Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nariyuki Pat Morita ölmüş :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
karate kid serisinin Miyagi adıyla bilinen karate hocası Nariyuki Pat Morita ölmüş Allah rahmet eylesin[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Mesaj tarihi:
said:
2pacAmaruShakur, 25 Kasım 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
o fistan için çoktan öldü

imzama yolluyorum seni =))

allah rahmet eylesin[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
said:
Gerab, 25 Kasım 2005 19:41 tarihinde demiş ki:
adam dün ölmüş abi hemen çürüttün rahmetliyi

kaynak isterim.

said:
2pacAmaruShakur, 25 Kasım 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
o fistan için çoktan öldü

evet 3. filmde sölediğim hareketi cocuga öğretmedi... benim gözümde bitti... öldü..[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!
Mesaj tarihi:
bu forumda iki türlü manyak var
1.si en sıradan haberden bile kaynak isteyenler
2.si en olamiyicak konuya bile daha okumadan bu açılmıştı diyenler
kardeşim nöbetmi tutuyosunuz yeni bi konu açılsada kaynak isteriz veya açılmıştı yazalım diye
adamın postlar böle gidiyo:
açılmıştı
kaynak isteriz
açılmıştı
kaynak isteriz
açılmıştı
:D[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Mesaj tarihi:
E tamamda adam Town Watch... Yani konuları denetlemekle görevli. Napıcak yani holeey filanmı dicek?
Konunun aslı neyse onu öğrencek, patileri kolpa haberler konusunda bilinçlendircek

Bide daha önce 986945 defa açılmış demesi de normal. Dediğim gibi konuları denetlemekle görevli işte...

Buarada: Nariyuki Pat Morita amcanın toprağı bol olsun... Filmde iyi oynuodu[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
Sıradan haber değil ama bu!
Ünlü üstadımız Nariyuki Pat Morita öldü diyip ortalıgı karıştırıyosun.Yandaşları sokağa döküldüyse şimdi ne olcak peki? ortalıgı kaynaksız haberlerle galeyana getirme... Bu ülke buna hazır değil![signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!
Mesaj tarihi:
vallaha denetleme hastası olmuşunuz geçen kobeyashi bilmemkaç dakikada şukadar hamburger yedi diye konu açtım kaynak istediler napim adamı getirim yeminmi ettrim sonra geçen öğlen atv haberde kadın haber sunarken arkada biri ogame oynuyodu onu yazdım şlak diye yapıştırdı biri bu konu açılmıştı yok eben ben şimdi görmüşüm nereye açılıyo kesin bot var abi bu forumda otomatiğe bağlamışlar[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Mesaj tarihi:
abi sendede kaynak yok mu..
istihbarat mı geldi
öldü diye..
LoLita[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
O adam 10 sene öncede çok yaşlıydı ya.

ne biçim cümle bu[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Mesaj tarihi:
inanmayınlan sanki siz inanasınız diye yazdım yaşıyo adam varmı yalan söledim dün gördüm kadıköyde geziyodu oldumu rahat ettinizmi. millet kafayı yemişya fazla radyasyondan[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Mesaj tarihi:
Allah rahmet eylesin iyi adamdı. Gerektiğinde haklardı.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification
OkuzumTruck'tım ben aslında.

Oha falan olunmaz, oha falan doğulur.
  • Yeni Oluştur...