FoRMaT_C Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 q1.ru'da şööle bişey gördüm.. """Download Sphere Server v0.55i + Speed Hack Log 479Kb, Modified 55 sphere, conducts broad gully Speed Hack. It is possible to use constantly or occasionally in a place of yours 55i what to punish Cheaters""" bu sistemi deneyen var mı?? çalışıyo mu yani?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 denemedim, ama cali$acaginida hic sanmiyorum :)[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastermage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 hım speed dedector gibi birşey bağlantısı hızlı olanı yakalarsın.Hatalı işler için emin bir script Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerberos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 bu bir scp değil adamlar sphere55i.exe yi editlemişler ve loglarda belli bir bağlantıyı aştığında size bildiriyro sanırım tam olarka inceleme gibi bri şansım olmadı ama bunlar rus yapar yane bişeyler :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 sphere55i'yi editlemeleri icin source code'lari ellerinde olmasi gerekir, eger source code'lari ellerinde olsa once injection'u duzeltirlerdi.[hline]never too old to learn! old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerberos Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bilemiyorum ama benim gözlemlerim bu istersen gir bak incele arkadaşın dedikleri şeyleri daha öncede dediğim gibi bunlar rus :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WildGenie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Sistem sock modifiye ile çalışıyor injection sistemi gibi. Ama Sadece No Encry Sistemlerde Çalışmakta Diğer Sistemlerde Bilgi Alış Verişi Şifreli Olduğu İçin Çalışmamakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoRMaT_C Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ben de yokta.. sphere önceden source'ları yayınladı die biliyom.. yannışmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 kodlara gerek yok böyle birşeyin yapılabilmesi için.. incelemedim ama speedi engellemenin (loglamanın ya da) bana göre en güvenli yolu, sphere ile aynı makinaya kurluacak bir GEÇİŞ programıdır.. veriler ilk önceo programa gelecek, sonra sphereye iletilecek. bu arada aynı ip den gelen yürüme paketleri normalden sık geliyorsa adam speed yapıyor demektir..[hline][email protected] | 6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bu tür programları engellemenin en iyi yolu. server / client side olarak çalışabilecek bir program yazılması ve sürekli guncelleniyor olması gerek. cheating Death mantığı yani. Yada trojan mantığı ile yazılacak bir connector de aynı işi görebilir.[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 server/client sided bir programla bunu yapmak çok güç.. sonuçta client ile alakasız olarak çalışıyor ve yapabilrsen bile sakat bir sistem olur.. diğer torjan mantığı da sakat, sonuçta trojanları temizleyebilirsin değil mi? burada zaten önemli olan connectorun kapatılamamsı, speedi engellemek kolay kısmı işin.. ha, ama dediğim proxy gibi bir sistemde speed neredeyse %100 engellenir.. aslında pol olsa onda yapmak çok kolay. aux desteği ile connectorden belli bir scripti vs çalıştrıabilirsiniz.. ama tabi pol kullanan yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar