Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kesmeseker

duende

Öne çıkan mesajlar

bu topici hem bir kesmeseker topici olarak actim hemde bana birileri bana bu grubun sarkilarini yollayabilir mi? Diye sormak için açtim

yollayabilirseniz özel mesaj atabilirseniz onun haricinde grup kesmeseker topici olsun iste bu...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

Kesmeşeker nefis gruptur, hele İnsülin albümleri Türk rock (hard-rock) grupları içinde mihenk taşı gibidir.

Aslında grubun tüm albümleri adım adım ilerlemenin ve yükselişin öğretisi gibi, ne var ki Kum albümlerini bir türlü beğenemedim, en çok da kendisine güvenim tam olan Cenk Taner'e yakıştıramadım.

Grubun şarkılarına www.turkboard.org da bulabilirsin. Bu arada her grupla ilgili başlıkta sürekli bu siteyi veriyorum, reklam filan yaptığım zannedilecek. Yok öyle birşey arkadaşlar, sadece yerli en geniş kaynak burada mevcut. Olay budur.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Sosyal ağlarda paylaş

Muhteşem bi grup.
Tut Beni Düşmeden,İçinde İçindekiler Vardır ve İnsülin albümleri muhteşem.
Serdar Öztop bi ara Kesmeşeker'de çalmıştı , daha çok seviyoruz Kesmeşeker'i bu yüzden. :9
Cenk Taner çok iyi bi vokal olmamasına rağmen şarkılarıyla bütünleşmiş gibi , o yüzden rahatsız etmemeye başlıyo bi süre sonra , hatta çok beğeniyoruz kendisini.
Kaçırmayın , dinleyin.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Sosyal ağlarda paylaş

bu yaz zeytinli rock festte izledim gerçekten süper grup canlı performansları da çookk ii dir[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır...
///////////////////////////////////////
Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur...
///////////////////////////////////////
daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır....
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...