwarwen Village dinliyim.[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ilk resim gayet hoş olmuş (şans bayağa senden yanaymış yani) ama ikincisi sanki resmi çekip efekt koymuşun gibi bi garip duruyo. okudum resimleri olduğu gibi koymuşsun ama 2.si öyle çıkmış[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar