duende Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bu topici hem bir kesmeseker topici olarak actim hemde bana birileri bana bu grubun sarkilarini yollayabilir mi? Diye sormak için açtim yollayabilirseniz özel mesaj atabilirseniz onun haricinde grup kesmeseker topici olsun iste bu...[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Kesmeşeker nefis gruptur, hele İnsülin albümleri Türk rock (hard-rock) grupları içinde mihenk taşı gibidir. Aslında grubun tüm albümleri adım adım ilerlemenin ve yükselişin öğretisi gibi, ne var ki Kum albümlerini bir türlü beğenemedim, en çok da kendisine güvenim tam olan Cenk Taner'e yakıştıramadım. Grubun şarkılarına www.turkboard.org da bulabilirsin. Bu arada her grupla ilgili başlıkta sürekli bu siteyi veriyorum, reklam filan yaptığım zannedilecek. Yok öyle birşey arkadaşlar, sadece yerli en geniş kaynak burada mevcut. Olay budur.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bi keresinde bizim okulumuza onnarın bateristi glmişti hatta galiba şu an Joker Store die bi Müzik Kursu7Dershane gibi bir yerde öğretmenjlik yapıo panel vermişlerdi.Gerçektende ritmi fln süper yani[signature][hline][b]Fellichita 182[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadness665 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 en son bildiğim eski kargo basçısı mşş bu gruba geçti diye.iyidir hoşdur,ama her albümdede vokal hariç tüm kadro değişmezki be yaw[signature][hline]tanrıyı güldürmek istiyorsan O na planlarından bahset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Muhteşem bi grup. Tut Beni Düşmeden,İçinde İçindekiler Vardır ve İnsülin albümleri muhteşem. Serdar Öztop bi ara Kesmeşeker'de çalmıştı , daha çok seviyoruz Kesmeşeker'i bu yüzden. :9 Cenk Taner çok iyi bi vokal olmamasına rağmen şarkılarıyla bütünleşmiş gibi , o yüzden rahatsız etmemeye başlıyo bi süre sonra , hatta çok beğeniyoruz kendisini. Kaçırmayın , dinleyin.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bu yaz zeytinli rock festte izledim gerçekten süper grup canlı performansları da çookk ii dir[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır... /////////////////////////////////////// Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur... /////////////////////////////////////// daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 valla takdire sayen ama ben sevemiorum canlıda dinledim bu yıl barısarock da ama sevemedim yine...[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 en son insülin çıktığı zaman alıp dinlemiştim, ondan sonraki albünlerini bilmiyorum hiç. oraya kadar sevmediğim şarkısı yok gibi. internetten bulacağınız 10-15 civarı mp3 yerine bütün şarkılarını bir şekilde dinlemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 kesmeşeker bugun taksim ghettoda çıkacak çok hecanlıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 sen iyi bilirsin Ben en çok seni sevdim Öf Sesim bk gibidir ama nerde gitar bulsam çalar söylerim bu şarkıyı Hep de işe yarar :D Mükkemmel şarkıları var Özellikle duymuştum şehirdeydim maria konyadan hindistandan tek kişiyim ben hala her gün dinlerim heralde yollayabilirim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Cenk Taner söz yazarlığı konusunda Türkiye'de gerçekten tartışmasız bir numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 çok güzel bir konserdi çok mütavazilerdi her zamanki gibi.mekan biraz iyi değildi ama kesmeşekere değer her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 gerçekten özleyince şarkılarıda çok sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar