Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın en çirkin köpeği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DİKKAT!!
Aşağıdaki linkte göreceğiniz resimler midenizi bozabilir, içinzi kaldırabilir, kusabilirsiniz, rüyalarına girebilir, kabus olabilir, hortlayıp sizi yiyebilir, ve başınıza bilumu kötü şeyler gelebilir.
Bu nedenle midesi kaldıramayacak ve genç arkadaşlar girmese iyi olur. Hele yeni yemek yediyseniz(bu saatte) hiç bakmayın

http://www.resourceinvestor.com/pebble.asp?relid=10958[signature][hline]FASTRELOAD
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Mesaj tarihi:
photoshop?
edik: saçı var lam bunun :D
[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!

[Bu mesaj Apeiron tarafından 24 Kasım 2005 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya nesi çirkin bunun çok şeker bişiy...

Yani öyle vahşi bi görünümü yok yaşlı gözüküyo...
Ayy yerim ben bunu

Niye çirkin diosunuzki? Çok tatlı asil bi köpek...

*kusmak için acilen banyoya doğru koşturur*[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
Kimbilir basina neler gelmis , yazik ya acidim ben :([signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ?
Mesaj tarihi:
resident evil daki virüsten etkilenmiş köpeklere benziyor afedersiniz.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
bu ne ya bu köpek mi gerçekten ..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
bu kopek gercek bir cinstir herhangi bir photoshop numarasi degildir,hatta kendisinin en cirkin kopek yarismasinda birinciligi vardir,safkan olup olmadigina dair bir bir bilgin yok henuz[signature][hline]Gelirken merhaba demedim,giderken de benden elveda bekleme...
Mesaj tarihi:
Köpeğin doğal hali buysa, dünyanın çivisinin çıktığının habercisidir.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Mesaj tarihi:
Yazik yaw kim bilir basina neler gelmistir ama aslinda boyle bir tane alip sokakta yaninda gezdireceksin super olur hatta buyucu cuppesi giyerseniz millet daha da tirsar =P
  • Yeni Oluştur...